Skyline
Domaćin
- Poruka
- 4.300
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dabome, kačih ko nezdrava, ko se prosvetlio prosvetlio se.

Sad bas gledam
Ste provalili koliko npr French Rap i German Metal odgovaraju karakteru svoje drzave(ako malo pogledate kroz istoriju)?![]()

pa znash kako, s tim shto's ti kachila muka je zhiva prosvetliti se![]()
Sta se oni bune da mi je znati? Zive u odlicnoj zemlji,prosperitetnoj,bogatoj,lepoj,mogu da rade i imaju dovoljno para sta hoce,100 puta im je bolje nego nama ili ljudima u Africi i jos se bune.
Sad bas gledam
Ste provalili koliko npr French Rap i German Metal odgovaraju karakteru svoje drzave(ako malo pogledate kroz istoriju)?![]()
Sta se oni bune da mi je znati? Zive u odlicnoj zemlji,prosperitetnoj,bogatoj,lepoj,mogu da rade i imaju dovoljno para sta hoce,100 puta im je bolje nego nama ili ljudima u Africi i jos se bune.

Pa ono, svakome je najgore u svom dvoristu, ko sto je srednjoskolcima najgore u srednjoj skoli, a na faxu ce im biti jos teze, ko sto je studentima najgore na faxu, a na poslu ce im biti jos gore
Bole njih ***** za nas i za etiopljane![]()
Nije tacno,meni je mnogo bolje na faxu nego u srednjoj xD
Bune se jel su nezahvalni obojeni sljamSta se oni bune da mi je znati? Zive u odlicnoj zemlji,prosperitetnoj,bogatoj,lepoj,mogu da rade i imaju dovoljno para sta hoce,100 puta im je bolje nego nama ili ljudima u Africi i jos se bune.
sva sreca pa ih Sarko polako salje rodnom zavicaju Ona država koja počne više da brine o problemima nacionalnih manjina u svom sastavu, nego o problemima gradjana - postaje brod sa mnogo rupa, a premalo mornara s kofama
To je ono što se kod nas dešava, trenutno - reflektuje se i kroz odnose sa "susedima"... treba, naprosto uspostaviti ravnotežu i postaviti neke granice
P.S. Bandi, ne nazivaj ih tako - ja gotivim crnačku populaciju, sjajni umetnici, sportisti, nije, dakle u tome stvar
u Francuskoj su oni bili nelegalno naseljeni, i po Ustavu rep. Francuske predsednik države je imao pravo da upotrebi radikalne mere