zxcvb
Aktivan član
- Poruka
- 1.275
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam propustila Dirty Dancing, i kada sam ga kasnije videla uopšte nisam shvatila zašto ga ljudi toliko vole. Ali zato Flešdens - e, na to se ložila cela (osnovna) škola : )
Velvet Goldmine
Ewan McGregor i Jonathan Rhys Meyers kao Igi Pop i Dejvid Bouvi. Niko nije kao Igi, ali su mnogo dobro su 'skinuli' (u stvari i doslovno) Igija - ovo kad Kurt Vajld skine pantalone pa padne je identično sa jednim Igijevim nastupom.
Ja verovatno nisam dovoljno pametna ili mom seznibilitetu ne odgovara ovaj film ali da ne glumi Kristijan Bejlostavila bih ga na pola...
Cula sam samo pesmu dok sam slusala Nightwish, ali mi nikad nije palo na pamet da odgledam film, ovo Cepanka Batler glumi u mjuziklu? Nisam ga tako dozivelaJe l' dobar, preporucujes?
Zatvorska:
upozorenje: pa ko voli da nakvasi maramice na kraju..![]()
Mislim da je u uvodnom postu pitanje bilo i sta bi voleli da vidimo kao mjuzikl?
Postoji serija Poslednji gospodari Balkana, francuska, mislim da je u originalu Le dernier seigneur de...kako vec nesto, nebitno. Obuhvata period oko kraja XIX veka. Zanimljiva, dramaticna, strastvena, puna kolorita ovdasnjih obicaja, bas Balkan u pravom smislu.
Mozda bi tako nesto bilo dobro uraditi u formi mjuzikla, sa gomilom izvornih pesama za koje se ni ne zna tacno poreklo i sa kompozicijama iz tog perioda plus nesto novo ali dobro ukomponovano.
Mislim onako isprepletano sa svim religijama i narodima koji ovde zive i da se zacini jednom dobrom ljubavnom pricom
Zadrzavam autorska prava, cisto da napomenem![]()
Моја драга Клементина са Хенријем Фондом и Линдом Дарнел...ко нема стрпљења да погледа цео тејлер, сцена плеса негде од 8:30
Можда није најлепша али је свакако једна од најсимпатичнијих сцена
I ta kako!![]()