Muzika 80-tih

• Začetnik teme Začetnik teme hator
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
vnkrca:
Izvinjavam se za svaku ruznu rec koju sam napisao a vi ste morali to sve da citate........ali nisam mogao da izdrzim da neko vredja stranu muziku 80-tih.Jesam fan disko muzike ali cenim sve sto je radjeno 80-tih (rok,pank,hevi metal...).Toliko i jos jednom se izvinjavam

Ko sme da nam dira muziku 80?

@psihologue
Nemogu da citiram pa moram ovako.Ko nam dira muziku 80-tih?Necu da se vracam nazad na taj ratni period.......procitaj nazad sve.
Kakve su to bile liste na VH1?Da li uopste moze da se pravi lista?Pa tu ima razlicitih zanrova muzike (pop,disko,pank,hevi,rok....itd).....i kako ti sada i na osnovu cega mozes da pravis listu od 100 najboljih.Ajde da za svaki zanr prave posebnu listu 100 naj ali ovako nema sanse.Ukusi su razliciti....ali nema veze ,bitno je da su 80-e.

vnkrca:
@psihologue
Nemogu da citiram pa moram ovako.Ko nam dira muziku 80-tih?Necu da se vracam nazad na taj ratni period.......procitaj nazad sve.
Kakve su to bile liste na VH1?Da li uopste moze da se pravi lista?Pa tu ima razlicitih zanrova muzike (pop,disko,pank,hevi,rok....itd).....i kako ti sada i na osnovu cega mozes da pravis listu od 100 najboljih.Ajde da za svaki zanr prave posebnu listu 100 naj ali ovako nema sanse.Ukusi su razliciti....ali nema veze ,bitno je da su 80-e.
ali popularnos pesama
koliko ljudi kupi album

Obozzavam bendove nastale na prelazu izmedju '80-ih i '90-ih (GnR, Kingdom Come, Bon Jovi, Skid Row...), a evo i moje top 10 liste:

1. GunsN`Roses - Welcome to the jungle
2. Whitesnake - Crying in the rain
3. Europe - Carrie
4. Kingdom Come - Do U like it
5. Skid Row - 18 and life
6. R.E.M - The one I love
7. Cinderella - Long Cold Winter
8. Black Sabbath - Born again
9. Bon Jovi - Runaway
10. Queen - A kind of magic

E ljudi ovo je bolesno!!! Postala sam vidovita???!!! Predvidjam kada ce se pojaviti spot od Duran Duran!! Dodjem ja u utorak i kazem sestri u pola sest prebaci na Vh1 bice DD spot. Ne znam zasto tako mi je doslo! Pomislih samo e danas ce biti spot.Gledamo mi one spotove i ostao jos samo jedan do kraja a reklame su u toku. Kaze moja sestra eto vidis nije bio Simon. A ja cekaj sad ce. Prolaze reklame kad ono My Own Way:D Posto sam odavno vec provalila da im spot pustaju svaki drugi dan( ne pitajte kako, blenula ceo dan ispret TV-a) kazem ja dobro sledeci u cetvrtak.Cetvrtak pola dva sedim ja ispred Tv-a pocinje so 80s. Kaze moja mama neces valjda sad ko debil da sedis ispred TV-a. Ja naravno pa bice spot DD. Ona kao dete a da idemo kod cika doktora:D(nije bas to rekla ali tavim glasom) Stvarno a kada?! I sad znate kako je taj blok 80s podeljen na dva od po 15min ja njoj kazem posle prve pauze(ne znamzasto sam to rekla doslo mi) Prolazi prva pauza kad poconje Girls On Film. Ja pocinjem da pojacavamTV a moja mama gasi usisivac i samo bledo gleda u TV.!!! U petak ja palim TV pocinje so 80s i ja odvalim danas ce biti DD spot. Moja mama u stilu ti si izgubljen slucaj Ash super. Prolazi 10 min i pocinje Os there something ishould know!!! moja mama kao a da te ja vodim kod lekara:D? Danas bilo ono top 100 summer songs i ja prolazim pored TV a procitam naslov i kazem ah bice Rio ovde Moja mama kaze dj saska ne bulazni vise! Okrece se ona kocka i pokazuje broj 19Pojavljuje se devojka sa crnom kosom staklo se lomi!! Rio!!!! Ja pojacavam TV a moja mama samo gleda i krsti se:D UZas osecam se lose!! Mislim sve je to lepo ja sam srecna kad pusste spot ali svi me po kuci zovu vidovita Zorka:D

E ljudi ovo je bolesno!!! Postala sam vidovita???!!! Predvidjam kada ce se pojaviti spot od Duran Duran!! Dodjem ja u utorak i kazem sestri u pola sest prebaci na Vh1 bice DD spot. Ne znam zasto tako mi je doslo! Pomislih samo e danas ce biti spot.Gledamo mi one spotove i ostao jos samo jedan do kraja a reklame su u toku. Kaze moja sestra eto vidis nije bio Simon. A ja cekaj sad ce. Prolaze reklame kad ono My Own Way:D Posto sam odavno vec provalila da im spot pustaju svaki drugi dan( ne pitajte kako, blenula ceo dan ispret TV-a) kazem ja dobro sledeci u cetvrtak.Cetvrtak pola dva sedim ja ispred Tv-a pocinje so 80s. Kaze moja mama neces valjda sad ko debil da sedis ispred TV-a. Ja naravno pa bice spot DD. Ona kao dete a da idemo kod cika doktora:D(nije bas to rekla ali tavim glasom) Stvarno a kada?! I sad znate kako je taj blok 80s podeljen na dva od po 15min ja njoj kazem posle prve pauze(ne znamzasto sam to rekla doslo mi) Prolazi prva pauza kad poconje Girls On Film. Ja pocinjem da pojacavamTV a moja mama gasi usisivac i samo bledo gleda u TV.!!! U petak ja palim TV pocinje so 80s i ja odvalim danas ce biti DD spot. Moja mama u stilu ti si izgubljen slucaj Ash super. Prolazi 10 min i pocinje Os there something ishould know!!! moja mama kao a da te ja vodim kod lekara:D? Danas bilo ono top 100 summer songs i ja prolazim pored TV a procitam naslov i kazem ah bice Rio ovde Moja mama kaze dj saska ne bulazni vise! Okrece se ona kocka i pokazuje broj 19Pojavljuje se devojka sa crnom kosom staklo se lomi!! Rio!!!! Ja pojacavam TV a moja mama samo gleda i krsti se:D UZas osecam se lose!! Mislim sve je to lepo ja sam srecna kad pusste spot ali svi me po kuci zovu vidovita Zorka:D

hator:
Evo moje skromne liste, bez nekog odredjenog reda...
1. Pet Shop Boys - Domino Dancing
2. Billy Idol - White Wedding
3. Phil Collins - In the air tonight
4. Duran Duran - Hungry like a wolf
5. Michael Jackson - Billie Jean

6. Pointer Sisters - Jump
7. Stevie Wonder - Part Time Lover
8. Police - Message in a Bottle

9. Modern Talking - Geronimos Cadilac
10. Alphawille - Big in Japan
11. A-Ha - Take on me
12. Frenkie Goes to Hollywood - Relax
13. Madona - Like a Virgin
14. U2 - with or without you
15. Sandra - Maria Magdalena
16. Fletwood Mac - Little lies

....uh, a nisam ni sve napisala...ima ih milion...

Ove boldovane za sada, a kasnije ću još da nešto da dodam.

E da ta pesma od Frenkia je luda. Pre neki dan sam je pustila na kompu stavila slusalice i pojacala do daske. Onda su slusalice od basova krenule da odskacu.Dosla mi je mama skinula slusalice i rela ogluveces a ja sam rekla ha ? Ona oh dobro nista vec jesi .:D

dadkristy94:
E da ta pesma od Frenkia je luda. Pre neki dan sam je pustila na kompu stavila slusalice i pojacala do daske. Onda su slusalice od basova krenule da odskacu.Dosla mi je mama skinula slusalice i rela ogluveces a ja sam rekla ha ? Ona oh dobro nista vec jesi .:D
14981-1.jpg

O yea, svojevremeno proglasena za gay himnu, al' da valja valja. Isto kao i Y.M.C.A, ali i Love is in the air (iliti u 'prevodu' Lav iz Indije :))...Sve dobre pesme su ustvari gay himne...:lol:

hator:
14981-1.jpg

O yea, svojevremeno proglasena za gay himnu, al' da valja valja. Isto kao i Y.M.C.A, ali i Love is in the air (iliti u 'prevodu' Lav iz Indije :))...Sve dobre pesme su ustvari gay himne...:lol:
Bilo je pe..rskih stvari ali nisu bas svi hitovi takvi........a sta je danas.......ima ih vise ali i narkomanskih himni :evil: :evil: :evil:

@dadkristy94
Ti si bas opsednuta Djuranovcima ;) ...Ja ih ne slusam intezivno, ali najlepsi spot mi je Hungry like the wolf...Sajmon mi je presladak...
Jednom sam u teretani pocela da se gubim na traci za trcanje kad su pustili Wild boys...pocela sam da pevam i mlatim rukama...bas je bilo strava....

Slazem se da Living on the prayer nije zasluzila prvo mesto (ja inace tu pesmu obozavam), ali logičnije mi je bilo je na prvom mestu bila neka pesma poput Like a virgin ili Billie Jean...to je naravno samo moje mišljenje, ali baš me zanima ko je pravio tu listu na VH1...
Nego, evo moje trenutne liste top 25 of the 80’
1.Michael Jackson-Bad
2.Prince-When doves cry
3.Cyndi Lauper- Girls just wanna have fun
4.Whitney Houston-I will always love you
5.Donna Summer- She works hard for the money
6.Billy Idol-Rebel Yell
7.Paula Abdul-Streight up
8.Def Leppard-Animal
9.Madonna- Like a prayer
10.Alphavile-Big in Japan
11.Aerosmith- Walk this way
12.The Buggles-Video killed the radio star
13.Eurythmics-Who’s that girl
14.Prince-Raspberry Beret
15. Wham-Wake me up before you go go
16.Michael Jackson-We are the world
17. Culture Club-Karma Chameleon
18.Tina Turner-Typical male
19.ZZ top-Legs
20.Blondy- Heart of glass
21.Cher-If i could turn back time
22.Bon Jovi-Bad medicine
23.A-ha- Sun always shine on tv
24.Chaka Khan-Ain’t nobody
25.The Bangles-Walk like an egyptian
26.Diana Ross-Upside down

Sta ja mogu bolje na njih nego na hm... ne znam bilo sta novo. To nije nista ja sam jednom gledala Rio i sipala kokakolu.Onda sam ja tako sipala i sipala i u pola spota nesto je pocelo da mi curi po nogama:D To je samo jedna od situacija. Ono kad puste u prodavnivci bolje da ne pricam.

Moj izbor ..prave pop 80`s 8-) (bold su one koje su (za mene) posebno obelezile ranije 80s)
Mnogi su one hit wonders
Limahl - Never Ending Story
Arcadia - Election Day
ABC - The Look Of Love
Alphaville - Big In Japan
Alphaville - Sounds Like A Melody
Art Company - Susanna
Baltimora - Tarzan Boy
Bangles - Walk Like An Egyptian!
Cindy Lauper - Girls Just Want To Have Fun
Culture Club - Do You Really Want To Hurt Me
Dead Or Alive - You Spin Me Round