dadkristy94
Zainteresovan član
- Poruka
- 394
Mei bole da ne daju bilio bi hm 1 rio 2 save a prayer 3 reflex 4 new mon on monday
Ma neki drugi put
Ma neki drugi put

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jedva cekamMa moze i to. Ja bih se i sa tim slozila drage voljedadkristy94:Mei bole da ne daju bilio bi hm 1 rio 2 save a prayer 3 reflex 4 new mon on monday
Ma neki drugi put![]()

Naq Locdadkristy94:Odoh ja da spavam i da sanjam listuJedva cekam
Aj vidimo se sutra. Cao

vnkrca:Izvinjavam se za svaku ruznu rec koju sam napisao a vi ste morali to sve da citate........ali nisam mogao da izdrzim da neko vredja stranu muziku 80-tih.Jesam fan disko muzike ali cenim sve sto je radjeno 80-tih (rok,pank,hevi metal...).Toliko i jos jednom se izvinjavam
Niko, bato, nikoPsihologue:Ko sme da nam dira muziku 80?

Bas sam lepo sanjala al steta sto mi zvonio telefon pa me perkinuo na pola. Posle me mrzelo da hvatam drugi deo ali popularnos pesamavnkrca:@psihologue
Nemogu da citiram pa moram ovako.Ko nam dira muziku 80-tih?Necu da se vracam nazad na taj ratni period.......procitaj nazad sve.
Kakve su to bile liste na VH1?Da li uopste moze da se pravi lista?Pa tu ima razlicitih zanrova muzike (pop,disko,pank,hevi,rok....itd).....i kako ti sada i na osnovu cega mozes da pravis listu od 100 najboljih.Ajde da za svaki zanr prave posebnu listu 100 naj ali ovako nema sanse.Ukusi su razliciti....ali nema veze ,bitno je da su 80-e.
na 1. mestu VH1 listepapajaa:ako volis bj gde je living on a prayer

hator:Evo moje skromne liste, bez nekog odredjenog reda...
1. Pet Shop Boys - Domino Dancing
2. Billy Idol - White Wedding
3. Phil Collins - In the air tonight
4. Duran Duran - Hungry like a wolf
5. Michael Jackson - Billie Jean
6. Pointer Sisters - Jump
7. Stevie Wonder - Part Time Lover
8. Police - Message in a Bottle
9. Modern Talking - Geronimos Cadilac
10. Alphawille - Big in Japan
11. A-Ha - Take on me
12. Frenkie Goes to Hollywood - Relax
13. Madona - Like a Virgin
14. U2 - with or without you
15. Sandra - Maria Magdalena
16. Fletwood Mac - Little lies
....uh, a nisam ni sve napisala...ima ih milion...
dadkristy94:E da ta pesma od Frenkia je luda. Pre neki dan sam je pustila na kompu stavila slusalice i pojacala do daske. Onda su slusalice od basova krenule da odskacu.Dosla mi je mama skinula slusalice i rela ogluveces a ja sam rekla ha ? Ona oh dobro nista vec jesi .![]()
)...Sve dobre pesme su ustvari gay himne...
Bilo je pe..rskih stvari ali nisu bas svi hitovi takvi........a sta je danas.......ima ih vise ali i narkomanskih himnihator:![]()
O yea, svojevremeno proglasena za gay himnu, al' da valja valja. Isto kao i Y.M.C.A, ali i Love is in the air (iliti u 'prevodu' Lav iz Indije)...Sve dobre pesme su ustvari gay himne...
![]()