Muzika 80-tih

• Začetnik teme Začetnik teme hator
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e od queena gotivim mnogo onu pesmu i spot,aj me podsetite kako se zove, kada su svi preobuceni u zene a freddie ima zanosne brkove i roze karmin i minic i sredjuju kucu i tako to,jao ae me brzo podsetite kako se zove!!!

i innuendo naravno,tu pesmu bas bas volim.

Banshee:
e od queena gotivim mnogo onu pesmu i spot,aj me podsetite kako se zove, kada su svi preobuceni u zene a freddie ima zanosne brkove i roze karmin i minic i sredjuju kucu i tako to,jao ae me brzo podsetite kako se zove!!!

i innuendo naravno,tu pesmu bas bas volim.
jao na vr' mi je jezika al ne mogu da se setim :? :mozda je "I want to break free" ja mislim da jeste

pfff,koliko ste brzi i azurni na forumu ja vec sto puta nasla :lol:
pesma je i want to break free :p
queen_break_free_video_1984.jpg

svetolik trpkovic:
pa najbolja grupa definitivno Qeen, a pesmica Bohemian Rhapsody mislim sto se tice mainstreama a bilo je jos mnogo grupa i pesama .Takodje zanimljiva je i malo poznata grupa the Buggles i njihov valjda jedini hit "video killed the radio star " koji je valjda prvi muzicki spot emitovan na MTV u i simbolicno kako i sam refren pesme kaze oznacava [prelazak sa ere radia na eru tv spotova po kojoj su karakteristicne 80-te..
O da...tu pesmu nismo spomenuli, a odlicna je...

buggles%206172870%20(1)

@hator
Odlicna pesma.Prava italo-disco stvar.Istu ovu stvar su radili i P4F.Trenutno kuci slusamo DEAD OR ALIVE.....ala razbija stvar YOU SPIN ME ROUND (LIKE A RECORD)-murder mix......przi zice i rusi tavanice.

dadkristy94:
Hvala.I sad se setih imam jos jedno pitanje.Grupa Enigma,spada li u grupe 80-tih sobzirom da sam videla njihov spot u talasu spotova 80-tih,a nisu mi se dopali?
E to zaista ne znam...Moguce, tamo kasne 80-te...Sto ti se nisu svideli? Po meni su Enigma i Deep Forest majstori ambijentalne...

Pa zato sto ne volim ambijetalnu:)Sve dok nije nesto za skakanje i ludovanje sto se mene tice nista:)Salim se volim i one mirnije pesme al kad bas nisam raspolozena.Videla sam jedan Enigmin spot na VH1 i pisalo je da je on iz 94.Al dobro to ne mora nista da znaci.

vnkrca:
@hator
Odlicna pesma.Prava italo-disco stvar.Istu ovu stvar su radili i P4F.Trenutno kuci slusamo DEAD OR ALIVE.....ala razbija stvar YOU SPIN ME ROUND (LIKE A RECORD)-murder mix......przi zice i rusi tavanice.
Ou jea !!! To kad cujem, i samo mi srce zaigra... stvarno mocna pesma!

Whwn the going gets tough-Billy Ocean
Everybody need somebody-Blus Brothers
Hold the line-Toto
No mercy-The Stranglers
Hot Chocolate-You sexy thing
Boney M-Rasputin

e ne znam otkad su Lady in red i I will survive.Ova druga je valjda iz '79,ali sve je to tu negde.Nadjoste me s temom.Ja bas volim ovaj zvuk.Jako pozitivan period

meda_bica:
Whwn the going gets tough-Billy Ocean
Everybody need somebody-Blus Brothers
Hold the line-Toto
No mercy-The Stranglers
Hot Chocolate-You sexy thing
Boney M-Rasputin

e ne znam otkad su Lady in red i I will survive.Ova druga je valjda iz '79,ali sve je to tu negde.Nadjoste me s temom.Ja bas volim ovaj zvuk.Jako pozitivan period

Odlicne pesme...Mada su svi oni imali jos mnogo dobrih pesama, ne samo ove navedene...
Npr. Ja od Boney M-a volim pesmu "Kalimba de Luna", Toto-ova Afrika je jedna od naaajlepsih pesama ikad, mislim da je pesma 'you sexy thing' malo starija, ali je svakako legendarna...itd...moze se do sutra hvaliti...:)

Back