Muzika 80-tih

• Začetnik teme Začetnik teme hator
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja ne znam ni jednu grupu da je bila konstantno losa.Bilo je dosta grupa sa po jednim jacim hitom poput Human League i pesme Don't you want me.Jesu oni imali dobru karijeru posle toga ali nekako je samo ova pesma ostala upamcena,bar ja tako mislim.Vi ste stariji pa me ispravite ako gresim.

dadkristy94:
Ja ne znam ni jednu grupu da je bila konstantno losa.Bilo je dosta grupa sa po jednim jacim hitom poput Human League i pesme Don't you want me.Jesu oni imali dobru karijeru posle toga ali nekako je samo ova pesma ostala upamcena,bar ja tako mislim.Vi ste stariji pa me ispravite ako gresim.

Ta je pesma mozda bila najpopularnija, ali definitivno su imali jos dosta hitova.
A sto se tice onog pitanja o najgoroj grupi 80-tih...Dobro, bilo ih je naravno, vise smesnih nego 'losih', ali ja ne mogu biti objektivna :) Sve sto je iz 80-tih, sve mi je dobro (pa i mi deca 80-tih :p )

Ma nisam ni mislila da su losi nego sam ih samo navela kao primer koji je po meni imao samo jedan jaci hit.Obozavaoci nemojte da se vredjate:)to je samo moje misljenje.Sto se tice dece 80-tih nemate pojma koliko vam zavidim.Da postoji zlatna ribica koja ce mi ispuniti zelju sigurno bih pozelela da zivim u 80-tim:)

dadkristy94:
Ma nisam ni mislila da su losi nego sam ih samo navela kao primer koji je po meni imao samo jedan jaci hit.Obozavaoci nemojte da se vredjate:)to je samo moje misljenje.Sto se tice dece 80-tih nemate pojma koliko vam zavidim.Da postoji zlatna ribica koja ce mi ispuniti zelju sigurno bih pozelela da zivim u 80-tim:)
:lol: Ja bih volela da sam svoju mladost zivela 80-tih, a to sto sam se tada kezila sa redom mlecnih zuba, ne znaci nista ;)

Pa slazem se da su najbolje prosli oni koji su tada imali 13,14 godina,ali svakoko je bolje i sa 5, 6 godina slusati a-ha ,duran duran,depeche mode,human league,pet shop boys.....i drugo nego kao sto sam ja kao mala imala priliku samo da cujem pinkovsku muziku i sve gluposti domace muzike.U tom periodu nisam ni znala da se pesmamoze otpevati na nekom drugom jeziku:)Sreca pa sam se na vreme izvukla iz kandza folka i pocela da slusam dobru muziku :)

dadkristy94:
Pa slazem se da su najbolje prosli oni koji su tada imali 13,14 godina,ali svakoko je bolje i sa 5, 6 godina slusati a-ha ,duran duran,depeche mode,human league,pet shop boys.....i drugo nego kao sto sam ja kao mala imala priliku samo da cujem pinkovsku muziku i sve gluposti domace muzike.U tom periodu nisam ni znala da se pesmamoze otpevati na nekom drugom jeziku:)Sreca pa sam se na vreme izvukla iz kandza folka i pocela da slusam dobru muziku :)
Samo tako nastavi ;)

Ma treba potkaciti sadasnju domacu i onu tokom 90-tih tu nema nista dobro.Ova nova strana ......pa ima par finih grupa,al definitivno treba slusati stranu 80-tih,pa i nek me svi prozovu zastarelom bar necu trositi vreme slusajuci bicuj me stojane i slicno

@hator
svaka cast odlican izbor-C.C.Catch......Duran Duran grupa koja je otvorila kod mene polje muzike 80-tih.Imam od njih spotove Greatest Hits 1981-2004......Bilo je izvodjaca koji su bukvalno imali po jedan hit (Human League,Yazoo,Foreigner,Midge Ure...itd.) ali su i ti hjihovi hitovi danas svrstavaju u jedne od najvecih hitova 80-tih......Opus-Life Is Life je hit najverovatnije iz `84 (nisam 100% siguran)......Bilo je 90-tih zanimljivih izvodjaca ali samo do `92......80-e su zakon u bilo kom zanru muzike-PLAY THE CASSETTE`S kako bi rekao BORAT i LP kako ja kazem.

Back