Muzika 70-tih ili 80-tih?

e ljudi jedno obavestenje...29-og u petak u MOJITO baru pravimo Osamdesete night ...svi koji budu hteli da dodju neka se jave meni na mail ili ovde radi rezervacije,,bice super,pravicemo neke lepe koktele takodje u fazonu osamdesetih...i naravno cele veceri cemo slusati zlatno doba muzike,,,...

Prednost 80-ima,jer volim disco.To je muzika koja mi zaista najvise prija.Odusevljena sam povratkom grupe Alcazar,a slusala sam ih sve vreme i kad su se raspali.Sledeci singl bice Funky Town,Lipps Inc-a.Nije obrada,zvuci potpuno isto.Volim sto neko vraca stare hitove.

Poslednja izmena:
muzika 80ih je moj život.!!!
mislim,kad bih jednom rečenicom mogla da definišem muziku koju slušam, to je (najuže gledano i definitivno)svaka moguća pesma nastala u periodu 70ih i 80ih, bilo koji žanr, znači, božanstvo ono najlepše!!!
sad,kad bih morala da se opredelim,rekla bih 80te, po nekom svom ličnom ukusu,nešto me nevidjeno vuče ka toj pop,rock,disco muzici..celoj kulturi i umetnosti iz tog razdoblja..ma, ne može da se opiše!!a zato 70te - čista klasika,mnogo jaka muzika...rock pogotovo!!! i soul, naravno!!!
i,ajde,bio bi red da izdvojim jednog ultimat farvorita,velikana,Majkla Džeksona...večna mu slava!!:heart:

sedamdesete su super.osamdesetih je bilo opet puno dobrih pesama.Ali autori koje ja slusam su poceli ili oko 68 kao zeppelin,santana i purple ili 74 queen ili 79-dire straits.one su trajale kroz 80-te ali nisu menjale svoju muziku a dobar primer je queen koji nije bio hard rock a terao je svoj fazon kroz 80-te i nije bio prolazna senzacija.80-te dobrih pesama ima.velikih autora (izuzimam recimo iron maiden)nema bas.

Back