Sta kazete,meni je nekako blizi uhu sound osamdesetih..........a vama?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i meni se ne svidj zvuk sintisajzera s 80 tih,pa bi rekla kraj 70 tih i pocetak 80 tihMoon Child:kraj '70tih - pochetak '80tih....
I ja sam bila suvise mala tada da to slusam,ali sada natrandzim azru,haustore,atomce,od stranih flojde,aerosmithe itd...a moje komsinice karleuse mogu samo da pate pored slabih zvucnika i slabe pameti.........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bibercica:Ehhhh...........osamdesete...Tada sam bila suvise mala da bih uzivala slusajuci tu muziku. Ali kasnije mi je ta muzika prirasla za srce. Super je sto postoji mesto u Bg kao sto je KST, uvek je super zezanje za vece 80ih. Evo sad slusam - Spandau Ballet - Gold.
Divota
bie:ha,ha,ha da Josh uvek,to se slazhem sa tobom,Polu-leshevi sviraju i prate ritam 70,80-tih ali vrlo bedno.Sve shto je valjalo je pocrkalo ,zar ne ?:rolleyes:I da, ima i dobrih stvari koja su relativno skorije nastale ali su vrllo retke