Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Bila na jedan dan, mesto mi je predivno, odiše nekom čarolijom kao i Delfi. Inače mi je genijalan i onaj gradić Arahovo na putu za Delfe. Ma zaljubljena sam u GR i baš mi je drago što si ti tamo dugo mogla da boraviš, ja to jednom dvaput godišnje spojim letovanje i znamenitosti.
AAAAA hoću i ja tetku u Grčkoj!!!! Jeste to malo daleko za nas ali pravim fanovima ništa nije teško. Bogme sam se ove godine naputovala do Zakintosa, ali Olimpija i most Rio-Antirio- neprocenjivo!
Po porudzbini...Krit, istocni deo, moja omiljena plaza...Cicak za moj racun lepse od Grcke za letovanje ne postoji...posebno kombinacija klime, vode, plaza, ljudi i spomenika...uz dodatak potpune slobode, hocu letoooooo...
Po porudzbini...Krit, istocni deo, moja omiljena plaza...Cicak za moj racun lepse od Grcke za letovanje ne postoji...posebno kombinacija klime, vode, plaza, ljudi i spomenika...uz dodatak potpune slobode, hocu letoooooo...
Jeeeeeee okolina...Vulizmi plaza na putu za Ierapetru...ima onu ludu kafeteriju na litici sa pogledom
Cicak ja sam obisla celo ostrvo, prvom prilikom Retimno i zapadnu stranu, nakon toga Agios Nik.,istok i jug...ostrvo je ogromno, nekih 1000km obale, unutrasnjost je fenomenalna, kanjoni, selo u ljudima koji nose crninu od 1942. inace jedna od znacajnijih bitaka u II sv. ratu je bila bitka za Krit u kojoj se pokazala neverovatna hrabrost grckog naroda, selo se zove Hora Sfakione inace. Retimno je mletacki grad sa predivnom marinom, tvrdjavom, starim gradom, plaza se pruza citavih 12km, pescana je i izuzetno siroka...istok je pun uvala, piktoresniji je savsim sigurno ali moja preporuka je ipak zapad...ili jos bolje 20 dana pa sve zajedno
Kako da ga nateras? Pa reci mu da je prva evropska kultura odatle...mozda upali, mozda hoce da vidi Knosos, istorijsko ali i mitsko mesto...nema Minotaura doduse ali se lavirint blago nazire...salim se, ja obozavam Krit, sa njega se moze lako i do Kiklada a oni su vec raj, da me neko pita Bora Bora ili Kikladi ja bih odabrala Kiklade, toliko ih volim...