- Poruka
- 43.631
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

slažem se da bi trebalo početi živeti van muzeja, možda se i iznenadimo.![]()
Постоје куће и станови који исто овако изгледају, па чак још и старије.
Stvarno ima i takav muzej u BG?Pa tužno je. Odeš u Sa u muzej 80ih, onda u Bg u muzej 90ih.
Jbn rat
Ima izložba koja se zove muzej 90ihStvarno ima i takav muzej u BG?
Gde tačno?Ima izložba koja se zove muzej 90ih
Recenzije su zlonamerne, izložba je odlična
Ja sam je gledala u prostoru Dereta, ali sad vidim drugu adresuGde tačno?
Au, Kneza Miloša 3, to je znači negde blizu Ćacilenda.
Recenzije su zlonamerne, izložba je odlična
Pa ne dopada se nacionalističkom smeću, jasnoochito kako kome
Pa ne dopada se nacionalističkom smeću, jasno
Sigurno su i Nemci trebali tako pa ne bi bilo Vergangenheitsbewältigung, kao što nije bilo u DDR-u pa vidiš na šta su izašli. Izložba je suočavanje sa prošlošću i neophodna nam je kao lebac.mislim da koristiš grozne rijeci za osobe koje izadju iz te izložbe i osecaju se popljuvanim ili čak pogrešnim jer pripadaju jednom narodu koji nije voljen niti se uvažavaju zrtve tog naroda a bilo ih je i to ne mali broj
Recenzije pišu ljudi koji su doživeli rat a često ostali bez voljenih, eto očito njih nije privukla ta izložba 90-tih
Sigurno su i Nemci trebali tako pa ne bi bilo Vergangenheitsbewältigung, kao što nije bilo u DDR-u pa vidiš na šta su izašli. Izložba je suočavanje sa prošlošću i neophodna nam je kao lebac.
Nisu isto kao nacisti ali su napravili sranja u ratu, između ostalog Srebrenicu i vreme je da se suočimo sa tim. Nije suočavanje sa prošlošću vezano samo za naciste, aman, ali je Nemačka dobar primer kako se toj temi može pristupiti.Srbi su isto kao i nacisti ?![]()