Muzej 80’tih

Постоје куће и станови који исто овако изгледају, па чак још и старије.

Ovo je tačno

I sama imam takvu jednu kuću

Kad uidjes na drugi sprat sve je još made in YU

Čak i narandžasti telefon je u jednoj fioci pored ručno pisanih brojeva drustva koje nije ni preživelo rat, u maloj sobi u ormaru vojničko odjelo koje je uručeno majci poslije pogibije sina

Nekako je vreme stalo na tom spratu i teško nam je svima bilo šta promeniti

https://museum90.com/

1761476312407.png

1761476274956.png

Pa ne dopada se nacionalističkom smeću, jasno

mislim da koristiš grozne rijeci za osobe koje izadju iz te izložbe i osecaju se popljuvanim ili čak pogrešnim jer pripadaju jednom narodu koji nije voljen niti se uvažavaju zrtve tog naroda a bilo ih je i to ne mali broj

Recenzije pišu ljudi koji su doživeli rat a često ostali bez voljenih, eto očito njih nije privukla ta izložba 90-tih

mislim da koristiš grozne rijeci za osobe koje izadju iz te izložbe i osecaju se popljuvanim ili čak pogrešnim jer pripadaju jednom narodu koji nije voljen niti se uvažavaju zrtve tog naroda a bilo ih je i to ne mali broj

Recenzije pišu ljudi koji su doživeli rat a često ostali bez voljenih, eto očito njih nije privukla ta izložba 90-tih
Sigurno su i Nemci trebali tako pa ne bi bilo Vergangenheitsbewältigung, kao što nije bilo u DDR-u pa vidiš na šta su izašli. Izložba je suočavanje sa prošlošću i neophodna nam je kao lebac.

Back