- Poruka
- 31.751
Kupio mi je muz poklon, parfem, koji mi se uopste ne svidja i sada ne znam sta da radim s njim.Da ga poklonim nekome,ne ide, jedino sto mi je palo na pamet da ga koristim kao osvezivaž u WC-u. Tako ce primetiti da ga koristim ,nadam se 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Razvedi se!Kupio mi je muz poklon, parfem, koji mi se uopste ne svidja i sada ne znam sta da radim s njim.Da ga poklonim nekome,ne ide, jedino sto mi je palo na pamet da ga koristim kao osvezivaž u WC-u. Tako ce primetiti da ga koristim ,nadam se![]()
A da nadjem svalera koji ce mi pokloniti parfem koji mi se svidja?vrati mu to nazad neka taj parfem pokloni švalerki
Video da skup, pa mislio dobarMuž koji ne zna šta žena voli.
Zašto kupuje stvari koje su jako delikatne. Svako voli nešto drugačije i parfem je veliki promašaj.
Plus je parfem neinspirativan poklon. Šta ću nekome za rodjendan? Aj parfem, standardno..
Podsetila si me na seriju koju sam nedavno odgledala, i toplo je preporučujem.Kupio mi je muz poklon, parfem, koji mi se uopste ne svidja i sada ne znam sta da radim s njim.Da ga poklonim nekome,ne ide, jedino sto mi je palo na pamet da ga koristim kao osvezivaž u WC-u. Tako ce primetiti da ga koristim ,nadam se![]()
Čitaš li knjige? Ako je odgovor da, eto, mogao je tako nešto.A da nadjem svalera koji ce mi pokloniti parfem koji mi se svidja?
Video da skup, pa mislio dobar![]()
Ne zna mukica sta jos nisam citala jer smo zatrpani knjigamaČitaš li knjige? Ako je odgovor da, eto, mogao je tako nešto.
Mogao je da proćaska sa tobom oko takvih stvari. Ali, verujem kad je neko dugo u braku da prosto odustane sa zavodjenjem žene, nije kao kada si devojka pa se trudi.Ne zna mukica sta jos nisam citala jer smo zatrpani knjigama![]()
Kupio mi je muz poklon, parfem, koji mi se uopste ne svidja i sada ne znam sta da radim s njim.Da ga poklonim nekome,ne ide, jedino sto mi je palo na pamet da ga koristim kao osvezivaž u WC-u. Tako ce primetiti da ga koristim ,nadam se![]()
100% i Kama sutra ti je u biblioteciNe zna mukica sta jos nisam citala jer smo zatrpani knjigama![]()
Hteo da me iznenadi jer sam mu zvocala kako ne ume da bude spontanMogao je da proćaska sa tobom oko takvih stvari. Ali, verujem kad je neko dugo u braku da prosto odustane sa zavodjenjem žene, nije kao kada si devojka pa se trudi.![]()
Mmm nee,kad hoce da me nervira pusti sve sportske kanale koje imamo 24/7 ,pobaca prljav veš pored korpe i iskoristi sve čaše za jedan dan,daklem nije tozamolis ga da odete do parfimerije zajedno da izaberes koji ti se dopada a taj vratis...tange frange i sve lepo kao u diznilendu.
Osim ako ne pricate pa je taj parfem namerno kupio da te dodatno nervira
To smo za medeni mesec proucili, sad nam vise ne teba100% i Kama sutra ti je u biblioteci![]()
![]()
Covece,ne poznajem ni ja samu sebe, kako li ce tek onda on?nastavi da zvocas pa ces da vidis kakav neukus za esarpe ima.
ne nosis esarpe ?
jos bolje , da vidis kako te ne poznaje![]()
Nije. ..ako te grli kad vraca u rikvercOvo je previse romanticno za mog muza balkanca
ja mislio da ćeš da joj predložio čipkane končaste hulahopke , a ti ešarpanastavi da zvocas pa ces da vidis kakav neukus za esarpe ima.
ne nosis esarpe ?
jos bolje , da vidis kako te ne poznaje![]()
Тако то иде када уместо да је са друштвом попио пиво новац даде на парфем који би користила као освеживач у тоалету?Kupio mi je muz poklon, parfem, koji mi se uopste ne svidja i sada ne znam sta da radim s njim.Da ga poklonim nekome,ne ide, jedino sto mi je palo na pamet da ga koristim kao osvezivaž u WC-u. Tako ce primetiti da ga koristim ,nadam se![]()
Misliš , haltere ? Em lepo, em korisnoja mislio da ćeš da joj predložio čipkane končaste hulahopke , a ti ešarpa![]()
I da odgovorim na temu....Kupio mi je muz poklon, parfem, koji mi se uopste ne svidja i sada ne znam sta da radim s njim.Da ga poklonim nekome,ne ide, jedino sto mi je palo na pamet da ga koristim kao osvezivaž u WC-u. Tako ce primetiti da ga koristim ,nadam se![]()