Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ocu i ja da se muvam!Samo zene dolaze u obzir!!!
evo mene 69 ....old tajmer kao ali u odlicnoj kondiciji..................gume nove ,prva farba..ma ko nov mala kilometraza .............ko stvoren za muvanje ............
By ITALIANOVERO
Kada ti je radjen poslednji servis i da li je u planu neka generalka??? Hahaha
momci muva li se nesto po nasem kraju
Svi smo u kafani ali nam iskljucili struju[pa se kao nesto tamo muvamo]...pa se nezna ni koj pije ni koj placa ...pice dzabe ..konobarice rade kad koja hoce ......menadzer kafane dolazi kad mu se navrne ...barmen otiso na odmor ...rostiljdzija Sotir na porodiljskom odsustvu .....muzika odsvirala fajront.....cistacice dale otkaz ....moleri dostavili racun za krecenje koji preevazilazi mesecnu zaradu lokala ........sada se prica da ce i kirija da skoci .......i tako ....sta da ti pricam sivilo i malodusnost ....tako da nam kafance postade rupa ko i sve ostale u gradu a bilo je lepog sveta ...putnika namernika i drugih .........ja predlazem da malo kafanu smanjimo i da otvorimo caffe ''Zirovni venac'''Znaci propalo je svo moguce muvanje, je l'? Zalosti...