MUVANJE

@Casper@

eeeeeee zdravo.....
ma svemu dodje kraj,iskreno mnogo mi je zao ali bez zazanja,zna ona......
poceo sam da radim,sljakam trecu smenu pa me nema i retkto kada navratim,a to je mozda i uzrok sto je dosao kraj.....
a gde ti je suprug suki???? :D

@Casper@

eeeeeee zdravo.....
ma svemu dodje kraj,iskreno mnogo mi je zao ali bez zazanja,zna ona......
poceo sam da radim,sljakam trecu smenu pa me nema i retkto kada navratim,a to je mozda i uzrok sto je dosao kraj.....
a gde ti je suprug suki???? :D

Neka neka deco, samo se vi igrajte :p Neka ste vi nama zivi i zdravi, a ostalo ce doci na svoje - polako ;)

Suki samo posmatra!!! :lol:

Shukiiiiii....pa gde si ti meni? Sa koje strane posmatrash, da dodjem da te obidjem malo pa posmatramo zajedno. 4 oka bolja no 2 :cool:

AAAAAAuuuuuu ala ovde prsti kada posetim ovu temu mogu i lose stvari da naucim ma daj ljudi drzite se tradicije musko zenskih odnosa to je kada sve sabere ipak najbolje ....setite se samo prvog poljupca ...zar nije bio cool....ej ....to nemogu zaboraviti nikada ...secateli se vi daj napisite nesto o tome ili najbolje bi bilo da otvorimo novu temu pa da svako napise svoja iskustva ....

kada sam imao prvi poljubac toliko mi je bilo lepo da na kar^nje nisam ni mislio,a kada je kita pocela da raste onda se drugcije misli i poljuci postaju samo sitne stvarcice.....

Pa ko zna El Pinki?!?! Mozda probash pa ti se svidi :lol: :lol:

Pa, to! Mozda mi se svidi! Zato i necu da probam! :lol:

Poljupci nisu sitnice, Cvidzo! To ces shvatiti.;)
Kako to moze da bude dobro, skoro kao i sam sex,
jos sve to u kombinaciji, jos kad neko zna da to sve dobro ukombinuje...
Jos kad sve to radis sa nekim prema kome gajis najlepse emocije, fantastican osecaj...

... cvidza,... романтичан к`о рибаћа четка,... :cool: ... бечка школа - стишко-браничевско истурено оделење !:super:

... ал` има ту и неке ,,романтичарке,, :sad2: с чијим би теткама или стинкама попричао о тим погледима на свет,
... тек, да не помру глупе,.. мислим, тетке,... а и стринке,...... ј`оооооооо` , ... сам` кад дођем,... :whistling:

Poslednja izmena:
samo sam izneo svoje misljenje,ja sada trenutno tako razmisljam,da ne lazem i da se pretvaram!!!
a to da li su sitnice ili ne poljupci....................mislim da cu shvatiti......
mislim ima i ovoga sto pinkasta kaze.......ali kada se setim prvog poljupca i sad .....pih ....poljubac mi nista ne znaci,mislim na onaj poljubac koji nije u seksu.....

aaaaaa nebo_ch nemoj tako,znam i ja da budem romantican......ali kad se zaljubim,sto je sada retko......

Pinkasta vs Caspeka
A da vas dve to probate! :think:
Ja se javljam za ulogu sudije, cisto ono kao svredok, da se posle ne pravite kao vam nije bilo lepo. :rtfm:
Evo casna rec, obecavam da necu da se mesam, bez preke potrebe! :whistling:

Pa, to! Mozda mi se svidi! Zato i necu da probam! :lol:

Poljupci nisu sitnice, Cvidzo! To ces shvatiti.;)
Kako to moze da bude dobro, skoro kao i sam sex,
jos sve to u kombinaciji, jos kad neko zna da to sve dobro ukombinuje...
Jos kad sve to radis sa nekim prema kome gajis najlepse emocije, fantastican osecaj...

Hahaha. Kako to meni cudno zvuci. Necu da probam jer se plashim da ce mi se mozda ti svideti. Pa valjda nije strashno ako i se svidi, vec suprotno ;)

Inace se u potpunosti slazem kada je poljubac (u kombinaciji ili ne sa seksom) u pitanju. Vrh :D

Pinkasta vs Caspeka
A da vas dve to probate! :think:
Ja se javljam za ulogu sudije, cisto ono kao svredok, da se posle ne pravite kao vam nije bilo lepo. :rtfm:
Evo casna rec, obecavam da necu da se mesam, bez preke potrebe! :whistling:

Pa ne bih Shuki - plashim se da ti pozli u toj ulozi :lol: :lol: :lol:

Hahaha. Kako to meni cudno zvuci. Necu da probam jer se plashim da ce mi se mozda ti svideti. Pa valjda nije strashno ako i se svidi, vec suprotno ;)

Inace se u potpunosti slazem kada je poljubac (u kombinaciji ili ne sa seksom) u pitanju. Vrh :D

Pa ne bih Shuki - plashim se da ti pozli u toj ulozi :lol: :lol: :lol:

Pa nista ondak da povedem i jednu medicinsku sestru samnom! :lol:
Cisto ono da se nadje za ne daj boze!

Kakvi sad gmizavci???:dontunderstand:
Mada salji ih ti slobodno kod mene, volem ja torbe od krokodilske koze! :lol:

Rekoh "gmizavci" a ne krokodili. Pa jesmo li mi kod nekog zbuna ili neke bare? :dontunderstand: Mrak je pa slabo vidim...:cool:

Pa nista ondak da povedem i jednu medicinsku sestru samnom! :lol:
Cisto ono da se nadje za ne daj boze!

Opet ti i te tvoje medicinske sestre. E sada se plashim da nas bude i suvishe pa da nishta ne postignemo. Rasejacemo se veoma brzo, i nishta od "posla" :lol: :lol: :lol:

Back