Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znaci nisam nista propustila, nista se nije promenilo za ovih ... gooooodiiiina
Znas ti gde je Kladovo?
madmazel, (oprostite, ne govorim francuski-ne umem izvorno da napisem) ali si me definitivno dotukla... Ne mogu da verujem da su i ti cuveni francuski ljubavnici pokleknuli...
![]()
e da si blize rekla bih ti muvaj mene...AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA i koga ja da muvam
170 km, jugoistocno od PO uz extermno los put(minimum 3h voznje)! A mesta za izlazak: tri kafane u dva reda! Blizi mi je KG!
Al izvukoste temu iz mrtvih!
ninani, cisto sumnjam da ce onaj makeluv da ti ista odgovori, nevidoh ga minimum godinu dana na forumu, preciznije nije nista pisao od 22.05.2006.
Caspru, vidim svratila si posle duzeg vremena, nego mene bas i ne interesuju toliko ti francuski ljubavnici al nemam nista protiv da dzidnes neku francuskinju vamo. Dojadise mi ova zenska deca u PO!
Primera radi: Prosli vikend u Rolexu. Guzici mi se neka klinka, a ja ajd da ne budem bas toliko ne zainteresovan pa reko, izvini da te pitam: Ja u ovu kafanu izlazim od 92 (kad je i otvorena), a koliko ti imas godina? Odgovor: Jao ja sam godinu dana pre toga rodjena!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA i koga ja da muvam il da se svojevoljno javim u Zabelu?
Shto se francuskinja tice...hmhm...ne bih ti preporucila. Ipak su nashe zene mnoogooo lepshe, veruj mi! A zar i dalje postoji Rolex??? Znaci ne mogu da verujem.... I ja sam tih godina odlazila tamo...92, 93 pa mozda i kasnije. Ali tada je bilo bash bash dobro. Eh kad se samo setim... Pa pazi, mi se mozda i znamo od nekud ?!![]()
Kako za sta?
Pa za Vlajne BRE!!!