Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nebo, a gde si ti u Svici?
... samo da nadjem,... sto kaze moja draga: ,, Ovo sto ja imam, to ne sme ni jedna druga da zna!!!E ja tek nistha ne razumem u vezi tih aparata... Bitno je da dobro "okida"![]()
a ti Shuki izgleda vegeterijanac:shock:... uhhhhhhhhh:-(....
nije ti lako...
znaci idemo u makrobioticki restoran na bljak_veceru...
eeeeeeeeeeeee... sto ja volim meso...do poslednje mrve, servirano , aranzirano...
... prste da polizes....(ko je shvatio, razumece...)
ako si mislio da si me nokautirao u I rundi jer si "jaci pol" , samo da znas da cu izdrzati svih 15...
(ako upste budes na nogama)...posle ...6_te![]()

One jesu jaci pol uopste inace nam nebi bile zanimljive!!
Nikome, nije zanimljivo da se bori sa slabijim zato se mi borimo sa zenama celog zivota![]()
ja najbolje obozavam da se "igram" sa devojcicama al nisam smeo da vam kazemops:
![]()
nisu se nesto pokazali u kondiciji... pa su odustali...toliko su izdrzljivi...
shuki gdeeeee si bre....
na kondicionim pripremama petkom... nesreco...
a posto si ti novi kolacic, ne bih da te smazem odmah...
desert uvek ostavim za krajzalio se nezalio isto ti se "vata_(m)"
![]()

) I tako negde u zoru izadjesh mokre kose, vlazne garderobe, sa pomalo shlaga po sebi (ah da, da preciziram : ovo nije za one koje se plashe da pokvare frizure ili se malo isprljaju - znaci za sve one nafurane i istripovane ribe je ovo zabranjeno), ali si zato puna utiska, dozivela si ekstra provod i obogatila se emocijama (a eventualno i brojevima telefona
)... Znaci, vodice te u restoran "Pastuv" na hipodromu, samo zdravu hranu sluze, sve vrste rostilja od zitarica! Ja vodim, a ti placas ...
I rekoh ti vec jednom, cuvaj se za produzetke! 8-)]:[/QUOTE][[
shukiiiiiiii
sto si ti jedan fini, cistokrvni, obdareni "pastuv"...neces da me izlazes trosku...
ma nije nikakav problem ja tebi plast sena i vrecicu razi... cu da platim...
a sebi jednu karadjordjevu....uhhhhhhhhhhhh devojacki san...jest da je (ne)zdravo...
al' sta cu kad voleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
![]()
vidi tebe..... ti uredno po konkursu... ozbiljnu firmu napravio....
bruko..... a ja.... daj bre suki sredi mi nekog kondicionog trenera do produzetaka...
znas da me 'ebe tehnika... da navezbam... do produzetaka
ako ti smeta... skinucu te...Hoze moj Armando_Alehanrdo