MUVANJE

Casperice moja draga, truli zapadni imperijalisticki kapitalizam te je iskvario...
volem i ja te... veeeeeeeelike, ali ja sam "skromna" devojcica...koja zivi u srbiji......

Sreco...skromnost moze (nekad) biti i mana... A pritom ne verujem da me moze bilo shta iskvariti - kakav si takav si ;)

a da vidis kakvi "lepi" ovde vozaju te besne 8 i 6... :shock:
odmah pozelim jednog "dobrog" u jugicu...

A inace ne mesham auto i vozaca istog! Ja sebe vidim za volanom takve "mahine" a tog dobrog iz "jugica" stavim pored sebe za pocasni krug :D

a ja sam cuo casper da nikad dve bez tri??? milio sam na slicnosti naravno

Lopov, nema tu "pokushacu", vec "necu vas vishe ostavljati same" - to je parola pravog optimiste :D
Shto se slicnosti tice, verujem da si u pravu. A i shteta bi bilo stati na 2...uvek vishe...uvek dalje... (i ja sam optimista) :p

ovaj prvi je haos! ninani bas je fensi i najverovatnije imas tangice i u toj boji ne svidja ti se???

uopste...vidi bre kooooooooliki je...:confused::confused::confused:
ima jedan moj komsija takav "lazanski" nije ni zasta!!! ja ga zaobilazim...
(....ostajem iza njega u oblaku...i placem):cry:

volem samo crvene tangice, slazu mi se sa karminom i lakom za noktice...;)

Lopov, nema tu "pokushacu", vec "necu vas vishe ostavljati same" - to je parola pravog optimiste :D
Shto se slicnosti tice, verujem da si u pravu. A i shteta bi bilo stati na 2...uvek vishe...uvek dalje... (i ja sam optimista) :p

pa nesmem bas da obecam jel obecanja uvek ispunjavam a ovo protiv svoje volje mogu da omashim al skoro da sam obeco:lol: al nemoj te ni vi mene da ostavlate samoh;)

a ko je reko stati na dve nikad samo napred stvarno bi bila steta;)

jel ovo decaci opet se jure sa konjicima ili nekim kobilicama hahahah nema nigde nikoga al ne zalim se dok ste mi vas dve tu ;)

nisu se nesto pokazali u kondiciji... pa su odustali...toliko su izdrzljivi...
shuki gdeeeee si bre....
na kondicionim pripremama petkom... nesreco...:cry:

a posto si ti novi kolacic, ne bih da te smazem odmah...
desert uvek ostavim za kraj;) zalio se nezalio isto ti se "vata_(m)";)

... samo nemoj da im obecavas vise od onog sto mozes,... to ih opasno ljuti...

opasno... e moj nebo... ma mogu oni... ponekad, u akciju...;) "ne ljuti se covece"
da je bar ponudjen poker u svlacenje...pa da se ne(obucem) adekvatno...
neki su vec upoznati da ja varam na kartama!!! i da veceg lopova od mene nema;)

... varala ne varala u tom nudistickom kartanju,... isto ce biti...
... kladim se da ce LOPOV velikodusno da pozuri da se u toj pokerici skine do gola,...
... pa da se ,,junaci,, : ;;Gledajte,... pred vama stoji 100 kila dinamita!!!,,

... a komentar : ;; Da, Da,... samo ti je fitilj kratak !!!,,

@lopov...verujem ja u tebe (to smo vec utvrdili) i bez obecanja. Kad god doshao - dobro doshao! E sada naravno da necemo stati ovde (na 2 sitne slicnosti) kada smo vec na tako dobrom putu... Je l' rekoh ja "uvek vishe...uvek dalje..." :D

A shto se ostalih decaka tice...neba je tu - veran nam je ;)
Shuks je verovatno zalutao kod neke klijentkinje (kod koje radi), klinke (koju radi)...ali svakako pouzdano znam da ce naleteti kada bude mogao! Ma ne moze on bez nas. A "mi" a "droga" - isto mu to dodje. Ko je probao nije odoleo :p Bilo kako...neka ga neka !
Tanto...hmhm...ne bih znala... Verovatno je nashao neku soluciju za ubijanje vremena i nesanice...a da nije "skakutanje".

I krajnje...u vezi pokera... povlacim se! Ne znam da igram! Jedino ako neka nesebicna dusha pozeli da vrshi tu inicijaciju...onda sam ZA ;) :D

... varala ne varala u tom nudistickom kartanju,... isto ce biti...
... kladim se da ce LOPOV velikodusno da pozuri da se u toj pokerici skine do gola,...
... pa da se ,,junaci,, : ;;Gledajte,... pred vama stoji 100 kila dinamita!!!,,

... a komentar : ;; Da, Da,... samo ti je fitilj kratak !!!,,

nebooooooooo, razbicu te.........[/COLOR]:evil:
gde bre 100 kg. pa nisam ja k'o debela ruska bacacica diska...
auuuuuuuuuuuuu jesi me dokusurio...
sto me nagrdi ovako kad znas da sam... najlepsa;)

Pa to je extra kombinacija ti neznash da igrash a ninani zna da krade...bilo bi veselo :-p

ma bio bi maskenbal...bez maski...a po koga bi bilo veselo...bolje da se cuti...:lol:

ja kad igram pokericu nabacim osmeh Mona_Lize,
pa provali da li se razdragano i veselo smeskam ili posmevam... zbog duzine fitilja...

nikad ne varaj veceg lopova od sebe...:D

ma bio bi maskenbal...bez maski...a po koga bi bilo veselo...bolje da se cuti...:lol:

pa provali da li se razdragano i veselo smeskam ili posmevam... zbog duzine fitilja...

nikad ne varaj veceg lopova od sebe...:D

Ja ne varam nikoga i nisam ni rekao da ce vama biti lose 8-)

Ja vas nishta ne razumem (tacnije...ninani mi postaje nejasna)...
Sada kontam zashto je tanto trazio novu temu - bez filozofije! Mnogo se brate mucite da kazete neke stvari za koje postoji mnogo jednostavniji nacin. Budite direktni...a ne ono "naokolo". Izvinjavam se na iskrenosti...ali postaje mi smorno. Smor ne volim i od njega obicno bezim - s'toga...odoh! Laku noc vam zelim.
@lopov...ovo se nije osnosilo na tebe - pritom evo c'okica za mirnu noc :D
A naravno, za Shukija kada dodje takodje sledi c'okic :D

da je bar ponudjen poker u svlacenje...pa da se ne(obucem) adekvatno...
neki su vec upoznati da ja varam na kartama!!! i da veceg lopova od mene nema;)

moze taj poker kad??? ko igra????

@

I krajnje...u vezi pokera... povlacim se! Ne znam da igram! Jedino ako neka nesebicna dusha pozeli da vrshi tu inicijaciju...onda sam ZA ;) :D

Pa to je extra kombinacija ti neznash da igrash a ninani zna da krade...bilo bi veselo :-p

D

Ja ne varam nikoga i nisam ni rekao da ce vama biti lose 8-)

bas si izdasan... i galantan...
ne pucam trojke... daleko mi... 6.25... (nebo jel' toliko???)
bojim se da cu te nagaziti umesto linije...sve sa stiklom;)

da ja ne filozofiram i ne smaram...
sta ovde nije jasno???:shock: samo sam htela reci da ne igram pokericu u troje... ;)
(metaforicno sam upotrebila kosarkasku terminologiju,)
ako sam napravila "gresku u koracima"...oprostite mi... nisam nikoga htela "nagaziti":D

da ja ne filozofiram i ne smaram...
sta ovde nije jasno???:shock: samo sam htela reci da ne igram pokericu u troje... ;)
(metaforicno sam upotrebila kosarkasku terminologiju,)
ako sam napravila "gresku u koracima"...oprostite mi... nisam nikoga htela "nagaziti":D

Ma u redu je... Ja sam samo rekla svoje i nisam zelela nikoga da povredim svojim komentarom! (Ako jesam....i neka sam :p). Po meni je poker u troje bash zanimljiv. Shto nas vishe ima, samo je bolje ;) U kosarku se ne razumem, tako da nisam shvatila...ali polako...josh sam mlada pa imam vremena da naucim. Pritom...ne dam se ja tek tako "gaziti", tako da nema razloga da brinesh :D

Inace dobar dan zelim svima :D

Back