MUVANJE

Caos @lopov :D
Evo ja sam u kucnom ambjentu (spremanje, pranje, cishcenje, peglanje, pushenje...- ups...ovo poslednje je greshka...ne svrstavam tu akciju medju kucne obaveze :p)
Ma nisi sam... Daleko od toga.
Shta se kod tebe radi???

... i ja sam dosao iz akcije ,,opipavanja,,.... isao sam u jednu vrlo fini prodavnicu da izbliza pogledam nekoliko modela digitalnih foto-aparata,... imam volju da se castim, nekoliko dana sam citao razne preporuke, testove,... bas fine stvarcice, a sad treba da razmislim o onom sto sam ,,osetio pod prstima,,... a dilema ce biti resena, odlucicu se za odredjeni model, ali je razlika u ceni tacno dupla,... koji izbor ce biti, sad jos ne znam,...

cao nebo.! ako mogu da ti predlozim neznam koliko si planirao da se otvorish ali ti je panasonikov "lumix" extra. E sad neznam dali trazis profi ili kllasiku ali za klasiku ovo je dobra varijanta a i ixus je dobar sta mislish??

...da, da,... taj lumix u dva, tri modela,... oko 500 evrica,... i na testu je najbolji zx-50
... malo je glomazan,... SONY DSC-H 9 na drugom mestu, CANON Pover Shot S 5 IS je treci,... malo su jeftiniji,.. nije razlikau ceni ta tri kandidata tako bitna,... vise me brine da dobar izbor napravim, a da to lepo lezi u ruci,... da se ja pitam nesto u izgledu tabakere za cigarete ili ,,pljoske,, bi bilo odlicno za dzep, za teren,... da je malo, tanko, lako, brzo na okidacu (to zene nikako ne razumeju i ne vole, ali je za foto-aparate to veliki plus),...
... evo,... pogledaj ovu rang-listu,...

http://www.chip.de/bestenlisten/Best.../546/findAll/0

a ti Shuki izgleda vegeterijanac:shock:... uhhhhhhhhh:-(....
nije ti lako...
znaci idemo u makrobioticki restoran na bljak_veceru...:lol:

eeeeeeeeeeeee... sto ja volim meso...do poslednje mrve, servirano , aranzirano...
... prste da polizes....(ko je shvatio, razumece...:lol:)

ako si mislio da si me nokautirao u I rundi jer si "jaci pol" , samo da znas da cu izdrzati svih 15... :D
(ako upste budes na nogama)...posle ...6_te :cry:

Znaci, vodice te u restoran "Pastuv" na hipodromu, samo zdravu hranu sluze, sve vrste rostilja od zitarica! Ja vodim, a ti placas ... :lol:
I rekoh ti vec jednom, cuvaj se za produzetke! 8-)

One jesu jaci pol uopste inace nam nebi bile zanimljive!!
Nikome, nije zanimljivo da se bori sa slabijim zato se mi borimo sa zenama celog zivota;)

Pa to ti kazem!!!

ja najbolje obozavam da se "igram" sa devojcicama al nisam smeo da vam kazem:oops::D:D:D

E ovo moram da te pitam, a dal si ti doktor u toj igri ili pacijent???

Dobro jutro svima zelim :D Nije loshe jutro u podne ;)
Tako to biva kada u toku noci "zaglavish". Udjesh u lokal planirajuci da popijesh jedno pice i palish na spavanje, medjutim...naletish na prvog konobara, a on...on ti za dobro vece skida mantil i navlaci na sebe, ne bi li se prehladio. A kako i ne bi kada od sve garderobe nosi jedne veoma tanke i providne "bokserice"...mmmmm. Onda te lagano uhvati za ruku i vodi do stola. A u lokalu....wauuuu...masa konobara u istom izdanju. Za shankom ista stvar ; sve sami mushkarci jako lezerno obuceni. I onda krece ludilo : pita te shta cesh popiti (a tebi vec ide voda na usta), ti pogledash u njegove lepo ocrtane mishice...i pozelish da popijesh koktel veceri (mislim...popila bi bilo shta...samo neka je hladno i mokro...da malo zagasish temperaturu...), to i narucish a konobar ti se samo znacajno nasmeje... I konacno stize koktel...uz koj si dobila pravo na specijalan striptiz konobara...samo za tebe - aaaaaaaa! Recice te mi da i nema vishe shta da skine sa sebe...ali ima... Par koraka, pogleda, poteza, dodira...i taj isti konobar nije vishe u boksericama no vec u tangama! Opshti haos... Devojke vrishte a on je ipak tu samo za tebe... Tvoje pravo je da ga "opipash"...(cisto provere radi : da li je on istinit ili neka iluzija sprovedena tvojom mashtom?!?!) I onda naravno krece euforija...iz shanka lete kockice leda, koje zavrshe direktno u tvoj dekolte (ne ne ... nije to slucajno... veshti su to shankeri ;) )...dok ti pokushavash da "otklonish" taj led, konobar ti je vec uleteo u krilo...i nezno te zamoli za jedan divlji ples... Nastavak dogadjaja vec mozete i sami da zamislite (nije ni priblizno vashim predpostavkama...josh je ludje od toga :p) I tako negde u zoru izadjesh mokre kose, vlazne garderobe, sa pomalo shlaga po sebi (ah da, da preciziram : ovo nije za one koje se plashe da pokvare frizure ili se malo isprljaju - znaci za sve one nafurane i istripovane ribe je ovo zabranjeno), ali si zato puna utiska, dozivela si ekstra provod i obogatila se emocijama (a eventualno i brojevima telefona :p)...
Sve u svemu sam se zaista divno provela...i toplo vam preporucujem neko slicno iskustvo... :D :D

Znaci, vodice te u restoran "Pastuv" na hipodromu, samo zdravu hranu sluze, sve vrste rostilja od zitarica! Ja vodim, a ti placas ... :lol:
I rekoh ti vec jednom, cuvaj se za produzetke! 8-)]:[/QUOTE][[

shukiiiiiiii
sto si ti jedan fini, cistokrvni, obdareni "pastuv"...neces da me izlazes trosku...
ma nije nikakav problem ja tebi plast sena i vrecicu razi... cu da platim...
a sebi jednu karadjordjevu....uhhhhhhhhhhhh devojacki san...jest da je (ne)zdravo...
al' sta cu kad voleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem:lol:

Male%20Strippers%20AlejandroE.jpg

vidi tebe..... ti uredno po konkursu... ozbiljnu firmu napravio....
bruko..... a ja.... daj bre suki sredi mi nekog kondicionog trenera do produzetaka...
znas da me 'ebe tehnika... da navezbam... do produzetaka

ako ti smeta... skinucu te...:lol::lol::lol: Hoze moj Armando_Alehanrdo

A joj, ninanice, da l si bila u pastuvu, taj plast sena i par zitarica ce dobro da te kosta!!! Nisam mogao da verujem sta sve prave od zrnevlja...
... pa i karadjordjevu ... :shock:

Back