MUVANJE

:shock::shock::shock:
I posle ja da verujem zenama!

Znaci, jedno popodne ne svratim, a vi cim stigne "mlado meso" (citaj lopov) odmah da ga rastrgnete! :shock:

Pozdrav i tebi kolega "lopov"!
I nemoj puno da se plasis, one su samo verbalno jaci pol!!! :lol::lol::lol:

a ti Shuki izgleda vegeterijanac:shock:... uhhhhhhhhh:-(....
nije ti lako...
znaci idemo u makrobioticki restoran na bljak_veceru...:lol:

eeeeeeeeeeeee... sto ja volim meso...do poslednje mrve, servirano , aranzirano...
... prste da polizes....(ko je shvatio, razumece...:lol:)

ako si mislio da si me nokautirao u I rundi jer si "jaci pol" , samo da znas da cu izdrzati svih 15... :D
(ako upste budes na nogama)...posle ...6_te :cry:

Znash li ti shta se sve moze izdeshavati tokom samo par sati? Cuj jedno popodne... :p A evo veruj da smo bile dobre...nishta mu nismo radile - bar ja nisam...ne josh... :p

recimo... da imam strogo poslovni aranzman...:-D sa lopovom
ni ja mu nista nisam radila :shock:... ne joooooooos...:D
za sada je sve u sferi "poslovnog" cim mi dotera bmw, provozacu ga probni krug...:D
ako budeo smeo....

recimo... da imam strogo poslovni aranzman...:-D sa lopovom
ni ja mu nista nisam radila :shock:... ne joooooooos...:D
za sada je sve u sferi "poslovnog" cim mi dotera bmw, provozacu ga probni krug...:D
ako budeo smeo....

ninani, znaci vi saradjujete? A i "bembara" je u pitanju? Neka neka... Samo se vi provozajte (poshto verujem da ce lopov to hrabro isposhtovati)...pa cemo videti za dalje ;)

:shock::shock::shock:
I posle ja da verujem zenama!

Znaci, jedno popodne ne svratim, a vi cim stigne "mlado meso" (citaj lopov) odmah da ga rastrgnete! :shock:

Pozdrav i tebi kolega "lopov"!
I nemoj puno da se plasis, one su samo verbalno jaci pol!!! :lol::lol::lol:

One jesu jaci pol uopste inace nam nebi bile zanimljive!!
Nikome, nije zanimljivo da se bori sa slabijim zato se mi borimo sa zenama celog zivota;)

a jel to znaci da mi se otvoreno nudis... lepo, lepo...ali riskantno, po tebe ;)
samo nemoj da si "akcijska" roba...ne volem ja snizenja, padanje...cena...
ja uglavnom aktuelene modele (ne)setam...ima vec, relativno ...

rizik stvara kapital a ja ga obozavam;)

sneska cu da vodim sa sobom u hladnjaci...neka ga... zlu ne trebalo...
ma mrzim zimu... uhhhhhhhhhh
mislim da bi je lakse podnela u necijem toplom...
"mercedesu npr. samo nek nisu kozna sedista" ;)

znaci mercedes otpada? prelazimo na bmw? ODLICNO bmw je broj 1 nisam ljubitelj mece;)

ninani sreco jel si mislila mene ili bmw-a ;)
ma samo nek nije "poluautomatik,;) ne leze mi ni pod rukom ni pod nogom...;)
desi mi se ponekad da ne stisnem do kraja..."kvacilo"...i svi znamo kako to izgleda...
a kako tek zvuci...:roll:

ja najbolje obozavam da se "igram" sa devojcicama al nisam smeo da vam kazem:oops::D:D:D

dobro je:D, lopov nece zbrisati u klub penzionera na "ne ljuti se covece"... kao neki...

znaci mercedes otpada? prelazimo na bmw? ODLICNO bmw je broj 1 nisam ljubitelj mece;)
320 D, eeeeee da mi jeeeeeeeeeee, mojoj sreci ne bi bilo kraja...
to mi je omiljeni "kalibar"...POMOZI BOZE!!! (citaj navijacki)
i da bude crveni, da mi se slaze sa tangama...:lol:
al' mislim da mi je prevelik:shock:, kako bi ga parkirala... u rikverc...(malo razmisljam javno)

Svaka cast @lopov... Zaista si sve shvatio ;) Zivot bi svakako bio dosadan kada bi smo mi zene bile drugacije !
Shto se tice "igara" sa devojcicama...hmhm...ovo nam je jedna slicnost (ja se igram sa nestashnim decacima) :D
Druga slicnost : navijam za BMW-a. Ali ne za "trojku", vec za jednu besnu "osmicu" - znaaaammmm...sve ne znam shta valja :p A pazi, mogla bi i "shestica"...hajde da ne sitnicarimo ;) (automatik ili ne - kakogod...volim ja i da shaltam ;) )
Inace ti i ja zelim dobro vece i nemoj vishe da ti se desi da budesh odsutan...i onako smo u manjku mushkarcina :p :p :p

Druga slicnost : navijam za BMW-a. Ali ne za "trojku", vec za jednu besnu "osmicu" - znaaaammmm...sve ne znam shta valja :p A pazi, mogla bi i "shestica"...hajde da ne sitnicarimo ;) (automatik ili ne - kakogod...volim ja i da shaltam ;) )

Casperice moja draga, truli zapadni imperijalisticki kapitalizam te je iskvario...
volem i ja te... veeeeeeeelike, ali ja sam "skromna" devojcica...koja zivi u srbiji...

a da vidis kakvi "lepi" ovde vozaju te besne 8 i 6... :shock:
odmah pozelim jednog "dobrog" u jugicu...

sta volis da rizikujes ili da brojis pare???:confused:

i moja ljubav prema kapitalu...nema cenu...bezgranicna je...
(nisam ja nikakva stedljiva dizelasica, k'o ruska Volga, litar po metru...)

i jedno i drugo a najmenje na svetu znam da stedim :lol:

... mogli bi neku uspesnu transakciju da obavimo...?:D

UVEK sam za!!!

Svaka cast @lopov... Zaista si sve shvatio ;) Zivot bi svakako bio dosadan kada bi smo mi zene bile drugacije !
Shto se tice "igara" sa devojcicama...hmhm...ovo nam je jedna slicnost (ja se igram sa nestashnim decacima) :D
Inace ti i ja zelim dobro vece i nemoj vishe da ti se desi da budesh odsutan...i onako smo u manjku mushkarcina :p :p :p

Hvala evo sad sam tu...pokusacu da sto manje vas ostavljam same;)

... te ,,sestice,, i ,, osmice,... to sve neki ,,automatici,,
... nista ne rade, a ti im menjas brzine,... foliranti...
... a nece ni sa asvalta da ,,silaze i malo ,,zaoru,,....
... samo lovackim stazama voze asovi...

df1blx1.jpg

Back