MUVANJE

E sada ide malo opshirniji odgovor za Shukija :
- U vezi golih fotka...hmhm...bice bice... A shta cu dobiti ja ? Jbg....u zivotu je sve kompenzacija :p
- Shto se redosleda dogadjaja tice, mi smo se muvali (malo - skoro pa neprimetno), ljubili se (opet malo) a do prc...anja ne dodjosmo josh...kamoli do uzimanja i shta josh... Hocemo li odmah da krenemo iz pocetka??? :p
- Iznenadjujem te iz dana u dan? Hmhm...rekoh ti ja da od mene mozesh svashta neshto cuti i nauciti (sa pundjom ili bez nje...) E sada i nisam za trojku ili cetvorku...rekoh da pucam vishe na neku "seshsticu" ili eventualno "osmicu" :p :p (znaaaaammmm da nisi mislio na automobile....ali hajde razmisli malo da li sam za ili protiv "trojke ili cetvorke"... :D)
- Mi zene nismo zagorele...ali pored tebe bismo i mogle... Pa dobro gde si ti sinoc kada te ja cekam ovde...usamljena (sa ninani koja mi je pravila drushtvo...)

E i za kraj cu te ja c'okiti jednom...dva puta....tri puta....ovde...tamo...ovamo...gde pozelish ;)

:

Dzaba, u jutarnje sate mi GAZDA zabranio da se alkoholisem, kaze smem samo tinejdzerke (citaj domaca rakija preko 13 leta) da diram, a i ova belosvetska elita (citaj skorojevici) samo se za "maloletnice" hvataju za zornjak! :lol::lol::lol:

ja sam iskreno i dobronamerno ponudila tebi ono sto sam imala... to sto nije (sam)
po tvom ukusu...na to ne mogu uticati...
mnogo bi bilo postenije da si rekao da ne pijes i ne pricas vise sa mnom...

:twisted:
-)
ok. shvatila sam...

Pratim ja tebe dugo kao lav plen ali lov ce biti brz i nemilosrdan ili cu ja postati lovina neznam videcemo. Lepo sanjaj najbolje voljenu musku osobu. Laku noc>

oppppppa... pa nisam primetila da me neko vec dugo prati...lovi...:lol:
samo sam jaaaaaaaaaaaaaaaaako znatizeljna da znam sta te je
isprovociralo ili izazvalo :shock:
da krenes u nemilosrdni lavovski napad...:lol:

(ninani kako me vidish??? ti si uletela u moj monitor, je l'??)

ma celi dan ti kuckam u monitor i masem ti, a ti ne vidis...:D:D:D
jooooooj, da ti kazem draga pocela sam da skupljam slicice...
ali odmah da ti kazem jos nemam nikakvih duplikata da bi se menjale...
...kad popunim album ... onda cu ucestvovati u nagradnoj igri...ko zna..:?:

Ma cujem ja neshto lupka...ali nikako da skontam... A naocare nisam stavila, sociva sam izgubila pa...ne vidim nishta bash ;)
Kakve slicice skupljash? Hajde pokazi da vidim i ja...mozda se reshim da skupljam iste :D

evo ovakve... doduse tek sam pocela...
4159475367

s tim da vise volim Ken(e) :confused:mislim mnozinu od Barbikinog decka...
kako se to kaze Kenove...:shock:
te slicice mi nekako lepse, al imam i jednu leeeeeeeeeeeeeeepu Barbiku...

Volim i Barbike i Kenove .... (neka i dalje vlada misterija oko mojih "seksualnih naklonosti" :p)

Instikt. Plen ako primeti da je pracen namirise opasnost. Nisam izveo napad kako sam planirao ali nisi mi jos pobegla.

Instikt. Plen ako primeti da je pracen namirise opasnost. Nisam izveo napad kako sam planirao ali nisi mi jos pobegla.

snajperista... kad namigne... obara s nogu...:D
dobro nanisani, podesi optiku... koliko si cvrste ruke i precizan...videcemo...

inace ja sam najbrza na 100 m. kad je bezanje u pitanju...:D

E sada ide malo opshirniji odgovor za Shukija :
- U vezi golih fotka...hmhm...bice bice... 1.A shta cu dobiti ja ? Jbg....u zivotu je sve kompenzacija :p
- Shto se redosleda dogadjaja tice, mi smo se muvali (malo - skoro pa neprimetno), ljubili se (opet malo) a do prc...anja ne dodjosmo josh...kamoli do uzimanja i shta josh... 2.Hocemo li odmah da krenemo iz pocetka??? :p
- Iznenadjujem te iz dana u dan? Hmhm...rekoh ti ja da od mene mozesh svashta neshto cuti i nauciti (sa pundjom ili bez nje...) E sada i nisam za trojku ili cetvorku...rekoh da pucam vishe na neku "seshsticu" ili eventualno 3."osmicu" :p :p (znaaaaammmm da nisi mislio na automobile....ali hajde razmisli malo da li sam za ili protiv "trojke ili cetvorke"... :D)
- Mi zene nismo zagorele...ali pored tebe bismo i mogle... Pa dobro gde si ti sinoc kada te ja cekam ovde...usamljena (sa ninani koja mi je pravila drushtvo...)

E i za kraj cu te ja c'okiti jednom...dva puta....tri puta....ovde...tamo...ovamo...gde pozelish ;)

1. Akt portrete i malo zabve ..:lol:
2. Pa nismo ni poceli ... a kamo li opet ... :-?
3. Upravo jesam A8, mali sladak audi ... :lol::lol::lol::lol::lol:

ok. shvatila sam...

Ko se ljuti? Pijem ja, ja sam "BOEM" (citaj pijandura :lol:), samo ne smem egzoticna **** od ranog jutra ... :lol:
I od kad mi ne pricamo, kad si ti moja prva ljubav ovdi. :lol::lol::lol:

Pa lavice prehranjuju copor ... :lol:
Trazi sponzorku:shock:, kako nisi ukapirala ... :lol:
Komsija, lopov, sry ... :lol:

Ma cujem ja neshto lupka...ali nikako da skontam... A naocare nisam stavila, sociva sam izgubila pa...ne vidim nishta bash ;)
Kakve slicice skupljash? Hajde pokazi da vidim i ja...mozda se reshim da skupljam iste :D

A da se tapkate ... ? :lol:

Volim i Barbike i Kenove .... (neka i dalje vlada misterija oko mojih "seksualnih naklonosti" :p)

e vala da znas ja pocinjem da te se pribojavam:shock:...
stvarno si kontraverzna...:lol: i misteriozna do bola...:lol:

Ka d bese ono dan zena, da vam kupim gumenog Kena, na naduvavanje ... :lol::lol::lol:

Prvo sam podesio optiku onda nanisanio. Da bi mogla da bezis moras se izmigoljiti ali ti si jos u "zagrljaju" vec osecas nokte zarivene u telo.

aauuuuuuuuuuuuuuuuuu... cijem zagrljaju:shock::shock::shock:...
znaci vec me je neko "zagrlio"...a ja nisam obavestena..
.
dobro da znam da se pripremim za jednu rovovsko_krevetsku bitku...
prsa u prsa... :lol:
pa ko pobedi...nek cuti...pozeljno bi bilo...;)

1.

Ko se ljuti? Pijem ja, ja sam "BOEM" (citaj pijandura :lol:), samo ne smem egzoticna **** od ranog jutra ... :lol:
I od kad mi ne pricamo, kad si ti moja prva ljubav ovdi. :lol::lol::lol:

nesto nisam primetila poslednjih par dana...
sem da je tvoja "ljubav" prema meni je
u pod'ebavajucoj fazi ... i to zestoko...

tako se ne postupa ni prema bivsim ljubavima...pod'ebavajuce mislim...

Ka d bese ono dan zena, da vam kupim gumenog Kena, na naduvavanje ... :lol::lol::lol:
a sto :shock::shock::shock:

casperice...:shock::shock::shock:

aloooooooo...jel' to u Parizu kolektivni strajk i ulicni neredi...

sad cu da zovem Sarkozia, da te pronadje... i da te natera da se javis...:D

Back