Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lepojko nema te a Pozarevac prazan samo za tebe i mene. Nesto mi govori da imas neke poslovne obaveze ili si otisla da nadjes nekog gradskog kauboja.

Ja obozavam zimu mora da mi geni vuku negde sa severa. Uh sve bi dao za jedan vikend u planini sa lepoticom kao sto si ti. Jel cujes kako pucketa vatrica?

nema nikog da zaluta...
... e ovo je za nas dvoje...
![]()
ZIVELI...Odlican izbor vidi se da si dama sa ukusom. Ziveli, za nas.
Nadam jednodelnom, dogovoreno zimi idemo na skijanje a leti na more. Ja tebe ozbiljno muvam i nista nije bezopasno.eeeeeeeee boze da te ne poznajem... sad bi pomislila da me ozbiljano muvas...
a znamo da je ovo sajber_bezopasno_muvanje...
ne cujem vatru, cujem kako more se talasa i sumi i kako je 45 st. u ladu...
...a ja u bikiniju...![]()
Ako ne znas da izaberes onda pusti da tebe biraju. Naprimer kao ja od celog virtuelnog sveta koji nije ogranicen ni prostorom ni vremenom ja izaberem tebe. BINGO je kao zrno maka naspram mene. Nego razmisljaj ti kako da potrosis nagradu.ZIVELI...
narocito za muskarce...:shock:
svaki put iznenadim samu sebe... kad izaberem......
kad budem pisala memoare zvace se: "Pukni pi'ko od jada"
ja se izvinjavam izletelo mi...![]()
Nadam jednodelnom, dogovoreno zimi idemo na skijanje a leti na more. Ja tebe ozbiljno muvam i nista nije bezopasno.

vo mi se jos nije desilo... mislim ozbiljno sajber muvanje...Ako ne znas da izaberes onda pusti da tebe biraju. Naprimer kao ja od celog virtuelnog sveta koji nije ogranicen ni prostorom ni vremenom ja izaberem tebe. BINGO je kao zrno maka naspram mene. Nego razmisljaj ti kako da potrosis nagradu.
jes' ja cu na skijanje sve u japankama...
... e za mojih 30 god.:shockvo mi se jos nije desilo... mislim ozbiljno sajber muvanje...
... ja retko ostanem bez teksta... ali sad se vec pomalo brinem za tebe...
...nemoj da me zezas...ozbiljno ti kazem
Za mene se ne brini znam sta hocu i vrlo sam ozbiljan.
ps: nemoj da drhtis primecuje se
Sta ti znaci da si sexualno dezorjentisana, mozda mi je nesto promaklo.i ti bi drhtao da si sexsulano dezorjentisan celu deceniju...
ajd' sto drhtim, al' sto ne mogu da disem...o hipertenziji necu ni da pricam...
Sta ti znaci da si sexualno dezorjentisana, mozda mi je nesto promaklo.

Isao sam malo da te citam. Da ja tebe malo pridrzim da ne padnes a ti slobodno stavi ruke oko moga vrata.
samo da znas...pre nego te zagrlim