Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma to su tikovi ...
Ne znam sta mu je ninani radila:shock:, ali posledice su ostale!

Ma to su tikovi ...
Ne znam sta mu je ninani radila:shock:, ali posledice su ostale!
E pa Shuki...necemo zalaziti u njihovu intimu dusho...
ja bar nista ne radim tajno...iza ledja...(narocito na PP)...
cime bih neciju naklonost ili prijateljstvo dovela u pitanje...
smatram da ste mi prijatelji...
ja bar nista ne radim tajno...iza ledja...(narocito na PP)...
cime bih neciju naklonost ili prijateljstvo dovela u pitanje...
smatram da ste mi prijatelji...

Izvini, nisam te bash najbolje razumela sada? Hocesh biti ljubazna da mi malo pojasnish? Ne vidim shta ko ovde radi tajno a ko ne...da li na PP ili ne, svejedno! Smatraj slobodno da sam ti prijateljica sa neta (za sada mogu biti samo to...)
Ako sam te uvredila svojim postom od pre par dan, evo ja cu se javno izvinuti... Poshto ni ja ne radim bash nishta tajno...shto ovde shto u privatnom zivotu!
kasperice nema potrebe da se izvinjavas, bilo proslo...desilo se i meni verovatno...(nenamerno)
da ne ostanes uskrecena reci cu ti javno da vrlo cudne PP dobijam od pre par dana
(upozoravajuce, od nekog anonimusa)... mislila sam da je sve zez,
slucajnost ili ne ali ja se bzvz osecam uz te PP
i osecam se odjednom "suvisnom" na ovom postu kao da nekome nesto smetam...
i zeli da odem...a super mi je sa vama...
u tome je celi srz price...
Ae, ljudi, SHIC (citaj pis (citaj mir)) BRE!
Vrcite se na za'ebanciju ODMAH!!!
Sad cu zovem Nebu!

ninani, ne pada mi na pamet da ti se pravdam (nije ni to moj stil), ali hvala ti na objashnjenju. Vidi, budi sigurna da vetar ne duva iz mog pravca... (htela ti da verujesh ili ne u to). Evo recimo da sam mogla ovo da ti poshaljem na PP ali nema potrebe - ja sve javno govorim. Zaista ne praktikujem "odlaske" na PP, skoro pa nikako.
Ne vidim zashto bih ti slala anonimne PP?! Pa sestro mila, ako ne mogu sa tobom da komuniciram (jer nemam potrebe da te volim, gotivim ili shta vec), jednostavno cu te ignorisati i to je sve. Ne igram se tim trulim fazonima. Meni nisi suvishna...a ti kako zelish...

@ninani...ne vuci me za rukav da postavim i ja sebe ovde u "golom" izdanju pa da se svi ..................................................................................................................................................pokupe i odu na spavanje

u slicicama...
 u slicicama...lepo je cuti...e tako te najbolje volim...kad se vratish