ZamaloNik
Primećen član
- Poruka
- 642
Ja bih ovo pre stavio u temu humor 40+Pa i ne treba... kafa nije zdrava posle jela.... a ni sex nista ne valja posle vecere i vina![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bih ovo pre stavio u temu humor 40+Pa i ne treba... kafa nije zdrava posle jela.... a ni sex nista ne valja posle vecere i vina![]()

Na televiziji mi je najzesca scena kad ujutro zena privije carsav na grudi, da se nista ne vidi, da je lik ne gleda u toplessu, a kao celu noc su imali sexJa mislim da tolika romantika ne postoji na selu
))))))
To ste vidjeli na televiziji

Pa garant je sex bio u mraku ... kako ne razumes.Na televiziji mi je najzesca scena kad ujutro zena privije carsav na grudi, da se nista ne vidi, da je lik ne gleda u toplessu, a kao celu noc su imali sex![]()

To ono kao kad smo bili mali, pa ti kazu, mozes da gledas, ali ne pipaj. Kad narastes, ide obrnutoPa garant je sex bio u mraku ... kako ne razumes.
Pipanje se ne racuna u gledanje![]()

Tako je.Pa i ne treba... kafa nije zdrava posle jela.... a ni sex nista ne valja posle vecere i vina![]()
Bogami, ni za kafu se ne slazem sa tobom, a pogotovo za seks...Pa i ne treba... kafa nije zdrava posle jela.... a ni sex nista ne valja posle vecere i vina![]()
Svaka čast... jbg, ja sam matora zena, ima mnogo razloga zašto ne volim...Bogami, ni za kafu se ne slazem sa tobom, a pogotovo za seks...
Kakav seks kad mi krce creva, nema tu koncentracije, zamisli u sred seksa pocnem da razmisljam o frizideru ili restoranu preko puta....
A vino (ako se ne pretera naravno) deluje jako dobro na organizam pre seksa

Grisini, napolitanke, nesto tako cisto da se ima sta muckati, a i trebaju neke kalorijeSvaka čast... jbg, ja sam matora zena, ima mnogo razloga zašto ne volim...
Jedan od njih je da ne volim da večeram, odma dobijem gorušicu, jos kad dodam vino na to, užas.... a posebno ne volim da se mućkam posle svega toga.
Mućkanje... i ostale prateće aktivnosti, samo na prazan stomak![]()

E tek se sa ovim matora ne bih slozio, mladja si od meneSvaka čast... jbg, ja sam matora zena, ima mnogo razloga zašto ne volim...

Ma jok bre... sladoled :Grisini, napolitanke, nesto tako cisto da se ima sta muckati, a i trebaju neke kalorije![]()

Ko tu koga muva?Dakle, zene sa krstarice tzv forumasice samo misle na neko muvanje i neki sex...dokle vise to muvanje neduznih forumasa?
Dabome.Dakle, zene sa krstarice tzv forumasice samo misle na neko muvanje i neki sex...dokle vise to muvanje neduznih forumasa?

Ma to sto misle samo na sex i muvanje jos nekako, ali niko ne nudi obrok u krevetu...E to je bas deprimirajuceDakle, zene sa krstarice tzv forumasice samo misle na neko muvanje i neki sex...dokle vise to muvanje neduznih forumasa?

Zapravo, Grcka nikome nije duzna, samo je vrlo vazna nekima, pa placaju....tako isto i mnogi muskarci, razmazili ih pa cekaju dorucak u krevet....onako iz cista mira....Dabome.
Necemo valjda da mislimo samo na pare, ko pojedini forumasi. Pa ni muvanje ne moz' da prodje bez toga.
Sve neduzni... a zapravo duzni ko Grcka![]()

Nema te kafe koju bih popila u krevetu,a tek doručak
sa krmeljivim očima.. Neeee![]()
))
Nije lose ni u realnom zivotuna tv u to vazda izgleda ekstra
))
![]()

u krevetu pizza , daaa al samo ona drugana tv u to vazda izgleda ekstra
))
![]()

Ja se umijem, operem zube pa se vratim u krevet...sta je tu problem?Nema te kafe koju bih popila u krevetu,a tek doručak
sa krmeljivim očima.. Neeee![]()