- Poruka
- 94.500
Ima tepaljkasprejom protiv muva, nekad i urolanim novinama

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima tepaljkasprejom protiv muva, nekad i urolanim novinama

Vratite se na Muvanje..Kako vi muvate?
 ))))
))))Kako si cuo za Selevac? Pitam posto je malo selo...Zaboravio sam i Prasićijadu u Selevcu manifestacija vredna respekta!
pa čuo sam tako što sam bio u njemu, a i tip od koga kupujem jabuke na pijaci je iz Selevca, izvesni Dragan.Kako si cuo za Selevac? Pitam posto je malo selo...
Kolko je to kuca?pa nije Selevac ni tako mali ima 3000 duša!
Malo neobicno da se selo meri po broju stanovnikapa za kuće ne znam... ako u svakoj ima po 4 duše, podeli 3000 sa 4 i eto ti...

Dobro, šta se ljutiš odma...

Prekinuli ste coveka, krenuo je da prica o muvanju na rakijadi, prasijadi, kupusijadi. Tamo ujutro nema pizza u krevetu, nego konkretno da se ozderes
Nije romanticno, ali moze biti zabavnoNije mi romantično

Nije romanticno, ali moze biti zabavno

Zvuci primamljivo, muvas a voda udara na usta.To je prvi deo. Drugi deo, jesi li muvao sta tamo ili te frka da ne dodju seljaci sa vilama, sekirama,...Dobra je i Pečenjijada u Stopanji, to je tamo kod Kruševca... od ulaza u selo pa do izlaska poredjani ražnjevi ko haubice, vrte se prasići, jagnjići, pa i poneki vo bogami, zalivaju se pivom, zbog korice. Miris pečenja se oseća do autoputa... ceo performans traje 3 dana, postoji i onaj kulturno-umetnički deo, prošle godine pevali Jelena Broćić i Rade Jorović