Petar_Pan Iskusan Poruka 6.907 19.01.2006. u 01:30 - Muvanje provokacijom #101 raindog: ah ne to nikako , al pogledaj u profil ima neshto samo za tebe Kliknite za proširenje... To si vec rekla na savremenom... ponavljas se... A tamo ce te cekati i moj odgovor za 5 min... I dosta smo se castili...
raindog: ah ne to nikako , al pogledaj u profil ima neshto samo za tebe Kliknite za proširenje... To si vec rekla na savremenom... ponavljas se... A tamo ce te cekati i moj odgovor za 5 min... I dosta smo se castili...
raindog Domaćin Poruka 3.811 19.01.2006. u 02:06 - Muvanje provokacijom #102 bozhe pero ja tebi cvet , a ti tako
Petar_Pan Iskusan Poruka 6.907 20.01.2006. u 00:58 - Muvanje provokacijom #103 raindog: bozhe pero ja tebi cvet , a ti tako Kliknite za proširenje... Ako ti je to kao neko muvanje provokacijom odmah da ti kazem da su ti sanse 0%. Da se ne zaleces dalje...
raindog: bozhe pero ja tebi cvet , a ti tako Kliknite za proširenje... Ako ti je to kao neko muvanje provokacijom odmah da ti kazem da su ti sanse 0%. Da se ne zaleces dalje...