Muvanje i druženje

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Me ne mora da želi, samo sam dozvolila i tu mogućnost. Bilo šta, samo da je zanimljiv kao osoba :)

Ima toga, samo treba naći. Sve su to čudne stvari. Devojke koje traže momka kažu kako ih niko ne muva, a one koje bi druženje, njih svi muvaju. Ali sigurno ima onih koji razumeju "svoje mesto". Ja sam oženjen pa imam sexy drugaricu, nije lako ali može da funkcioniše ;)

Gore si napisala da to druženje može i da pređe u neko koketiranje. Možda je stvar u stavu jer ukoliko sa nekim želimo samo da se družimo onda tu nema mesta koketiranju. Nema ili - ili opcije jer ukoliko postoji onda nemamo pravo da se ljutimo ako taj neko drugi pokuša nešto više.

Niko se ne ljuti. Niti mi smeta da pokuša. Sve može. Napisala sam već više puta - obično posl pokušaja i odbijanja nema više viđanja.

Jedine prijatelje koje imam su bivši. Tako je nekako kod mene to ispalo. To nisu ipak klasična prijateljstva, ali jesu. No, tu nema "materijala" za neke izlaske, to je ono da pomognemo u nevolji.

Uvek je stvar u stavu.
meni je cak postenije da musko kaze
e ja bih te muvao malo
a onda ili zeleno ili crveno svetlo
nego da se kao nesto druzimo neobavezno
pa razmislam ja sta ona misli
a ona sta li ovaj occe nije mi jasan
ako neko ima neke namere neka kazze otvoreno
cega se ljudi plase?
:think::think::think:

Niko se ne ljuti. Niti mi smeta da pokuša. Sve može. Napisala sam već više puta - obično posl pokušaja i odbijanja nema više viđanja.

Jedine prijatelje koje imam su bivši. Tako je nekako kod mene to ispalo. To nisu ipak klasična prijateljstva, ali jesu. No, tu nema "materijala" za neke izlaske, to je ono da pomognemo u nevolji.
Ili ti je neko prijatelj ili nekoga simpatišeš pa to može preći u nešto više ali ako jedna strana odbije flert ili poziv na nešto više ne možeš očekivati da će odbijena strana to tako olako da prihvati i da nastavi da se samo druži. Može ali to je retko. Kao i prijateljstvo sa bivšim/bivšom.

Imam problem sa tim što neće sa mnom da se druže :(

Naime, čim dam do znanja da nisam zainteresovana za sex ili vezu, odmah prestanu da se javljaju. To razumem donekle, ali da li to znači da sam nezanimljiva kao osoba? Da se sa mnom ne može lepo popiti neko piće bez ikakvih očekivanja.

Juče me se setio jedan, upoznali se na nekim planinarenjima, lepo smo se družili u većem društvu, zezali, i kaže e davno se nismo videli jesi li za malo druženja, piće. Meni prija da izađem, da se odmorim posle rada, a bilo mi je zabavno sa njim, kažem ajmo volela bih ! I on napisa "tako te volim. Uvek sam se palio na tebe". :(

Znači, prvo što sam napisala jeste jaooooooo, nisam baš zainteresovana za to, on napisa "bićeš".
Šta mi sad preostaje? Ako odem misliće da sam pristala na muvanje, a meni nije do toga.

Kako žena da se druži sa nekim, ako kažeš da nisi zainetersovan prestane da se javlja, možda treba ćutati gde stojiš, pomalo flertovati, i ne izjašnjavati se? Mislim, jel to način da imaš muške poznanike, da bi se malo družili, zezali, svako ode svojoj kući, da ne kažeš na čemu stojiš, praviš se nemušt? I ovo je N-ti put ista situacija.

Koji je vaš savet?

pa to je jedna fina misaona igra u koju se ja rado upuštam.
meni je ovo boldovano baš provokativno i zapaljivo
čovek ima samopouzdanja na pretek. baš bih išla da vidim da li će me nadigrati
žensko sam šta ću vuče me radoznalost :lol:

uglavnom imam muške poznanike i drugove, sa ženama slabo stojim. i da dešavalo se da bude provokacija u razgovoru
uglavnom su se završavale uz obostrani smeh.
nikad ne stavljaj tačku na definiciju relacije sa nekim.

pa to je jedna fina misaona igra u koju se ja rado upuštam.
meni je ovo boldovano baš provokativno i zapaljivo
čovek ima samopouzdanja na pretek. baš bih išla da vidim da li će me nadigrati
žensko sam šta ću vuče me radoznalost :lol:

uglavnom imam muške poznanike i drugove, sa ženama slabo stojim. i da dešavalo se da bude provokacija u razgovoru
uglavnom su se završavale uz obostrani smeh.
nikad ne stavljaj tačku na definiciju relacije sa nekim.
Dobar ti avatar :D

Ma njena situacija koja ju je potaknula na ovu temu je interesantna i intrigrantna za nadmudrivanje ali @Paula želi prijatelja, a ovaj joj nije ni dao šansu da bude samo prijatelj. Odmah je krenuo sa "e tek ćeš da vidiš" modom.

Imam problem s tim što se ne žele družiti sa mnom.:(

Naime, čim dam do znanja da me ne zanimaju sex ili veza, odmah se prestaju javljati. To donekle razumijem, ali znači li to da sam kao osoba nezanimljiva? Da ne možeš sa mnom popiti lijepo piće bez ikakvih očekivanja.

Jučer me se netko sjetio, sreli smo se na nekim planinarenjima, bilo nam je lijepo družiti se u većem društvu, šaliti se i kaže: "Prošlo je dosta vremena otkako smo se zadnji put vidjeli, hoćete li se družiti na piću?" Volim izaći, odmoriti se poslije posla, a bilo mi je s njim, kažem, ajmo, volio bih! I napisao je "Toliko te volim. Uvijek sam bio zaljubljen u tebe.":(

Dakle, prvo što sam napisala bilo je oooooo, to me baš i ne zanima, on je napisao "bit ćeš".
Što mi sada preostaje? Ako odem, mislit će da sam pristao flertovati, a meni se ne da.

Kako žena može izlaziti s nekim ako ti kažeš da nisi zainteresiran, a on te prestane kontaktirati? Možda bi jednostavno trebao ostati gdje jesi, malo flertovati i ne davati izjave? Mislim, jel to način da imaš muške poznanike, da se malo družiš, zabaviš, svi kući, da ne pričaš za što se zalažeš, da se praviš nijem? I ovo je N-ti put da se dogodila ista situacija.

Koji je vaš savjet?
...moj savjet je prvo da ti s takvim tzv. skrivaš svoj problem... družiti se na omiljenim mjestima i pričati o temama koje te inspiriraju moguća je samo s prijateljima, a na brzinskoj kavici i tzv uvod u sve...pa nije li druženje kružni tok s više izlaza...
P.S...ja ,licno mislim Paula, da je ova tvoja Tema perfidni poziv za i sladokusce i za tebe sladokusnicu...ako mislis da grijesim ne ljuti se a ,- ne grijesim...

Dobar ti avatar :D

Ma njena situacija koja ju je potaknula na ovu temu je interesantna i intrigrantna za nadmudrivanje ali @Paula želi prijatelja, a ovaj joj nije ni dao šansu da bude samo prijatelj. Odmah je krenuo sa "e tek ćeš da vidiš" modom.
nije mi poznata priroda odnosa mislim da je napisala da su imali druženja kroz planinarske aktivnosti.

Naime, čim dam do znanja da nisam zainteresovana za sex ili vezu, odmah prestanu da se javljaju. To razumem donekle, ali da li to znači da sam nezanimljiva kao osoba? Da se sa mnom ne može lepo popiti neko piće bez ikakvih očekivanja.

Juče me se setio jedan, upoznali se na nekim planinarenjima, lepo smo se družili u većem društvu, zezali, i kaže e davno se nismo videli jesi li za malo druženja, piće. Meni prija da izađem, da se odmorim posle rada, a bilo mi je zabavno sa njim, kažem ajmo volela bih ! I on napisa "tako te volim. Uvek sam se palio na tebe". :(

Znači, prvo što sam napisala jeste jaooooooo, nisam baš zainteresovana za to, on napisa "bićeš".
Šta mi sad preostaje? Ako odem misliće da sam pristala na muvanje, a meni nije do toga.

Kako žena da se druži sa nekim, ako kažeš da nisi zainetersovan prestane da se javlja, možda treba ćutati gde stojiš, pomalo flertovati, i ne izjašnjavati se? Mislim, jel to način da imaš muške poznanike, da bi se malo družili, zezali, svako ode svojoj kući, da ne kažeš na čemu stojiš, praviš se nemušt? I ovo je N-ti put ista situacija.

Koji je vaš savet?

Дај му! Дај му!! Дај му!!! :hej:

Kako se nalaze takvi muškarci koji ne žele?
Imam ja par kolega sa kojima mogu lepo da popričam, ali ljudi imaju svoje porodice, baš će sad da izlaze ponekad sa mnom.

Inače, bilo mi je kul u ovim protestima što sam našla društvo! Naime, studentarija je super za te stvari. Mladi su, ni sa kim se posebno ne družim već sa svima izađem, muzika, priča o politici, extra stvar ! Samo, kad prođu ove blokade šta onda :)
Pa ostanes u kontaktu. Sto su to blokade te koje limitiraju da li ces nastaviti da se druzis s nekim ili ne?

Pa ja sam mu već rekla pre godinu i po dana, na nekom planinarenju u Bugarskoj, da nisam na taj način zainetersovana, ali muškarci najčešće misle da je to neko prenemaganje, ili tvrđenje pazara ili nešto tog tipa. Nije meni teško da kažem vrlo otvoreno da nisam za TO zainteresovana, ali onda se više ne javi. A meni se baš izlazi za tako neko neobavezno druženje, no nemam sa kim. Uvek sličan scenario.

Ne tražim ja da budemo ortaci, ali jednom u par meseci ili makar u pola godine da se vidim sa nekim, slušamo muziku, zezamo se, to bi mi prijalo. Lepo je kad sa raznim ljudima možeš povremeno da se vidiš, to osveži. A kako to da se postigne?
Nikako.
Muskarci ne zele da se druze sa zenama,ako ne ocekuju i nesto vise.
Ne vrijedi ni sto se ti izjasnjavas jasno i glasno.

Koji je vaš savet?
Muško-ženska prijateljstva... Postoje li? Bila je tema, koliko se sećam.

U većini slučajeva jeste tako, ali ne uvek. Zapravo, znam dosta primera iz ličnog okruženja gde muško-žensko druženje bez muvanja i intimnih odnosa funkcioniše sasvim super. Ključ je uglavnom u zajedničkoj temi ili aktivnosti npr. slikarstvo, streličarstvo...
Nekome je jednostavno kul da se druži s drugom osobom.
Najbolje je odmah na početku reći stvari što direktnije.
Ako je neko tu zbog nečeg više i dobije „ne” kao odgovor, logično je (i bolje) da produži dalje.. bez gajenja lažne nade.

Inače, bilo mi je kul u ovim protestima što sam našla društvo! Naime, studentarija je super za te stvari. Mladi su, ni sa kim se posebno ne družim već sa svima izađem, muzika, priča o politici, extra stvar ! Samo, kad prođu ove blokade šta onda :)
Коначно да из прве руке сазнамо зашто су профе тако здушно подржале студентске блокаде! :lol:

Pa ja sam mu već rekla pre godinu i po dana, na nekom planinarenju u Bugarskoj, da nisam na taj način zainetersovana, ali muškarci najčešće misle da je to neko prenemaganje, ili tvrđenje pazara ili nešto tog tipa. Nije meni teško da kažem vrlo otvoreno da nisam za TO zainteresovana, ali onda se više ne javi. A meni se baš izlazi za tako neko neobavezno druženje, no nemam sa kim. Uvek sličan scenario.

Ne tražim ja da budemo ortaci, ali jednom u par meseci ili makar u pola godine da se vidim sa nekim, slušamo muziku, zezamo se, to bi mi prijalo. Lepo je kad sa raznim ljudima možeš povremeno da se vidiš, to osveži. A kako to da se postigne?
Otkacis ga
Verujem da imas dovoljno prijatelja da ti sad ne treba jedan koji zeli da se ogrebe za snosaj.
Znaci ja bih ja odbila. Pogotovo sto me takvi nerviraju, kojima i kad kazes ne, oni su ubedjeni u svoju neodoljivost i da ces popustiti

Sada tek vidim da na razna poznanstva nailazis uglavnom na planinarskim aktivnostima. :D

E pa to je sada druga prica,znas i sama kako utice cist planinski vazduh,krv brze radi,raspolozenje se dize. Ko jos u takvim uslovima razmislja o prijateljstvu.:kafa:

@PerfectOne Sve pohvale za novi avatar.:D

Sad videh ovu poruku, pa da, ali to je lošđe zar ne?
Ako treba samo studenti i srednjoškolci da imaju drugare, a kasnije u životu se sve svede samo na sex i nabacivanja, onda je to loš razvoj situacije.
Ljudi bi celog života trebalo da imaju prijatelje, sa kim da se vide, popričaju.. čak, može biti i nešto flerta, ali da ostane na tome.

Pitanje je: šta uraditi pa da imaš poznanike (muške) sa kojima se možeš povremeno viđati za lepo provedeno vreme ?
Mislim i da se pravi muski prijatelji sticu ili dosta ranije
Ili kad obe strane nemaju bas ama nikakv zelju za bilo sta drugo
Ovo ako krene seksualno
Tesko da ce ispasti samo prijateljstvo

Back