muva me drug

Desilo mi se upravo sa trenutnom dev
Drugarica njena najbolja je bila zaljubljena u mene, i kao smarala me. ali ja imam striktnu politiku sa kime se mogu smuvati a sa kime ne, i jednostavno sam iskulirao tu njenu drugaricu, i smuvao sa se sadasnjom devojkom xD.
Samo ignorises ono sto ne zelis, i ides ka onome sto zelis :D.
Mada u principu generalno gledano to je i rizicno, jer je filozofija sadasnja sto vise to bolje. A ovo je vise neka filozofija i liek love i hocu da to bude onako super sve xD. Ali ko riskira profitira. (or fails miserably xD)

Desilo mi se upravo sa trenutnom dev
Drugarica njena najbolja je bila zaljubljena u mene, i kao smarala me. ali ja imam striktnu politiku sa kime se mogu smuvati a sa kime ne, i jednostavno sam iskulirao tu njenu drugaricu, i smuvao sa se sadasnjom devojkom xD.
Samo ignorises ono sto ne zelis, i ides ka onome sto zelis :D.
Mada u principu generalno gledano to je i rizicno, jer je filozofija sadasnja sto vise to bolje. A ovo je vise neka filozofija i liek love i hocu da to bude onako super sve xD. Ali ko riskira profitira. (or fails miserably xD)

shta tje mi kvantitet, hotju kvalitet :manikir:
pa imash sretje, al' shta da tvoja sadashnja devojka nije htela da se smuva sa likom koji se svidja njenoj drugarici? shto je potpuno normalno.. fail onda :mrgreen:

shta tje mi kvantitet, hotju kvalitet :manikir:
pa imash sretje, al' shta da tvoja sadashnja devojka nije htela da se smuva sa likom koji se svidja njenoj drugarici? shto je potpuno normalno.. fail onda :mrgreen:
Pa ono to moze biti samo izgovor xD. Realno ako se svidite jednom drugom nece biti nikakav problem drug/drugarica. Ali da mozda je na neki nacin rizicnije, i plus jos gubis sigurnu kartu. A za muskarce je to obicno lose ( posto kao vise sexa=bolje).
a da nije htela da se smuvamo(mada smo oboje na neki nacin se muvali xD), onda nista. bio bih solo xD ( i can be solo no prob there xD)

Back