Funny!
Buduća legenda
- Poruka
- 37.524
Odrekao sam se....mrs ******...
E, dobro je, sad si zvnicno primljen u klan ZMAJEVA.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odrekao sam se....mrs ******...
pojasni mi taj klan
Vi ste deco kompletno pukli, a ne vredi nam ni da vas "naduvamo", jer ćete šištati na sve strane.
P.S. Za neupućene- Ne pijte te roze i plave pilule... to su pilule za dan posle!![]()
O, moderna pevacice...ti valjda imas muza?
I jos trista ljubavnika pored njega. Zar ne?
Vi ste deco kompletno pukli, a ne vredi nam ni da vas "naduvamo", jer ćete šištati na sve strane.
P.S. Za neupućene- Ne pijte te roze i plave pilule... to su pilule za dan posle!![]()
a shta radite ako vas muva drug/drugarica onog ko vam se svidja...
taj vam automatski unishtava shanse...
to mi se deshava tretji put
ja kazhem "al' meni se svidja tvoj drug" i tako priznam i kad ne zhelim![]()
Desilo mi se upravo sa trenutnom dev
Drugarica njena najbolja je bila zaljubljena u mene, i kao smarala me. ali ja imam striktnu politiku sa kime se mogu smuvati a sa kime ne, i jednostavno sam iskulirao tu njenu drugaricu, i smuvao sa se sadasnjom devojkom xD.
Samo ignorises ono sto ne zelis, i ides ka onome sto zelis.
Mada u principu generalno gledano to je i rizicno, jer je filozofija sadasnja sto vise to bolje. A ovo je vise neka filozofija i liek love i hocu da to bude onako super sve xD. Ali ko riskira profitira. (or fails miserably xD)
Pa ono to moze biti samo izgovor xD. Realno ako se svidite jednom drugom nece biti nikakav problem drug/drugarica. Ali da mozda je na neki nacin rizicnije, i plus jos gubis sigurnu kartu. A za muskarce je to obicno lose ( posto kao vise sexa=bolje).shta tje mi kvantitet, hotju kvalitet
pa imash sretje, al' shta da tvoja sadashnja devojka nije htela da se smuva sa likom koji se svidja njenoj drugarici? shto je potpuno normalno.. fail onda![]()