Muslimankinje dolaze u Srbiju da sire lazi o Srbima!

eremita:
Nexus 6:
zar je moguce da normalni Bosnjaci i Hrvati veruju da je Srbija izvrsila agresiju na Bosnu i Hrvatsku, a da to nije bio gradjanski rat...

ja to ne mogu da shvatim, pa ljudi kako je sve tako crno-belo sa vama...

svaka vam cast, majke mi...

Ako te jadne zene zaista dolaze u "misiju" to ce sigurno biti preko onih GSS, Beogradski krug, Zene u crnom, Biserko, Kandic i slicne splacinarke i to ce u uskom krugu prenositi naravno TV B92.

Ali ako objave svoje namere treba im odneti snimljeno javno priznanje muslimanskog vojnog komandanta rata u Bosni Rasima Delica koji je PRIZNAO POSTOJANJE AL-KAIDE U BOSNI. Naime, pravdajuci se rece; Jedinica El Mudzahedin je bila jako daleko od mene u lancu komande...(inace ova jedinica je formirana od boraca islamskih zemalja i borila se na strani muslimanske bosanske armije.

MA, TREBA IM ODNETI FOTOGRAFIJE KOJE SU U VREME RATA OBISLE CEO SVET -
NA KOJIMA MUDZAHEDINI IGRAJU NOGOMET SA OTSECENIM SRPSKIM GLAVAMA I NATERATI TE ZENKE DA TE FOTOGRAFIJE POJEDU.

Uopce ne zelim braniti jedinicu Al-Mudzahid niti opravdavam sve postupke ove jedinice. Ova jedinica jeste postojala tokom agresije na BiH. Samo nemoj da te zavede misao da sve sto u nazivu ima veze sa arapskim svijetom i arapskim jezikom znaci i Al-Kaidu. By the way, u ovoj jedinici je bilo i stanovnika BiH.

WithdrawnWater:
Sarajkica:
Nexus 6:
zar je moguce da normalni Bosnjaci i Hrvati veruju da je Srbija izvrsila agresiju na Bosnu i Hrvatsku, a da to nije bio gradjanski rat...

Naravno da je moguce. To je opcepoznata stvar. Svuda. U cijelom svijetu. Mozda jedino ne kod nekih stanovnika Srbije. Ili onih s Manjace. Ali polako, doci ce i do njih 21. stoljece.
Vozdrica :lol:

E, daj pali bre! Ja bas nisam poklonik ni Mileta, ni kakoliseveczovu svi ovi radikali (ne po stranci no po opredeljenju) koji lupetaju svasta po ovim forumima, ali vozdrica tebi takodje - pali odavde negde tamo gde ce jos da prolaze te price. Rata nema bez dve strane, nisu Srbi cisti, nisu ni Hrvati, nisu ni muslimani - nemoj da sad raspredamo to zamesateljstvo i pricamo gluposti. Naravno da je postojala Srebrenica, naravno da je to Srbima na sramotu - nismo svi mi krivi za to ali nam jeste na sramotu da se nesto tako desilo; desilo se mnogo ruznih stvari i sve tri strane su jednako odgovorne (sem za konkretna dela tj. konkretne zlocine, za koje ne postoji kolektivna odgovornost). Svaki pametan i normalan covek mora da ostane bez reci nad zlocinom, ko god da ga cini.
Svaki normalan covek uvek gubi u ratu; bez obzira cija strana pobedjuje. U ratu ne moras ni ucestvovati a vec si ga izgubio.....ako si iole normalan.
I mojne da nam sad prodajes demagogiju kako su Srbi zlocinci i agresori a svi drugi su, kao, nevine jadne zrtve i niko ni zasta nije odgovoran, i svi su ostali cisti!? Ne pravdam nikoga, i svi koji su krivi treba da odgovaraju i nadju se pred licem pravde.
I zato - ne talasaj; imam ja dovoljno prijatelja muslimana i Hrvata, znam kako je i u muslimanskim i u hrvatskim kucama, a i u mojoj. Svi jednako cutimo pred strasnim stvarima. Svi se jednako radujemo dobrim stvarima. I svi jednako osudjujemo zlocin sa cije god strane da dolazi. I hvala Bogu na njima i na tome. I hvala njima sto su bili i ostali pravi; ljudi, i prijatelji; normalni. Svi smo mi ponesto - i ponekog... :cry: - izgubili u ovim ratovima.
I dok jedan standard budes primenjivala prema pripadnicima svog naroda ili nacije, a drugi prema pripadnicima drugih, dotle ce i biti mrznje, nacionalizma i slaboumlja.
Zato pricaj svoju pricu negde drugde, mi koji smo ovde jos preostali normalni vec imamo poteskoca dovoljno da se nosimo sa nasim slepcima, jos i tudja ostrascenost i slepilo nam zaista nisu potrebni!

Hvala na zanimljivom stavu. Kao prvo, zivim u demokratskom svijetu gdje me niko ne moze otjerati s jednog obicnog foruma, jer mu se nesto ne dopada, cak i ako je za njega demokratija u drustvu nov pojam. Ucestvovacu i dalje ovdje kad god budem zeljela.
Kao drugo, u pravu si za vise stvari, prvenstveno za to da svaki normalan covjek gubi u ratu. Opce je poznato ko jedino profitira tokom ratnih zbivanja. Medjutim, grijesis u tome da smo svi jednako krivi. Uopce ne mislim da su muslimani ili bosanski Hrvati ostali nevini. Ne. Ali kad uzmes u obzir sve zrtve medju Bosnjacima, pa i Hrvatima, a onda ih uporedis sa zrtvama medju srpskim zivljem, ( o materijalnim stvarima i ne govorim, jer je to ipak manje vazno od ljudskih pogibija) shvatices da je apsolutno nemoguce da svi dobijemo po 33,3..% krivice. Svi koji su zgrijesili trebaju doci pred lice pravde. I dobiti tacno onoliko koliko su zasluzili. A ne nesto modificiranu varijantu krivice radi sretnije i skladnije buducnosti sva tri naroda.
Na tvoju zalost, ili pak radost, ja nisam slijepac. Daleko od toga. Ali ne podnosim kada mi o vrlo osjetljivim stvarima pocnu raspredati obicni infantici, cija je osnovno zanimanje biti Srbin.

Seko,
mi smo Mileta iznapusavali sa ovog foruma...
I to pre 15 dana.
Kasnis...
A ovde niko ne misli kao Mile.
Deal with that.
...
A sto se tice agresije...
Da je ono tad bila agresija, onda bi ti i mi dosli tu, a ne bi (u to vreme) sedeli u kasarnama po Srbiji, i ti sad na ovom forumu ne bi bila...
No na ahiretu...
So,
Zahvali se pejgamberu sto nije bila agresija.
...
Posto nije bila agresija, nego gradjanski rat izmedju vas tamo, SVI SU PODJEDNAKO KRIVI.
Po 33.33% krivice snose sva tri naroda, a ostatak medjunarodna zajednica.
...
Deal with that too.

Sarajkica:
Na tvoju zalost, ili pak radost, ja nisam slijepac. Daleko od toga. Ali ne podnosim kada mi o vrlo osjetljivim stvarima pocnu raspredati obicni infantici, cija je osnovno zanimanje biti Srbin.
Molio bih sve ljude koji za sebe tvrde da nisu slepi kod očiju da uporede svoje tekstove. Utvrdićete da su vam teze gotovo identične, razlikuju se samo po pitanjima ko je prav, a ko kriv, ko je podneo više žrtava... I ne trudite se mnogo, samo dopisujete imena naroda na odgovarajuća mesta. Kao da su svima podelili obrasce.
Zlo, a ni dobro, nemaju kvantitativnu vrednost. Bespredmetno je govoriti o manjem ili većem zlu. Pravda i nepravda su su suviše subjektivna shvatanja da bi se mogla uzeti kao relevantna.

Sarajkica:
Veoma je lijepo vidjeti da se neko, uprkos hiljadama upozorenja o opcoj kulturi ponasanja, javlja na forumu pisuci velikim slovima, i to ni manje ni vise nego cijeli tekst. Pored prve misli o mentalnom sklopu samog autora, jedino jos mogu zakljuciti da je i on sam totalno nesiguran u rijeci koje je napisao, te je povecavajuci font zelio samog sebe uvjeriti u demagogiju koja je davno prestala piti vode u cijelom svijetu.
"Mile s Manjace" ili kako kog zelis da te oslovim, Srbi su izvrsili agresiju na BiH i masakr u Srebrenici je samo jedan od brojnih koji su ucinili pripadnici vojske tvoje zemlje. Da imas imalo zdravog razuma, od sramote pred tolikim mrtvim ne bi smio izreci budalastine poput ove koju su ovdje izrekao. Na zalost, ljudska glupost nema granica. Ti si ocit primjer.

Tako je gospodjice, mi frakcija Pedera u okviru DS-a, se u potpunosti slazemo, da su Srbi izvor svih zala na ovim prostorima a i sire u svetu. Da nije Srba, ovih patriJota, ne bi bilo ni ratova, ni zrtava. Agresori nego sta !

Sarajkica:
WithdrawnWater:
Sarajkica:
Nexus 6:

Naravno da je moguce. To je opcepoznata stvar. Svuda. U cijelom svijetu. Mozda jedino ne kod nekih stanovnika Srbije. Ili onih s Manjace. Ali polako, doci ce i do njih 21. stoljece.
Vozdrica :lol:

E, daj pali bre! Ja bas nisam poklonik ni Mileta, ni kakoliseveczovu svi ovi radikali (ne po stranci no po opredeljenju) koji lupetaju svasta po ovim forumima, ali vozdrica tebi takodje - pali odavde negde tamo gde ce jos da prolaze te price. Rata nema bez dve strane, nisu Srbi cisti, nisu ni Hrvati, nisu ni muslimani - nemoj da sad raspredamo to zamesateljstvo i pricamo gluposti. Naravno da je postojala Srebrenica, naravno da je to Srbima na sramotu - nismo svi mi krivi za to ali nam jeste na sramotu da se nesto tako desilo; desilo se mnogo ruznih stvari i sve tri strane su jednako odgovorne (sem za konkretna dela tj. konkretne zlocine, za koje ne postoji kolektivna odgovornost). Svaki pametan i normalan covek mora da ostane bez reci nad zlocinom, ko god da ga cini.
Svaki normalan covek uvek gubi u ratu; bez obzira cija strana pobedjuje. U ratu ne moras ni ucestvovati a vec si ga izgubio.....ako si iole normalan.
I mojne da nam sad prodajes demagogiju kako su Srbi zlocinci i agresori a svi drugi su, kao, nevine jadne zrtve i niko ni zasta nije odgovoran, i svi su ostali cisti!? Ne pravdam nikoga, i svi koji su krivi treba da odgovaraju i nadju se pred licem pravde.
I zato - ne talasaj; imam ja dovoljno prijatelja muslimana i Hrvata, znam kako je i u muslimanskim i u hrvatskim kucama, a i u mojoj. Svi jednako cutimo pred strasnim stvarima. Svi se jednako radujemo dobrim stvarima. I svi jednako osudjujemo zlocin sa cije god strane da dolazi. I hvala Bogu na njima i na tome. I hvala njima sto su bili i ostali pravi; ljudi, i prijatelji; normalni. Svi smo mi ponesto - i ponekog... :cry: - izgubili u ovim ratovima.
I dok jedan standard budes primenjivala prema pripadnicima svog naroda ili nacije, a drugi prema pripadnicima drugih, dotle ce i biti mrznje, nacionalizma i slaboumlja.
Zato pricaj svoju pricu negde drugde, mi koji smo ovde jos preostali normalni vec imamo poteskoca dovoljno da se nosimo sa nasim slepcima, jos i tudja ostrascenost i slepilo nam zaista nisu potrebni!

Hvala na zanimljivom stavu. Kao prvo, zivim u demokratskom svijetu gdje me niko ne moze otjerati s jednog obicnog foruma, jer mu se nesto ne dopada, cak i ako je za njega demokratija u drustvu nov pojam. Ucestvovacu i dalje ovdje kad god budem zeljela.
Kao drugo, u pravu si za vise stvari, prvenstveno za to da svaki normalan covjek gubi u ratu. Opce je poznato ko jedino profitira tokom ratnih zbivanja. Medjutim, grijesis u tome da smo svi jednako krivi. Uopce ne mislim da su muslimani ili bosanski Hrvati ostali nevini. Ne. Ali kad uzmes u obzir sve zrtve medju Bosnjacima, pa i Hrvatima, a onda ih uporedis sa zrtvama medju srpskim zivljem, ( o materijalnim stvarima i ne govorim, jer je to ipak manje vazno od ljudskih pogibija) shvatices da je apsolutno nemoguce da svi dobijemo po 33,3..% krivice. Svi koji su zgrijesili trebaju doci pred lice pravde. I dobiti tacno onoliko koliko su zasluzili. A ne nesto modificiranu varijantu krivice radi sretnije i skladnije buducnosti sva tri naroda.

Nema na cemu, sluzimo narodu! :D
Prvo, to sto neko zivi u demorkratskom svestu ne cini ga demokratom, ko sto ni hodanje uspravno na zadnje dve noge ne cini nekoga ljudiskim bicem. Ko sto neko gore rece - zlo i dobro imaju samo kvalitativnu formu za mene, nikako kvantitativnu: imali smo jedan (vise!) civilni rat sa uzasnim zrtvama i jedinim pitanjem na koje se nikad nece moci utvrditi odgovor jest 'Ko je prvi poceo?', ko sto je prevaspoljna glupost da je Gavrlilo Princip 'pocheo' prvi svestski rat smaknucem Ferdinanda (za svakoga ko se iole udubljuje i mozak mu ne sluzi samo da popunjava lobanjsku supljinu!).

Niko ti i nije rekao da si 'slepac' ali da se ponasas sa dozom, i u aktu politickog slepila je cinjenica iz tvojeg (tvojih) postova. Sa foruma te niko ne tera, 'pali' ( bre) i 'moj-ne' (da nam siris demagogiju) su popularni beogradski izrazi neslaganja, veoma zargonski, ako hoces, i oni ne prekidaju diskusiju, zao mi je ako sam pogresno shvacena, samo izrazavaju nezadovoljstvo stavom koji u sebi ima elemente politickog verbalnog nasilja i predrasude; a sto se zlocina tice - pa tu smo se valjda slozili: svi koji su krivi treba da se privedu pred lice pravde i da im se sudi (nismo mi u Srbiji krivi sto smo mi imali tvrdokornog i zilavog skota od Milosevica koji je nadziveo vase tvrdokorne skotove od pretsednika koji nikad nisu dospeli u Hag - no, mi smo naseg ipak izrucili, a po koja rec makar,na racun Alije i Franje ne bi bila na odmet, umesto zataskavanja bilo kakve odgovornosti jadnom manipulacijom pravdanja njihovom smrcu i novim vladama!)

Sto se tice raspredanja o osnovnim stvarima od strane 'obicnih infantika' ciji je jedini posao da budu Srbi kao sto kazes, setices se da ti zivis u srcu demokratije gde svako pa i obican infantik ima pravo na svoj stav, ma koliko mislila da je taj stav (a tu se slazemo) plitak, bezvezan, predrasudama obojen i debilan. Tvoja sopstevna zrelost odlucuje da li ces na nesto reagovati ili jednostavno preskociti ga kao glupo i nevredno cak ni diskusije: vidis to je ona razlika koja je odredila da Miletov i mnoge slicne debilne tekstove ovde preskocim, i potrebe da odreagujem na tvoj post, za koji mislim da nije debilan ali sa kojim se takodje ne moram slagati (i ne slazem u delu) - zar ne?

I kao sto rekoh - ne, ne moram te oterati (niti mogu niti mi je to zelja)sa ovog foruma (to moze samo moderator a ja to nisam) ali stepen do kojeg tvoj (nechiji) post i sledece postove neko pocinje potpuno da ignorise dobar je pokazatelj gluposti i neprimerenosti takvog teksta za diskusiju.
Pre neki dan gledala sam neku emisiju na TVu o zakonu o nasilju u porodici koji je pred usvajanjem, bilo je oko 15 ljudi raznih struka (soc radnik, psiholozi, pedagozi, ministar, itd...) i jedan radikal iz skupstine. Svako neko vreme bi ga voditeljka prozvala da nesto kaze a on se po njihovom principu izlupetao - bilo je smesno kolko ga je ostalih 14 ljudi izignorisalo, kao da jednostavno nije uopste u studiju, kao da je komad namestaja ili inventara - potpuno ignorisanje do bola! Tek onaj ko je sa strane gledao mogao je da shvati kakva je to pobeda pameti nad gluposcu - ne upustiti se ni u diskusiji sa njom, ne prici joj ni blizu - ostati cist. Dakle, kad (ako) pocnem da ti ignorisem postove, ja i drugi ovde - niko te nece morati terati, sama ces shvatiti i otici. Ali ne vidim zasto bi doslo do toga: samo diskutujemo, i samo kazem - moze prica o odgovornostima, samo bez demagogije i decensjskog stava koji vise ni u Evropi ni u svetu ne prolazi, o Srbima kao jedinim zlocincima i ubicama. Dosta vise kolektivne odgovornosti i stigmatizacije cele nacije - pogledajmo ko su krivci, sudimo im, i dosta vise o tome; vreme je da pocne da se zivi.
Pozdrav.

Back