- Poruka
- 5.939
Jel ja to vidim nedje izjednacenje jedne drzave (BiH) sa nekom Srbijanskom provincijom (Sumadijom)?
Нација Бошњака не обухвата БиХ, него само муслимане у БиХ и ширем региону и настала је као утицај турске владавине.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ja to vidim nedje izjednacenje jedne drzave (BiH) sa nekom Srbijanskom provincijom (Sumadijom)?
Нација Бошњака не обухвата БиХ, него само муслимане у БиХ и ширем региону и настала је као утицај турске владавине.
Nije ni bitno ko je najstariji, bitno ko su kome preci.
Ti opet kao doseljenik u Vojvodinu iz susedne ili susednh drzava pricas o tudjem porijeklu.
Pozdravi tatu Crnogorca/Hercegovca/Bosanca/Dalmatinca![]()
Mozda si i ti dobio instant naciju.. nesto ne vidim da si i dalje karpatlija![]()
Kad bi Milo svakom davao drzavljanstvoА бар да ми је тата Црногорац, сад бих могао и држављанство да извадим...![]()
a cemu ubedjivanje muslimanima da su srbi kad oni to ne prihvataju...cemu to sluzi..?? cemu sluzi ubedjivati hrvata da je srbin...?? kakva vajda od toga..?? pa meni je logicnije da oni tvrde da jesu srbi a da srbi to osporavaju...nikako ne bih voleo da su ljudi koji su formirali jasenovac da budu u ikakvoj vezi sa srbima...ili muslimani sa zlocinima kojima obiluje forum...
А бар да ми је тата Црногорац, сад бих могао и држављанство да извадим...![]()
Ја сам рођен у Војводини.И мој тата... и његов тата... и његов тата...
![]()
Kad bi Milo svakom davao drzavljanstvo![]()
Ja njih ne ubedjujem da su Srbi, nego da su im preci Srbi, nije isto... Ali i to sto kazes, nema vajde, ni nama ni njima to nije dobra donelo... U Srbiji i Bosni je najgori zivotni standard na Balkanu...
Haj jos malo dalje, Lale
Dzabe bi pokusavao da ubedjujes,mogu i ja tebe da ubedjujem da si popravoslavljeni Turcin ali ti to ne bi prihvatio.
Dzabe bi pokusavao da ubedjujes,mogu i ja tebe da ubedjujem da si popravoslavljeni Turcin ali ti to ne bi prihvatio.
Све ћеш рећи, само нећеш рећи да ли си из Санџака у Србији или у Црној Гори...
јер ће те одмах провалити да уопште ниси из Санџака, него из ФБиХ... а ово "Санџак" си ставио, као, прст у око Србима на српском форуму... само што се овде нико не цима због тога.![]()
Moze biti, ko zna...
Ali su mnogo redji slucajevi prelaska u pravoslavnu veru a mnogo cesci oni slucajevi prelaska u islam... A to je zbog toga sto su ljudi bili prisiljeni da predju na islam...
hahahah menja se,a vidovit![]()
Ali sve i da mi jeste Turcin predak, ja bih postovao to a ne potiskivao...
Sta kazete da se otvori tema o tome da li su Bosanci vanzemaljskog porekla?