Муслимани су Срби

Nije ni bitno ko je najstariji, bitno ko su kome preci.

a cemu ubedjivanje muslimanima da su srbi kad oni to ne prihvataju...cemu to sluzi..?? cemu sluzi ubedjivati hrvata da je srbin...?? kakva vajda od toga..?? pa meni je logicnije da oni tvrde da jesu srbi a da srbi to osporavaju...nikako ne bih voleo da su ljudi koji su formirali jasenovac da budu u ikakvoj vezi sa srbima...ili muslimani sa zlocinima kojima obiluje forum...

Ti opet kao doseljenik u Vojvodinu iz susedne ili susednh drzava pricas o tudjem porijeklu.
Pozdravi tatu Crnogorca/Hercegovca/Bosanca/Dalmatinca ;)

Ја сам рођен у Војводини. :bye: И мој тата... и његов тата... и његов тата... :bye:

Из Баната Лале. :D

Ко зна, можда је и твој тата из Војводине, имали смо и ми добровољце доле? :per:

11awco8.jpg

a cemu ubedjivanje muslimanima da su srbi kad oni to ne prihvataju...cemu to sluzi..?? cemu sluzi ubedjivati hrvata da je srbin...?? kakva vajda od toga..?? pa meni je logicnije da oni tvrde da jesu srbi a da srbi to osporavaju...nikako ne bih voleo da su ljudi koji su formirali jasenovac da budu u ikakvoj vezi sa srbima...ili muslimani sa zlocinima kojima obiluje forum...

Ja njih ne ubedjujem da su Srbi, nego da su im preci Srbi, nije isto... Ali i to sto kazes, nema vajde, ni nama ni njima to nije dobra donelo... U Srbiji i Bosni je najgori zivotni standard na Balkanu...

Dzabe bi pokusavao da ubedjujes,mogu i ja tebe da ubedjujem da si popravoslavljeni Turcin ali ti to ne bi prihvatio.

Све ћеш рећи, само нећеш рећи да ли си из Санџака у Србији или у Црној Гори...

јер ће те одмах провалити да уопште ниси из Санџака, него из ФБиХ... а ово "Санџак" си ставио, као, прст у око Србима на српском форуму... само што се овде нико не цима због тога. :)

Иначе, @тема: Наравно да су домаћи муслимани српског етничког порекла.

Толики Срби вековима прелазили на ислам, а данас баш да не буде ни 5 хиљада Срба-муслимана... Па нису чашица ракије, па да изветри.

А милион муслимана имамо који говоре српски и живе измешано са Србима. Неки у ЦГ чак и знају из које су фамилије и у ком веку су се потурчили (колективно прешли на ислам).

Све ћеш рећи, само нећеш рећи да ли си из Санџака у Србији или у Црној Гори...

јер ће те одмах провалити да уопште ниси из Санџака, него из ФБиХ... а ово "Санџак" си ставио, као, прст у око Србима на српском форуму... само што се овде нико не цима због тога. :)

hahahah menja se,a vidovit :mrgreen:

hahahah menja se,a vidovit :mrgreen:

Па само неко ко је из ФБиХ, и толико је млад да се и не сећа старе Југе, а даље од своје махале није видео, може Лалу да ослови са "Лале". :)

Говор те одаје, то се ником из Санџака не би отело... Све до 2006, цео Санџак је био у истој држави са Војводином... а српски део Санџака и данас.

Back