Musko - zenska prijateljstva?

• Začetnik teme Začetnik teme coeur
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ма знате шта је ту... ту је радозналост у питању... знаш оно кад се неко екстра дружи па онда тако свашта раде па се деси да тако легну да гледају филм и једу кокице... и нпр у једном моменту нестане кокица а лик нбе провали и почне да их тражи... и опаааа... нађе две мало веће кокице али се не дају узети... мало се нагне да их до'вати кад оно сика... и јбг оде пријатељство... :(:(:(

Dovla:
Ма знате шта је ту... ту је радозналост у питању... знаш оно кад се неко екстра дружи па онда тако свашта раде па се деси да тако легну да гледају филм и једу кокице... и нпр у једном моменту нестане кокица а лик нбе провали и почне да их тражи... и опаааа... нађе две мало веће кокице али се не дају узети... мало се нагне да их до'вати кад оно сика... и јбг оде пријатељство... :(:(:(
Jel ovo neko lichno iskustvo?? :p :p

Где сам ја рекао да сам то био ја? Само сам навео пример губљења мушко-женског пријатељства... а и Ниххх и да провалиш у истој секунди да није кокица јбг већ си је у'ватио и заср'о - искористи прилику до краја :mrgreen:

@Electra

Па има разних... почев од оних да му пуцаш у главу, преко тога да идеш да га молиш на коленима до тога да пуцаш у своју главу :lol::lol::lol: :P:P:P

btw Krakata_patka ме је асоцирала на ''пријатеље који спавају заједно''... то су као нај ортаци (мушко и женско јелте) који су најсуперкул пријтељство изнад свега итд, али раде једну мање уобичајну ствар... сексају се... да ли мислите да тако нешто постоји или може да постоји...

У јбт ја сам шокиран :shock::shock::shock:
Погледајте само ове никове са годиштима '91-'92 који опуштено говоре о пријатељству са сексом :?:?:?
Јбт ја кад сам био '91-'92, што би Авет рекао, трчао сам око куће и вукао шерпицу за собом и викао ''брм брм'' :?:?:?

Ал' добро... шокирале су ме њихове године, али не и чињеница да тако нешто постоји тако да... сад ми само фали нај другарица :mrgreen:

Е а да... како сад то одједном постоје супер мушко-женска пријатељства са сексом, а у досадашњем току теме било је доста људи који су тврдили да само мушко-женска пријатељства (значи без секса) не могу да успеју... Да ли то сад значи да се може извући закључак ове теме да су мушко-женка пријатељства могућа уколико главни актери спавају заједно (наравно без обавеза, емоција итд)?

Po meni je musko-zensko drugarstvo onda kompletno ako nema nista tabu.Ne treba gusiti osecanja radi "sacuvanja"drugarstva.S mojom naj drugaricom smo skoro godinu dana bili samo ortaci ali nesto nam je falilo.Posle kad smo zabrljali tek smo se onda osecali kao to je to,to nam je bilo potrebno.Eto vec skoro nam je 2 god kako smo drugari i imamo odnose.ona ima ozbiljnog decka ja tu i tamo devojku...I nikad nam to nije negativno uticalo na drugarstvo. ovo je moj primer,na znaci da treba isprobati..:):)

Postoje mushko-zhenska prijateljstva... imam dva najbolja druga koja obozhavam... s jednim sam bila, to me malo zeznulo i izbacilo iz koloseka na neko vreme, ali sada smo to prevazishli i ne postoje emocije koje prelaze granicu chisto prijateljskog...
Ne znam zashto ne bi postojalo... jbt ljudi smo shock

Cyber_Barbie:
Pa i ja mislim da postoje,ali se gotovo uvek desi neshto shto pomuti odnos...Ili se javi simpatija sa jedne strane,ili obostrano,ili se jednostavno smuvate bez ikakvih emocija,nego eto "onako" i sve to pokvari prijateljski odnos...

to se desi u vecini slucaja :sad: .Ljudi pomisle da se vole jer znaju toliko jjedno o drugom da pomesaju postovanje i prijateljstvo sa ljubalju....Pa se smuvaju i shvate da to nije to, raskinu i uglavnom prijateljstvo propadne.Medjutim desava se da oni ostanu prijatelji i da sve to shvataju kao jedno iskustvo koje ih je zblizilo i jos vise ucvrstilo njihovo prijateljstvo... :D :D :D ILI BAR JA TAKO MISLIM :shock: ?!?!?!?!ispravite me ako gresim.... :-) :-) :-)

Da se ja izjasnim...Imam jednog najboljeg druga i to vecj 10 godina....Znachi odnos je brat-sestra...Svidjao mi se u 4. osnovne,ali to je bilo komichno. Sad smo zajedno kad god stignemo..Stvarno ga volim i sve mu mogu recji...A nikad nismo nishta pokushali,niti smo to htjeli...

Bigy92:
to se desi u vecini slucaja :sad: .Ljudi pomisle da se vole jer znaju toliko jjedno o drugom da pomesaju postovanje i prijateljstvo sa ljubalju....Pa se smuvaju i shvate da to nije to, raskinu i uglavnom prijateljstvo propadne.Medjutim desava se da oni ostanu prijatelji i da sve to shvataju kao jedno iskustvo koje ih je zblizilo i jos vise ucvrstilo njihovo prijateljstvo... :D :D :D ILI BAR JA TAKO MISLIM :shock: ?!?!?!?!ispravite me ako gresim.... :-) :-) :-)
Verovatno je moguce,nemam pojma...Ja nemam takvo iskustvo...Ali ne mozesh da ostanesh prijatelj posle raskida ako osecash neshto dublje(ili ako on oseca)...Mislim,mozesh,al' to nije to,to je 0 od prijateljstva i brzo pukne...Sve uvek izadje na videlo.

coeur:
Svakodnevno se susrecem sa slicnim problemom kod vecine drugarica. Ljubomorni momci. Razlog ljubomore najbolji drug. Da li mislite da su musko - zenska prijateljstva moguca, a da se tu ne radi o nekoj privlacnosti?

Nisu bash mogutja chista drugarstva... Ja imam gomilu drugarica,a dosta njih je pokushalo neshto... Najgloooplje sam se osetjao kada me je startovala jedna od 2 najbolje friendice :???: :-(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back