Musko - zenska prijateljstva?

• Začetnik teme Začetnik teme coeur
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
postoje. kao sto rekoh. ja volim mog najboljeg druga al samo kao druga. ranije sam ga volela kao dechka. a onda je ta ljubav prerasla u za mene nesto vise, i najbolji smo prijatelji, i nema nista medju nama, i nista nece biti, jer smo svesni sta sad imamo i da to ne treba dirati. i to je kul. u stvari ja sam kul. realno.

shushu:
postoje. kao sto rekoh. ja volim mog najboljeg druga al samo kao druga. ranije sam ga volela kao dechka. a onda je ta ljubav prerasla u za mene nesto vise, i najbolji smo prijatelji, i nema nista medju nama, i nista nece biti, jer smo svesni sta sad imamo i da to ne treba dirati. i to je kul. u stvari ja sam kul. realno.
Ustvari ti si ucirkana.Realno. to je kul :lol: (:

Lucky girl:
ovi koji kazu ne postoji i tacka su isfrustrirani i povrsni,jer su povuceni losim iskustvima dosli do takvog zakljucka....svi smo mi price za sebe i nemojte generalizovati polazeci od sebe,jer mi nismo vi i vi niste mi ;p

Nemoj da lupetas!!!!

Ja sam celog zivota bila okruzena muskim drugovima CELOG ZIVOTA!!! OD obdanista sam sa drugovima...i gledala sam ih kao bracu....i jednostavno mi se desilo da se smu ili kresnem illi zaljubim vam sa drugom ma KOLIKO TVRDILA DA GA GLEDAM kao brata ili da ga ne posmatram u "tom smislu"....

E sad druga je stvar da li to treba reci onom drugom i pokvariti prijateljstvo ili ne....

Samantha Jouns:
Nemoj da lupetas!!!!

Ja sam celog zivota bila okruzena muskim drugovima CELOG ZIVOTA!!! OD obdanista sam sa drugovima...i gledala sam ih kao bracu....i jednostavno mi se desilo da se smu ili kresnem illi zaljubim vam sa drugom ma KOLIKO TVRDILA DA GA GLEDAM kao brata ili da ga ne posmatram u "tom smislu"....

E sad druga je stvar da li to treba reci onom drugom i pokvariti prijateljstvo ili ne....
lupetas ti......znam punoo devojaka koje imaju naj drugove po 10-15 god koje su se vec poudavale kao i njihovi drugovi,a da nikad nije bilo nista izmedju njih....I PONOVO POLAZIS OD SEBE...nisu svi TI i tvoji drugovi :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back