Musko - zenska prijateljstva?

• Začetnik teme Začetnik teme coeur
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni se desilo to da se zaljubim u najbolju prijateljicu i to je trajalo jako dugo (mislim ta veza), ali to ne moze da se poredi sa prijateljstvom koje smo imali. Ipak se ta veza prekinula i jedva smo ostali prijatelji posle toga, ali sada nije to to. Sada kada imam to iskustvo svestan sam da vise nikada necu da upropastim prijateljstvo na taj nacin.

Ali musko - zenska prijateljstva ipak postoje. Ja imam jednu prijateljicu sa kojom sam u super odnosima, jer se znamo od kad se ona rodila. Prakticno odrastamo zajedno.

Imala sam najboljeg druga jedno 3-4meseca, a sad mi je dechko. I svidja mi se to jer imam poverenja u njega i mogu sve da mu kazem. A i sada imam drugog najboljeg druga, pricamo o svemu, i moj decko se ne ljuti, jer nema razloga... Pa zakljucujem da su musko-zenska prijateljstva i moguca i nemoguca....sve zavisi od osoba...

znachi, chist primer za sve zajedno =)
ono sa sexom je mogutje.....znam primer :D (nisam ja) :lol:
jedan dechko (drug mog dragog) ima dve najbolje drugarice, u jednu je mnoooooogo zaljubljen, voli je dechko! a sa drugom spava....i njih troje skroz ok funkcionishu...i on tako ponekad ima neku curu........i svima lepo =)

Electra:
Dovla:
Знаш како кажу?

Ако се деси једном - можда је случајно
Ако се деси двапут - десиће се и трећи гарантовано
Ko garantuje? Je l ti? Ko mozhe da mi obecja da cje se trecji put desiti?
Njak njak, desilo seeee :p I bolje shto jeste, sad mi je srce na mestu, a pamet josh vishe 8)

ja drugarica nemam toliko koliko imam drugova..............jednostavno se ne slazem sa devojkama bas najbolje,imam ja drugarica,ali i nismo bas i nesto bliske...........one bas prave imam samo 2 a ovo ostalo,boze sacuvaj......................!!!
do sad mi se nista nije desilo,sve ide super,bas smo dobri drugari...............
neznam,jednostavno se bolje slazem s muskima!!!

moguce je... ja prva imam samo 2 drugarice kojima verujem i nebrojeno drugova jer muskom rodu nije tolko bitno da li imaju iste farmerke, da li imas viska ili manjka 2 kile, da li imas lepsu frizuru, lak za nokte i sl.... a i lakse procenjuju muskarce koji su mi momci (mislim bivse, imam samo jednog sada!) ili koji bi mogli da mi budu... onda, nisu tracare i nije im u glavi kako da to sto im ja kazem u poverenju sazna cela skola i okolina...

naravno, iz iskustva znam da je zajebano ako ima fizicke privlacnosti... sada imam najboljeg druga koji bi da bude samnom iako sam ja sa njegovim drugom... (a to je nemoguce jer mi se ne svidja na taj nacin i previse ga poznajem da bi bila sa njim... prvenstveno jer je stoka prema devojkama koje mu nisu ortakinje vec bas devojke...)

sa 2 druga sam samo prestala da se druzim jr su mi rekli da im se svidjam, a sa jednim jer se meni svidjao i bili smo zajedno dugo, i raskinuli... i dalje mu verujem ali nije vise kao pre... druzimo se, izlazimo zajedno, ali nije to to...

poenta ovoga je, da ne tupim vise jer sam sama sebi dosadna, da su moguca i da ja i dalje verujem u njih bez obzira na promasaje i neuspehe...

Smatram da u svakom mushko-zenskom prijateljstvu postoji doza privlachnosti(mozda ne konkretno fizichka,ali i ta u dosta sluchajeva)...Jednostavno,odlichno se poznajete,provodite chesto vreme zajedno(podrazumeva se da ti se najbolji drug/drugarica dopada kao osoba,cenish njegovo mishljenje) itd..Neke "varnice" uvek postoje.

macak willy:
TAKO NESTO NE POSTOJI I TACKA.Sva prijatejstva ce(jednog dana)biti prekinuta,jer ce ljubav kad-tad da bukne,a jedno ponekad uvek mora da pati(znam iz iskustva).
Ne slazem se....ja imam naj druga i to je samo prijateljstvo....tachka.Moguce je...samo zavisi
da li sebi dozvolish da se zaljubish u naj druga...mene je to jednom pocelo hvatati...i naravno oladim se jer mi je najbolji drug... :-D :-D :-D
mushko-zenska prijateljstva su moguca...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back