Musko - zenska prijateljstva?

• Začetnik teme Začetnik teme coeur
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Musko - zenska prijateljstva?
NARAVNO!
Ali ne mora da znaci!Moj best friend je musko,pa?Niti sam ikada bila sa njim niti cu,I K A D A !Mi cure smo mnogo zajedljive,ljubomorne,zavidne i dvolicne medju sobom zato vecini vise odgovaraju Musko - zenska prijateljstva.I nemojte da se zavaravate-sve smo mi takve! 8-)

A kao sto sam rekao,od toga maltene nema nista.Ja imam samo jednu pravu ortakinju(iimam ih ja i jos,ali ne mogu sa njima da imam tako drugarski odnos kao sa ovom)na koju mogu uvek da racunam,da joj se poverim,da se na nju izderem kad mi je tesko,a da me ona pritom ne shvati krivo(i slucajno ne pomisli da nesto eventualno "nije u redu",a znate i sami na sta mislim).Nazalost,posto se ona bavi sportom(kosarka)morala je otici u Sloveniju i ne dolazi pre Nove Godine.

Slazem se sa curom.Musko zenska prijateljstva su iskrenija i bas zato su i naj osetljivija.
Retki su slucajevim musko zenskih prijateljstva bez nekih ljubavnih emocija.
Ja sam izgubio najbolju drugaricu bas zato sto sam poceo da osecam prema njoj nesto vise od prijateljstva.Krio sam to od nje nesto vise od godinu dana,ali sam na kraju resio da joj priznam.Bili smo jedno vece zajedno i to je bio i pocetak i kraj svega.
Posle takvih situacija ljudima je jednostavno neprijatno.
Jbg probao sam opet da bude kao sto je bilo ali vidim da je njoj neprijatno u mojoj blizini
tako da...
Moj savet vam je da slusate mozak a ne srce jer nekad morate da zrtvujete mnogo zarad prijateljstva.

Ja ti brate imam istu situaciju. Samo sto se jos nisam zaebao i reko joj. Ustvari ona mi je nekada davno i rekla da ne bi mogla da bude sa drugarom i da joj je to lose, tako da sam izgubio zelju da joj kazem. A bilo bi verovatno i besmisleno reci joj.

Ali eto inace taj odnos sa njom mi je jako neobican. stalno se vidjamo, izlazimo, pijemo i to nekada vise na njen poziv nego na mij. pola ekipe moje me vec pocelo pitati da li ima nesto izmedju nas. cak i likovi sa strane to primecuju da smo stvarno jedno za drugo ali uopste mi nije jasno sta se s njom desava. moze se prema mnogim stvarima i njenim postupcima reci da bi nesto zelela da bude ali kada treba da u praksi pokaze zelju ona ne reaguje.

E brate i meni su pricali da smo savrseni jedno za drugo i izgledalo mi je da moze da nam uspe,a i znam da je ona to vece zelela da budemo zajedno ali joj je neko nesto rekao verovatno sestra ili najbolja drugarica i odjednom se promenila.Ali otkricu pa cu da se najebem keve onome ko god da je nesto ****.Ccc evo vec sam se iznervirao :D

Nemoj znas li koliko drugih, boljih devojaka ima na ovom svetu? :)
Master88:
E brate i meni su pricali da smo savrseni jedno za drugo i izgledalo mi je da moze da nam uspe,a i znam da je ona to vece zelela da budemo zajedno ali joj je neko nesto rekao verovatno sestra ili najbolja drugarica i odjednom se promenila.Ali otkricu pa cu da se najebem keve onome ko god da je nesto ****.Ccc evo vec sam se iznervirao :D

za sve nas koji imamo probleme sa nasim dragim drugaricama koje mnogo vise volimo nego sto to one mogu da zamisle, ide specijalan pozdrav i pesma...

Ljuba Lukic - Ne gledaj u meni druga

Vec odavno mi smo stari znanci,
drugarstvo je samo medju nama,
pricas mi o njemu stalno,
i zoves me kad si sama,
kad te teske misli more,
mene zoves da ispunim,
izgubljene sate tvoje..

Ne gledaj u meni druga,
ne rani mi srce moje,
vec odavno ja te volim,
i deo sam srece tvoje
ne gledaj u meni druga,
ne rani mi srce moje,
vec odavno ja te volim,
i deo sam srece tvoje..

Zar nevidis u ocima mojim,
da te nosim u grudima svojim,
zar bi sluso price tvoje,
kako nemas srece s njime,
i sedeo sve do zore,
dal da cekam bolje dane,
da i meni sunce grane..

Ne gledaj u meni druga,
ne rani mi srce moje,
vec odavno ja te volim,
i deo sam srece tvoje
ne gledaj u meni druga,
ne rani mi srce moje,
vec odavno ja te volim,
i deo sam srece tvoje..

Cutim, cekam i zivim u nadi,
drugarstvo nek traje medju nama,
mozda ce i ljubav doci,
zavolet ces jednog dana,
i ti me.. starog druga,
zivot ces mi izmeniti,
ostavit ce mene tuga...

Ne gledaj u meni druga,
ne rani mi srce moje,
vec odavno ja te volim,
i deo sam srece tvoje
ne gledaj u meni druga,
ne rani mi srce moje,
vec odavno ja te volim,
i deo sam srece tvoje..

Moje pitanje je da li u njih verujete.Ja iskreno bas i ne,jer uglavnom jedan od tih "prijatelja"se zaljubi u drugo ili mozda ljubav s vremenom postane obostrana,pa iako bih volela da imam druga kasnije se ispostavi da je zaljubljen u mene ili se on meni svidi. :? :wink:

Slazem se sa Jelenom (btw, imas najlepse ime :D). Dakle, ako muskarac nije gej, dzabe ti to. Moze i da se javi ljubomora,kad jedna strana nadje 'partnera' i pocne da provodi,normalno,vise vremena s njim/njom, onda ovaj drugi prijatelj smatra da je izostavljen. Mislim da nista novo nisam rekla,al' 'ajde. :)
Btw, dobra tema.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back