Musko-zenska prijateljstva

• Začetnik teme Začetnik teme HAD~
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E da, tema:). Elem, još kako verujem u muško-ženska prijateljstva jer ih sam imam poprilično... Daleko od toga da to mora da preraste u nešto više... Najdraža osoba među prijateljima mi je osoba suprotnog pola, i kad razmislim, za sve ove godine našeg druženja nikad nisam pomislio ni na tren na bilo šta osim prijateljstva, a siguran sam da nije ni ona. A pri tom smo jako mnogo vremena proveli zajedno i postali prilično bliski... Na prijateljski način, naravno:).

Obrisana tona spama. Kada želite da diskutujete o nečemu što nema veze sa temom, prebacite se na pub, niste ovde od juče *** :lol:

@Tema

Naravno da postoje, ali je za to potrebno da između postoji barem malo obostrane fizičke antipatije. U suprotnom zna se gde to prijateljstvo ide :lol: Siguran sam da je većina nas iskusila to...

Obrisana tona spama. Kada želite da diskutujete o nečemu što nema veze sa temom, prebacite se na pub, niste ovde od juče *** :lol:.

Kontam da neki imaju opciju da te postove prebace u pub:lol:. Šalim se, sorry zbog malo spama, sada bar nisam bio jedini koji je u tome učestvovao:lol:.

@Tema

Naravno da postoje, ali je za to potrebno da između postoji barem malo obostrane fizičke antipatije. U suprotnom zna se gde to prijateljstvo ide :lol: Siguran sam da je većina nas iskusila to..

Ja sam samo sa jednom poželeo nešto više, probao nešto više, i nije se najbolje završilo, bilo je posle svega neprijatno i meni i njoj:lol:... Inače imam više ženskih prijatelja nego muških, jer nekako više verujem devojkama, vežem se za njih, a i one nekako često budu oko mene, ne znam zašto:lol:... Ozbiljno, mislim da je takvo prijateljstvo sasvim prirodno i dobro.

Moji drugovi uopšte nisu neprivlačni, čak naprotiv, objektivno gledajući.
Samo su meni jako odbojni, zato što se nažalost ne ustručuju da podrignu (ili čačkaju nos) u mom prisustvu, a i komentarišu ženske delove tela onako sasvim bezobrazno, tako da ja tačno znam kolike su stoke, i izuzetno mi je žao svake devojke koja dođe u dodir sa njima. Ironično, iako ih ja trpim već 20k godina, uvek se bolje ponašaju prema devojkama, mislim nisam nikad videla da je jedan od njih uzeo devojčinu poslednju čokoladicu i pojeo je onako divlljački u jednom i po zalogaju. -.-
Ja svoje moram da sakrivam!

I sad se nešto mislim, što se ja uopšte družim sa nima? -.-

Moji drugovi uopšte nisu neprivlačni, čak naprotiv, objektivno gledajući.
Samo su meni jako odbojni, zato što se nažalost ne ustručuju da podrignu (ili čačkaju nos) u mom prisustvu, a i komentarišu ženske delove tela onako sasvim bezobrazno, tako da ja tačno znam kolike su stoke, i izuzetno mi je žao svake devojke koja dođe u dodir sa njima. Ironično, iako ih ja trpim već 20k godina, uvek se bolje ponašaju prema devojkama, mislim nisam nikad videla da je jedan od njih uzeo devojčinu poslednju čokoladicu i pojeo je onako divlljački u jednom i po zalogaju. -.-
Ja svoje moram da sakrivam!

I sad se nešto mislim, što se ja uopšte družim sa nima? -.-

Ne znam da li ce ti se svideti ovo sto ces da procitas, ali...svi smo takvi. :mazi: Nema ti druge sad nego da predjes u lezbose... :(

Inace, to je mozda i jedini nacin da takva prijateljstva uspeju, cackati, prdeti, podrigivati i sve ostalo gadno...tako cete se samo gaditi jedno drugome... :mrgreen:

Pa da, al pazite da vas niko ne vidi. Mislim, ostali momci se uglavnom ponašaju, znaš.

To samo ova dvojica manijaka. :lol:

Mada ne mora ni to da znaci...ja sam se tako ponasao pred jednom i svejedno se tripovala na me'... :rumenko:

da, i one kad dodju s dubokim dekolteom kod tebe i tad ih gledas kao sestre, jel? :mrgreen:

Ja ni casne sestre ne gledam k'o sestre... xD

Math laže bre, ne verujte mu.. baca ga svako veče posmatrajući fb slike drugarica :mrgreen:

Ja se ne ustručavam da uhvatim za dupe ako me iznerviraju.. mislim, šta koj ****** mi se dere na uvo, skiči tačnije, i šta ja da radim? nemam glas za takvo skičanje i opaučim ono što znam da radim, i što je instiktivno..
Ili kada me zbog neke gluposti iznerviraju
što bih se svađao ili drao kad postoje bolji i radikalniji načini da se reše nesuglasice :mrgreen:

Back