ma opusteno, nece mi nista, znam iovako uvek sam ja ta sto zjebem c:
poz i za tvog lošmija :*
poz i za tvog lošmija :*
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

. Elem, još kako verujem u muško-ženska prijateljstva jer ih sam imam poprilično... Daleko od toga da to mora da preraste u nešto više... Najdraža osoba među prijateljima mi je osoba suprotnog pola, i kad razmislim, za sve ove godine našeg druženja nikad nisam pomislio ni na tren na bilo šta osim prijateljstva, a siguran sam da nije ni ona. A pri tom smo jako mnogo vremena proveli zajedno i postali prilično bliski... Na prijateljski način, naravno
.
Siguran sam da je većina nas iskusila to...Obrisana tona spama. Kada želite da diskutujete o nečemu što nema veze sa temom, prebacite se na pub, niste ovde od juče ***.
. Šalim se, sorry zbog malo spama, sada bar nisam bio jedini koji je u tome učestvovao
.@Tema
Naravno da postoje, ali je za to potrebno da između postoji barem malo obostrane fizičke antipatije. U suprotnom zna se gde to prijateljstvo ideSiguran sam da je većina nas iskusila to..
... Inače imam više ženskih prijatelja nego muških, jer nekako više verujem devojkama, vežem se za njih, a i one nekako često budu oko mene, ne znam zašto
... Ozbiljno, mislim da je takvo prijateljstvo sasvim prirodno i dobro.
.
Jedino ako je akrep, mladja i non stop u nekim problemima, tad proradi onaj ocinski/bratski instinkt... 
Nema 'leba da cu neku drugaricu ikada da smatram sestrom...Jedino ako je akrep, mladja i non stop u nekim problemima, tad proradi onaj ocinski/bratski instinkt...
![]()
Nema 'leba da cu neku drugaricu ikada da smatram sestrom...Jedino ako je akrep, mladja i non stop u nekim problemima, tad proradi onaj ocinski/bratski instinkt...
![]()

šta'š se družiti sa ružnim devojkama jesi normalan
A sta ovako bih bio sa svakom svojom drugaricom?
Mada nemam mnogo drugarica, uglavnom iz tog razloga... 
Da, ja cenim da je Faniju dosta sestara u životu.![]()

Pa da ih ne bi pvcao covece... :O ccc
Moji drugovi uopšte nisu neprivlačni, čak naprotiv, objektivno gledajući.
Samo su meni jako odbojni, zato što se nažalost ne ustručuju da podrignu (ili čačkaju nos) u mom prisustvu, a i komentarišu ženske delove tela onako sasvim bezobrazno, tako da ja tačno znam kolike su stoke, i izuzetno mi je žao svake devojke koja dođe u dodir sa njima. Ironično, iako ih ja trpim već 20k godina, uvek se bolje ponašaju prema devojkama, mislim nisam nikad videla da je jedan od njih uzeo devojčinu poslednju čokoladicu i pojeo je onako divlljački u jednom i po zalogaju. -.-
Ja svoje moram da sakrivam!
I sad se nešto mislim, što se ja uopšte družim sa nima? -.-
Nema ti druge sad nego da predjes u lezbose... 

Mislim, ja to doživljavam kao odnos brata i sestre. Dve najbolje drugarice već odvano i zvanično smatram svojim sestrama.

da, i one kad dodju s dubokim dekolteom kod tebe i tad ih gledas kao sestre, jel?![]()

Pa da, al pazite da vas niko ne vidi. Mislim, ostali momci se uglavnom ponašaju, znaš.
To samo ova dvojica manijaka.![]()
da, i one kad dodju s dubokim dekolteom kod tebe i tad ih gledas kao sestre, jel?![]()

dobro, nekad i za sisu ako je pri ruci ili ako su im dupeta na podlozi.. al sve da deluje onako iznervirano, kao što bi neki ljudi lupali šamare![]()

Ne, ti nemaš pojma koliko to nervira. -.-Mada ne mora ni to da znaci...ja sam se tako ponasao pred jednom i svejedno se tripovala na me'...![]()