Musko-zenska prijateljstva

• Začetnik teme Začetnik teme HAD~
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
evo recimo zašto je bežika bolji nego bilo koji drugi muškarac:

gizdavo se oblači i olako svlači
nije iskompleksiran
nije lažara
nije iživljen pa bi se još provodio
još želi da uči
razmišlja
prostak je i duhovit je
u sumorvanju mu ni opra vinfri ne bi mogla parirati

Tru' story :mrgreen:
jpg00000.jpg

Javlja mi se! Počinje se sa x[SUP]2[/SUP] + x + 1 = 0
x =/= 0

Onda nešto kao
x[SUP]2[/SUP] = -x -1 pa podeljeno sa x, i dobiješ x = -1 - 1/x

Samo ne mogu da se setim šta ide posle. :/

Ne, čekaj! To onda ubaciš u onu prvu, x[SUP]2[/SUP] + (-1 - 1/x) + 1, i iz toga dobiješ da je x[SUP]2[/SUP] = 1/x, pomnožiš obe strane sa X i dobiješ da je x[SUP]3[/SUP] = 1, što znači da je x = 1, i na kraju nađeš da je 1[SUP]2[/SUP] + 1 + 1 = 0, dakle 3 = 0. :mrgreen:

Malo me boli glava sad. -.-

Javlja mi se! Počinje se sa x[SUP]2[/SUP] + x + 1 = 0
x =/= 0

Onda nešto kao
x[SUP]2[/SUP] = -x -1 pa podeljeno sa x, i dobiješ x = -1 - 1/x

Samo ne mogu da se setim šta ide posle. :/

Ne, čekaj! To onda ubaciš u onu prvu, x[SUP]2[/SUP] + (-1 - 1/x) + 1, i iz toga dobiješ da je x[SUP]2[/SUP] = 1/x, pomnožiš obe strane sa X i dobiješ da je x[SUP]3[/SUP] = 1, što znači da je x = 1, i na kraju nađeš da je 1[SUP]2[/SUP] + 1 + 1 = 0, dakle 3 = 0. :mrgreen:

Malo me boli glava sad. -.-

e sine ja cu to imati na ispitu iz mate, maaaaaaaaaaaajke mi tvoje
jos nisam dala matu iz prve, a na prvom casu prve nam je reko da na ispitu dobijamo x+y=x na kvadrat , i da dokazem treba
aaaaaaaaa kako cu to kad ne znam ni to tvoje iz prve osnovne :c
mozda pomoc prijatelja, muskoggggggggg da da ko da ne

aaaaaaaaa kako cu to kad ne znam ni to tvoje iz prve osnovne :c
mozda pomoc prijatelja, muskoggggggggg da da ko da ne
Ne ne ne ne, ovo je viša matematika, ja nikad sama ne bih provalila da je 3 u stvari 0, nema teorije, mislim samo izgleda lako al u tome je caka, imaš jabuke pa nemaš jabuke i tako to.
Imam ja muške drugove koji rade matematiku ako zatrebaju, menjam za drugove koji izlaze na ispite iz poezije na primer, a može i istorije, al trebalo je ranije da se javiš jer mi drama više nije u opticaju. :/

ma neeeeeeee, mate ne valjaju za drugove, ne mogu da se druzim sa matematicarem, kad se na nji ložam :c
znaš kako oni zasuku rukave, pa ugledas vene na podlaktici, pa ispustiš olovku na pod itd itd itd
vidiš li da ne moze drugarstvo tu da vršlja vidiš liiiiiiiii

ma neeeeeeee, mate ne valjaju za drugove, ne mogu da se druzim sa matematicarem, kad se na nji ložam :c
znaš kako oni zasuku rukave, pa ugledas vene na podlaktici, pa ispustiš olovku na pod itd itd itd
vidiš li da ne moze drugarstvo tu da vršlja vidiš liiiiiiiii
pa moj sadašnji dečak je miloš, aaaaaaaa, šta će da mi zgreši, pričaj !
Nemaš briga sa mojim, osim što je malo nasilan, pa čim krenu misli da beže, tresne te olovkom po glavi i dere se da se skoncentrišeš. >.>
Hiiiiiiii, pa to ti je najgora sorta aman, ovaj matematičar se isto tako zove!

Back