musko MESO

• Začetnik teme Začetnik teme w!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
wet look:
goodday:
wet look:
samo da se zna "spavajmo-sanjajmo" su pevali vlada i gile ... 8)
:? ma nemoj :roll:

jeste,jeste,os dokaz,a?

e eve ti :

jednog zelenog dana,jednog zelenog leta
kada je bela rada,odlucila da cveta
neko je nekom rekao,najlepsi san sam stekao
podelimo ga na dvoje,sad pola sna je tvoje

SPAVAJMO,SANjAJMO (i tako do kraja)

osim sto se nalazila na kaseti "rokenrol za decu" a pevali vec pomenuti vlada i gile,bila je i spica za onu "laku noc,deco" kad je vodio manda i pricao price!

a sad svisni od muke :wink: 8) :lol:
a sad neshto sasvim novo sasvim novo zivo slovo-B
baba bere ba-ba-bure bezi brzo u bu-bu-re
osh disko kockicu?
zakleo se bumbar u cvet i u med da ce na livadi da napravi red...nece tu da vrshlja od sad bilo ko ni zeka ni jaga ni koza ni vo...nek znaju i stranci zirafa, nosorog, kamila, nilski konj, zebra i los...svakoga ko pase ugrishce za nos za nos za no-o-o-o-o-os.......zaljubi se princ u cicu zaljubi se cica u princa...zaljubi se princ u cicu zaljubi se cica u princa....na salashu moga dede i-ja-i-ja-o vesela se druzba chuje i-ja-i-ja-o tu je zaba-kre..zaba-kre...zaba-kre...tu je maga-i-IA-IA-IA.....chini mi se vekovima vuk sa ovcom neshto ima..kad je vidi kako pase vuk na prosto ne zna za se...ovca kad mu vidi ochi..ni da bekne ni da skochi..ovca ne sme da se brani vuk se njenim strahom hraa-a-ni

a oklen je "bezi vetre stize te voda...bezi zimo stize te leto"???
e...to kada budesh odgonetnula ti se javi...
toliko...
tish meni "vlada i gile"...chuj...pa to je u pochetku bilo "nebojsha..vlada i gile"...posle samo.."kanda kodza i 'bojsha"...ebi ga...ali to je druga pricha

Sve $to ste zheleli da vidite od mladog mu$kog mesa a niste znali gde da odete. Izlozhba svega i svachega.. od trbu$njaka i mi$ica do sysa i stomaka.. visoki - niski, lepi - ruzhni... na$i!!! SCG mu$ko meso na jednom mestu

xulk.jpg

http://tesla.rcub.bg.ac.yu/~vootron

Back