musko MESO

• Začetnik teme Začetnik teme w!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
bombona:
Kazanova:
w!:
Pozdrav uigranoj ekipi od novog clana!
Imam jednu dilemu- devojke kazu:"nevolimo bildere" a na plazi sve blenu i balave na njih!? Sta sad? Koliki bi ste volele da vas decko bude?

1 glista
2 maneken
3 Bred Pit
4 Van Dam
5 Svarceneger
6 Roni Kolmen (175cm;130kg cistih misica)

Idem u teretanu redovno vec tri godine (sve prirodno) tako da sam na ovoj skali negde na 3,2 jel do OK?

Ej, a probaj sa ovim osobinama: prodoran, odlucan, pametan, poznaje zenski karakter (zna sta zele i da im se odupre na njin uticaj), dominantan, ima svoj licni stav - pogled na svet, nacitan, karakteran, vedar, domisljat (i sklon humoru), uporan...

I glista sa ovim osobinama ima vece sanse nego i Bred Pit, Antonio Banderas...
E,meni se ovakav svidja :wink:

Da se ne lazemo, opisao sam sebe!

Meni je uvek James Hetfield bio opasna faca.Mada,zasto bi neko uopste pitao devojke kako treba da izgleda.Ja sam pre jedno 6-7 godina isao mesec dana u teretanu cisto iz zajebancije jer je nekoliko ortaka islo.Kada sam video kakvih tamo bolida ima...nisam hteo da delim prostoriju sa takvim degenima.Nisi ti covece klinac pa da se lozis da izgledas kao neki glumac,pevac,fudbaler itd. Budi svoj...kad ces ako nece sad.

[quote="Kazanova]
Ej, a probaj sa ovim osobinama: prodoran, odlucan, pametan, poznaje zenski karakter (zna sta zele i da im se odupre na njin uticaj), dominantan, ima svoj licni stav - pogled na svet, nacitan, karakteran, vedar, domisljat (i sklon humoru), uporan...
...[/quote]

E, ovo bi se i meni dopalo.... Gde ima? :wink:

goodday:
zavodljiva1976:
nesvrstani:
Bred Pit, Dzoni Dep, Van Dam .... a kazu nije sve u izgledu???

Koga lazu??
:shock: Sebe :?: :P
tako je strose....
ma to je sada najjache-plutanje na povetarcu
i naravno, slushanje-Bajage....
ni-na-na-na....ni-na-na-na....spavajmo-sanjajmo....spavajmo-sanjajmo

samo da se zna "spavajmo-sanjajmo" su pevali vlada i gile ... 8)

p.s.od svih glumaca najvise mi se svidja kako izgledaju brendon frejzer i son koneri
prvi ima super osmeh i gestikulacije i facijalne expresije(za one kojima je ime nepoznato,on je ona "faca" iz "mumije" prev.known as george from the jungle :lol: :lol: :lol: )
a drugi ilivam son,jer sto je stariji sve bolje izgleda a pri tom je faca...

nikad me nisu privlacili "mracni" tipovi tipa nikolsona ili volkina...niti buntovnici tipa depa...
ja volem dobrice koje se lepo smeju...
ki moj dragi :lol: 8)

Nana:
[quote="Kazanova]
...

E, ovo bi se i meni dopalo.... Gde ima? :wink:[/quote]

Boze, svasta pitas a vec znas gde ima?

Eto nema me par dana, v vi po mojoj temi lutali i zalutali. Mislio sam: koliko fizicki, treba da bude velik moderni muzijak. Samo dajte ocenu od 1 do 6 na pr. (1; 2,6; 3,4; 5;...) ali nema veze, skontao sam iz statistike ove teme da je omiljena velicina 3(prosecna velicina) i da one vise vole dobru figuru nego masu. Ipak iz iskustva sam siguran da ni jedna do njih nebi ispalila nekog svarcenegera.

goodday:
wet look:
samo da se zna "spavajmo-sanjajmo" su pevali vlada i gile ... 8)
:? ma nemoj :roll:

jeste,jeste,os dokaz,a?

e eve ti :

jednog zelenog dana,jednog zelenog leta
kada je bela rada,odlucila da cveta
neko je nekom rekao,najlepsi san sam stekao
podelimo ga na dvoje,sad pola sna je tvoje

SPAVAJMO,SANjAJMO (i tako do kraja)

osim sto se nalazila na kaseti "rokenrol za decu" a pevali vec pomenuti vlada i gile,bila je i spica za onu "laku noc,deco" kad je vodio manda i pricao price!

a sad svisni od muke :wink: 8) :lol:

Back