Muško idolopoklonstvo prema ženama

odnos polova se pretvorio u rat i medjusobno nadyebavanje
tako funkcioniše 80 posto veza
sve kao da bi se nešto izjednačili
ili da neko ne bude u superiornom položaju
i tu nažalost postoje muškarce koje bacaju pred žene
ili oni koji se odnoste mizogino i nasilnički
neka zdrava sredina izostaje
isto je i sa ženama

Što ja volim da čitam kazivanja mudrosera koji su eksperti u vezi "htonsko-matrijarhalnih kultova koji su se raširili u vreme pred kraj antike" pa kad ih zasvrbi piša a nije zbog bešike krenu da pljuju što danas žene neće samo da rašire noge (nek ih neko obavesti da nisu u pravu, ako je moguće). Šta lažem, nie me briga, nego se samo naljutim što uopšte saslušam njihovo viđenje problema (koje sa onim što ih stvarno muči niđe veze, al nisam ja Crveni Krst da im uplatim u bordelu).

Ma bravo, pogodio si... Samo bezvezne frojdovske psihologizacije... Btw, moj zaključak je da žene previše ,,šire noge'', nije da neće... Razvrat vlada, a to je glavno obeležje htonsko-matrijarhalnih kultova.

ako si primetio, danas se svako promovisanje tradicionalnih vrednosti proglašava za retrogradnu inicijativu i verski fanatizam.
imaš li ti neku konkretnu ideju kako "skupiti" te ženske noge a zaobići činjenicu u kakvom vremenu i civilizaciji živimo?

Ugadjam samo sebi a devojka ma kako lepa bila kod mene nema tretman neke posebne persone.Ipak sam ja musko ja komandujem ona slusa i kraj price.Mislim moze ona reci sta misli ali to nece imati uticaj na konacni ishod odluke.kad vidim sonju koji gura kolica a pored njega paradira neka nacifrana samo se nasmejem jer sam mnogu puta trtio takve opajdare ciji su muzevi bili izgustirani i secam se njihovih komentara na te sonjavce koje imaju kod kuce.

Back