Borac za prava zivotinja
Legenda
- Poruka
- 51.037
Za ciju kozu..njegovu..he he![]()
Pa i muška koža treba da bude lepa.
Al' prevashodno za moju.8-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odlično mi je, al' mi je nedovoljan jedan život.
stigo si covece ... pogiboh bez zrna baruta ... sad kada dodje i partiyanka sa cediljkom ...
Nemaju šanse, ja se tek zagrevam.Ma dzaba vam da se grupisete..nemate sanse...![]()
a jel ima ovde nekog uloga... ne volim da pricam u prazno (rece covek sa 3000 postova)
Pa i muška koža treba da bude lepa.
Al' prevashodno za moju.8-)
... kakva koza ? ... iz nje se ne moze... kakva je takva je, nego sta je unutra sustina a ne forma ... kome treba lep balon bez ispune...![]()
Glavica kiselog kupusa i flaša vina.
a jel ima ovde nekog uloga... ne volim da pricam u prazno (rece covek sa 3000 postova)
Pa izgleda tebi treba takav balon bez ispune..nemoj da si kontradiktoran..o cemu smo svo vreme tipkali..???:
![]()
Za tebe flasa jelena...ulaznica...
![]()
Za tebe flasa jelena...ulaznica...
![]()
... sa najvecim rogovima ...:
Najbolje mu nisi objasnila ...![]()
... jbt promasujem tipke od smejansja ...![]()
... evo nista nisam razumeo sta sam ja to pisaoo... ti mi objasni...![]()
joj... sad sam se ozario :-D
I ja bih ovde nešto rekao ali ne mogu da se uključim jer ne znam da li govorite o kozi ili koži, da li govorite o tipkanju ili štipkanju (pa od smeha promašili slovo).![]()
I ja bih ovde nešto rekao ali ne mogu da se uključim jer ne znam da li govorite o kozi ili koži, da li govorite o tipkanju ili štipkanju (pa od smeha promašili slovo).![]()
Mistik je imao zanimljiv tekst pre jedno 4-5 strana.
A mi smo ga prihvatile kao test: ko je žena, a ko dama.
Stnco, došla sam do neverovatnog zaključka: JA SAM ŽENA!![]()