- Poruka
- 50.203
... oho ... mozda zavisi od zvezda...
a to sto je napisano da nije saljivo bilo bi placljivo...
AHA...ko se sad pravda???

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... oho ... mozda zavisi od zvezda...
a to sto je napisano da nije saljivo bilo bi placljivo...
- Zeni nikada ne morate da se pravdate ili objasnjavate zbog jutarnje erekcije, valja sto cesce i pokazivati taj problem i Zena ce vam ga u vecini slucajeva resiti / Dami ni u kom slucaju ne objasnjavajte i niposto pokazujte, ona i ne zna da taj Svetski problem Mira uopste postoji, te vam ga ne moze ni resiti
U ovom slucaju ti niko nemoze pomoci..ni zmajevi..ni inzinjeri...ni zena..ni dama...
Plus sto je to potpuna nebuloza...totalni sovinizammmmmm![]()
Ma, Barbara, koja žena bi htela da bude dama, kad je reč o onoj...hm...tački o gaženju kupusa i grožđa?
Biću dama kad poželim.
A žena uvek.
AHA...ko se sad pravda???![]()
He, he... Kakve veze emancipacija ima sa... hm... gaženjem grožđa itd.?... aha... pocinje interes da kopka cvrste emancipovane stavove... dobro,dobro...
diplomaski odgovor... pametno, dobro...
dakle pili bi zajedno vino uz dobar podvarak ...![]()
Ma, Barbara, koja žena bi htela da bude dama, kad je reč o onoj...hm...tački o gaženju kupusa i grožđa?
Biću dama kad poželim.
A žena uvek.
Tačno. 8-)Ja... se nikada ne pravdam jednoj Zeni uvak priznam gde sam zabrljao odmah, jer me brzo provali... , ali Dami ne moras nista da priznajes, treba nauciti par manira i biti slatkorecivi prevarant...:
![]()
Ja... se nikada ne pravdam jednoj Zeni uvak priznam gde sam zabrljao odmah, jer me brzo provali... , ali Dami ne moras nista da priznajes, treba nauciti par manira i biti slatkorecivi prevarant...:
![]()
I to. 8-)Prava žena odmah provali slatkorečivog prevaranta.8-)
Ja... se nikada ne pravdam jednoj Zeni uvak priznam gde sam zabrljao odmah, jer me brzo provali... , ali Dami ne moras nista da priznajes, treba nauciti par manira i biti slatkorecivi prevarant...:
![]()
U prevodu ..zena je pametna---jer je dobro izgazila kupus---a dama je glupa jer je to zadovoljstvo prepustila tebi...![]()
I to. 8-)
Jok, Dama je glupa jer je propustila "onakvo" gaženje kupusa.
Žena se osetila ženom.
To Borac... jedan je zivot ...![]()
on sam a njih mnogo.... mirisem krv :razz:
Pa gazi kupus lutko...to ti je svrha..he..he..ludilo![]()
Jedan k'o nijedan.
Nisam tako shvatila ali OK. Ne ljutim se, a da ne bi više bilo suza biću dama pa te neću komentarisati....sta i to ... pa to sam ja tvrdio... Borac potvrdio i ti sad treci put potvrdjujes ... tesko je ovako komunicirati ...
(ne ljutis se ? )
Crvenu..pravu...![]()
... Ihhh ... sta ti je sada od jednom ...kao da ti nije dobro ?
on sam a njih mnogo.... mirisem krv :razz:
"C" vitamin iz kupusa je dobar za kožu.8-)
stigo si covece ... pogiboh bez zrna baruta ... sad kada dodje i partiyanka sa cediljkom ...