MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
O, Mystic, svašta ti znaš...
Ali, nema tu subjekta i objekta.
Nema ni gospodara.
Kada se ljudi lepo "spoje", oni budu dve polovine jednog bića.
Žene biraju, da. Kad su mlade, biraju bicepse, tricepse i lepe oči; kad su starije - traže iskrenost.
Muškarci, kad god da biraju, vide telo i lice, a sve ostalo dolazi ili ne dolazi nakon prvog utiska.
To je najveća razlika između nas, žena i vas, muškaraca.

Tvoj komentar o Ženama i Muškarcima je trenutan, nevremnski kao i moda o mišićima i plavušama, ja pričam o izvornim drevnim milenij.tradicijama odakle smo potekli, a ne o trenutnom rešenju trendova spajanju "bildera i plavuša". Ja govorim o onome, odakle smo potekli, tj. što je bilo, što jeste, ali što će i biti dokle god držimo u sebi humanost, a ne modu.

....ehh...ima subjekta, objekta, gospodara, gospodarica, muškog principa kao aktivne kreativne sile, ženskog principa kao pasivne privlačne sile, itd...

pa sad... možda da pročitaš knjigu koju sam napisao...

Tvoj komentar o Ženama i Muškarcima je trenutan, nevremnski kao i moda o mišićima i plavušama, ja pričam o izvornim drevnim milenij.tradicijama odakle smo potekli, a ne o trenutnom rešenju trendova spajanju "bildera i plavuša". Ja govorim o onome, odakle smo potekli, tj. što je bilo, što jeste, ali što će i biti dokle god držimo u sebi humanost, a ne modu.

....ehh...ima subjekta, objekta, gospodara, gospodarica, muškog principa kao aktivne kreativne sile, ženskog principa kao pasivne privlačne sile, itd...

pa sad... možda da pročitaš knjigu koju sam napisao...

Hm... I ja sam napisala knjigu.
Kolega?

:D
Mistični čoveče, sad si nadrljao!
Žene su te okružile sa svih strana i čekaju tvoje nove komentare.
Nemoj da bežiš. Pričaj.

... ihhh... ;) ...ništa lakše nego poginuti među ženama... ooohh.. to nam je u podsvesti kao javna neskrivena želja i mašta... :D:D:D

"... od pobede je gori poraz... od poraza je gora sramota..." ... nadam se da ću kao drevni muškarac među Vama žednima i gladnima ostati živ ... :D:D:D

(e, imam posla samo da znate... ali mi je i zadovoljstvo ... :D:D:D )

Kada sam ja birala htela sam i jedno i drugo,i lepo i pametno, a svi zaboravljamo da je samo jedno bitno da nas onaj drugi voli najvise.Ja iz iskustva govorim,moj muz je dosta atraktivnog izgleda,fakultetski obrazovan,ali na moju srecu isto tako ustaje pre mene da mi skuva kafu,kada sam bolesna radi sve samo da je ne moram da dignem glavu iz kreveta,cuva decu,kada je bio u vojsci izmolio je odsustvo da bi dosao kuci da mi cuva decu da bi ja mogla da idem na 5 godina od mature,ali najbitnija stvar je da mene moj muz svakoga dana iskreno nasmeje i uvek necim obraduje,da je pazzljiv.I to je ono sto cesto zaboravljamo,ne pamet,ne lepota nego osecanja koja gaje prema nama i na sta su sve spremni nama za ljubav.

Kada sam ja birala htela sam i jedno i drugo,i lepo i pametno, a svi zaboravljamo da je samo jedno bitno da nas onaj drugi voli najvise.Ja iz iskustva govorim,moj muz je dosta atraktivnog izgleda,fakultetski obrazovan,ali na moju srecu isto tako ustaje pre mene da mi skuva kafu,kada sam bolesna radi sve samo da je ne moram da dignem glavu iz kreveta,cuva decu,kada je bio u vojsci izmolio je odsustvo da bi dosao kuci da mi cuva decu da bi ja mogla da idem na 5 godina od mature,ali najbitnija stvar je da mene moj muz svakoga dana iskreno nasmeje i uvek necim obraduje,da je pazzljiv.I to je ono sto cesto zaboravljamo,ne pamet,ne lepota nego osecanja koja gaje prema nama i na sta su sve spremni nama za ljubav.

:lol::lol::lol:

И мене насмеје сваког дана. :D:D:D

Borac za prava zivotinja:
Hvala.:D
Nisam gospođica.
Zašto mi persiraš?
I nemoj da skidaš kapu, osećam se neprijatno.
Dovoljan je i osmeh.

A šta je sa tvojom knjigom?
Daj neke smernice...

upss... eto to ti je Forum...
pomislio sam za trenutak da si mlada i uspešna devojka... pa malo više "poletna" ;)

Knjiga bi trebalo da bude 5. Ali ja 2 godine ne mogu ni korice da izradim prema mom dizajnu. Zanati izumiru, našao sam nekog u Bugarskoj, gravira i drvo i metal i kožu, a sad me i ovi zlatari kod nas zavlače... očajan sam kako su ljudi zapustili svoje veštine a ne priznaju da nešto ne mogu... treba prevesti na još 3 jezika... bla,bla...

evo ti :D, bez skidanja ... kape

upss... eto to ti je Forum...
pomislio sam za trenutak da si mlada i uspešna devojka... pa malo više "poletna" ;)

Knjiga bi trebalo da bude 5. Ali ja 2 godine ne mogu ni korice da izradim prema mom dizajnu. Zanati izumiru, našao sam nekog u Bugarskoj, gravira i drvo i metal i kožu, a sad me i ovi zlatari kod nas zavlače... očajan sam kako su ljudi zapustili svoje veštine a ne priznaju da nešto ne mogu... treba prevesti na još 3 jezika... bla,bla...

evo ti :D, bez skidanja ... kape

Pa, rekoh ja da sam mlada u duši.;)
I šaljive prirode.
Ha, sad se opet osećam kao devojka! I pritom polubožanstvo!:-D
(Btw, u tom kontekstu - treba češće da svraćaš na Kultne.)

U Beogradu postoji dobar knjigovezac, koji gravira metal i kožu - "Petković" u Kralja Milana. Ako ti zatreba.
Reče da bih mogla da pročitam tvoju knjigu. 'Ajde, interesuje me, ja sam pasionirani čitač. Javi mi na P.P. kad bude gotova.
Moja je roman o muško-ženskim odnosima; ima tu malo od tvoje teorije o robovanju, gospodarenju itd.itd. Probala sam da budem psiholog.8-)

E, dobro drage ženice... vreme brzo istekne nama muškarcima,... i tako mi uvek odjašemo u neku nepoznatu divljinu ili rat, ... za ljubav Vašu i Naših bližnjih...

Srdačan pozdrav...

~~~~~~~~~~

Hvala na pomoći, na pozivu divnog društva, doći ću opet ...i da... čuvaj se slatkorečivih muškaraca i njihovih obećanja ;)

heheh :D:D:D (djavo me odneo ... )

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back