Metronomy
Legenda
- Poruka
- 50.330
Sta fali vladinim babama?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zanimljivo za razmisliti...moralni kriminalac...
али, мени баш треба твоја обука за феминизам...
никако да научим како да постанем нека невладина баба !
Ti i ne mozes da postanes nemoralna nevladina ili vladina baba, mozes da postanes samo nemoralni nevladin ili vladin deda...
Ja se ne ponasam niti se postavljam kao neko ko nekog nesto treba da nauci za razliku od tebe...
Ti i ne mozes da postanes nemoralna nevladina ili vladina baba, mozes da postanes samo nemoralni nevladin ili vladin deda...
To sto rec baba koristis u pogrdnom smislu je ono cime se bavi ova tema...
I setila sam se sta je to moralni kriminalac...Robin Hud...![]()
Чини ти се.
Много си заглавила у тој демократији... треба да се тргнеш под хитно ...
![]()
Не смеш да пришиваш и да лепиш, јер то је полиикантство.
Политичка наука и пол.филозофија је озбиљна ствар.
Не смеш то извргавати незнањем.
МШ припада и политичкој науци и филозофији.
- - -
Крај бесплатног предавања !
Крај бесплатног предавања !
To mu je bila najsovinistickiji komentar do sada. Zaglaviti u demokratiju kod njega znaci dati sebi pravo na javno misljenje, a time sto je istakao da pise zeni je poseban osvrt na pravo zene da misli i kritikuje. I to na temi o muskom sovinizmu.Vidis ko prisiva..ja veze namam sa tim stvarima..odlepila sam se od politikanstva odavno
jer sam shvatila da politika koju neko zove demokratija, neko komunizam, socijalizam, globalizam
nikud ne vodi osim u ambis i da su to samo nazivi za vrstu kriminala kojim se bavi vladajuca klika...
I opet ti kazem..preterujes..posveti se onom sto radis, pametan si covek..nije svaka kritika
upucena na tvoju adresu negativna...
To mu je bila najsovinistickiji komentar do sada. Zaglaviti u demokratiju kod njega znaci dati sebi pravo na javno misljenje, a time sto je istakao da pise zeni je poseban osvrt na pravo zene da misli i kritikuje. I to na temi o muskom sovinizmu.
Iskrenost nije mudra, ali je ipak iskrenost, pa budi malo blaza prema njemu ipak je nas.
Lepo priznaj da si muski sovinista, pa da te branimo.