MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zanimljivo za razmisliti...moralni kriminalac...

Sicilijanac. Jedino se u hriscanstvu moze biti kriminalac i dobiti oprost od vjerskog poglavara. Dobro, katolici su razradili ovaj koncept dalje od drugih hriscana, ali to je samo zbog nedostatka gradske populacije u pravoslavnim krajevima. Jer svugdje gdje se u gradove slije pretjeran broj stanovnika, a komunisti su tjerali seljake u gradove, tu je plodno tle za kriminal.

Dok je stanovnistvo pretezno seosko ono od posla nema vremena za kriminal, tako da je selo tlo na kojem rastu posteni ljudi.

Za jedno posteno, gradsko stanovnistvo potrebno je klasno raslojavanje, gdje ce postojati jedan stalez koji ce cistiti grad od kriminalaca, prostitutki itd.

Tako nesto hriscanstvo ne uzima u obzir. Ono je protiv staleza.

Tako da je svaki hriscanin neokriminalac.

али, мени баш треба твоја обука за феминизам... :manikir:

никако да научим како да постанем нека невладина баба !

Ja se ne ponasam niti se postavljam kao neko ko nekog nesto treba da nauci za razliku od tebe...

Ti i ne mozes da postanes nemoralna nevladina ili vladina baba, mozes da postanes samo nemoralni nevladin ili vladin deda...
To sto rec baba koristis u pogrdnom smislu je ono cime se bavi ova tema...

I setila sam se sta je to moralni kriminalac...Robin Hud...:rotf:

Ja se ne ponasam niti se postavljam kao neko ko nekog nesto treba da nauci za razliku od tebe...

Ti i ne mozes da postanes nemoralna nevladina ili vladina baba, mozes da postanes samo nemoralni nevladin ili vladin deda...
To sto rec baba koristis u pogrdnom smislu je ono cime se bavi ova tema...

I setila sam se sta je to moralni kriminalac...Robin Hud...:rotf:

А, што не би мало нешто научила, е видиш каква си, било би добро за тебе ... :mrgreen:

Па кад ви демократе то не разумете :mrgreen: ,... сада је јасно зашто се бавиш пришивањем, грађењем мог случаја за линч :D

Није погрдно, већ опет демократски пришиваш, по инерцији осуђујеш из претеране и прекомерне демократије.
Жалићу се за дискриминацију.
јер нема још невладиних деда ?

променићу пол, па ћу постати невладина баба ... :rotf: ... е тек тада ћу ти постати другарица, овако још не могу ;)

Ех,... :kpozdrav: .... Да поздравим демократе, нво, глобалисте и све декаденте прекомерне демократије, који би стално да се нешто питају, а немају способности ни одговорности......, јер Трамп је добио изборе... :mrgreen:

(Трампе, мушка свињо шовинистичка, ... зашто си такав, зашто им маст вадиш :mrgreen: )

..au covece al si ti zaglibio...
Koga ovde zabole za Trampa i Bajdena...nama ce biti isto ko god da pobedi jer smo nebitni...

Kao neko ko ti misli dobro kazem ti da preterujes i sve vreme pokusavam da ti stavim
ruku na rame i prodrmam te, znacajno pogledam a ti mislis naopako i otimas se ko da sam ti neprijatelj..

Misli su ti konfuzne, recenice nerazumljive, nepotpune...glupo je sto ti ja to govorim ali
to ce ti reci svako ko ima veze sa knjizevnim izrazom, revidiranjem, lektorisanjem, iskrenom recenzijom...
Da bi te neko razumeo sta pricas, tvoj referat mora da ima uvod, razradu, zakljucak..a ne s brda s dola
pa kad te niko ne razume ti krenes da vredjas kako su svi neznalice osim tebe...

Podhitno se trgni iz tog sna u koji si zapao...

Чини ти се.

Много си заглавила у тој демократији :mrgreen: ... треба да се тргнеш под хитно ... :manikir:

Vidis ko prisiva..ja veze namam sa tim stvarima..odlepila sam se od politikanstva odavno
jer sam shvatila da politika koju neko zove demokratija, neko komunizam, socijalizam, globalizam
nikud ne vodi osim u ambis i da su to samo nazivi za vrstu kriminala kojim se bavi vladajuca klika...

I opet ti kazem..preterujes..posveti se onom sto radis, pametan si covek..nije svaka kritika
upucena na tvoju adresu negativna...

Не смеш да пришиваш и да лепиш, јер то је полиикантство.

Политичка наука и пол.филозофија је озбиљна ствар.

Не смеш то извргавати незнањем.

МШ припада и политичкој науци и филозофији.

- - -
Крај бесплатног предавања !

Не смеш да пришиваш и да лепиш, јер то је полиикантство.

Политичка наука и пол.филозофија је озбиљна ствар.

Не смеш то извргавати незнањем.

МШ припада и политичкој науци и филозофији.

- - -
Крај бесплатног предавања !

Gde sam ja rekla da su to neozbiljne stvari...
Neozbiljno je sto o tome pises na temi o muskom sovinizmu
koja uopste nije bazirana na cinjenici da sovinizam pripada i politickoj nauci i filozofiji..

Otvori temu o tome pa da se preganjamo...
Tema o politickim naukama je za forum politika a tema o politickoj filozofiji je za forum filozofija...

Мјок, тамо су све политиканти, нема тамо политичких наука.

Нема овде политичке филозофије.

И овде и тамо се не мисли криички, само се фура по постојећим струкуама и пришива.

Мењаћемо форуме, сајтове, медије, па и људе, када одгоре урадимо посао из политичких наука и филозофије

Rulja zivi kako joj se svidi, pise kako joj se svidi, i diskutuje kako joj se svidi u drustvu koje kotrlja u glupost. Znaci, jos je dobro kako ce da bude.

U tom drustvu ima egoista koje mozda neki smatraju "sovinistima", ali to je bespotrebno razgranicavanje.

A "u sred egoista zene dominiraju" - Nietzsche, sto znaci da su one vece egoistkinje nego muskarci. Oni im samo daju priliku.

A egoizam nastaje kad propadnu obicaji.

A religija je cesto u sukobu sa obicajima, s tim da je hriscanstvo religija najvecih egoista koji su ikad postojali. To su svi oni koji se zadovoljavaju nejasnim sumnjivim pricicama koje nemaju veze sa zivotom, odnosno prirodom.

Nema vecih egoista od perverznih protivprirodnih hriscana. Oni ce da imaju seks sa svim, svakim i svacim, cim se pojavi sazaljenje. Jer je po njima sazaljenje srz morala. Na taj nacin se direktno pljuje na ljudsku prirodu i kulturu!

Dakle, za one koji po obicaju nisu nista razumjeli: s jedne strane obicaji kao plod kulture i kultura, s druge hriscanstvo, demorkatija, sazaljenje i egoizam.

Sve si ovo u pravu iz centra ruljokratije i dubokih pozicija neljudskosti.
Ko ne poznaje i ne priznaje zakon i moral sredine u kojoj zivi,
a nastupa s pozicija svoje ispravnosti je deo rulje koja se namece
bez ikakvih pozitivnih osnova, osim sile, gluposti, lazi i neukosti.

Vidis ko prisiva..ja veze namam sa tim stvarima..odlepila sam se od politikanstva odavno
jer sam shvatila da politika koju neko zove demokratija, neko komunizam, socijalizam, globalizam
nikud ne vodi osim u ambis i da su to samo nazivi za vrstu kriminala kojim se bavi vladajuca klika...

I opet ti kazem..preterujes..posveti se onom sto radis, pametan si covek..nije svaka kritika
upucena na tvoju adresu negativna...
To mu je bila najsovinistickiji komentar do sada. Zaglaviti u demokratiju kod njega znaci dati sebi pravo na javno misljenje, a time sto je istakao da pise zeni je poseban osvrt na pravo zene da misli i kritikuje. I to na temi o muskom sovinizmu.
Iskrenost nije mudra, ali je ipak iskrenost, pa budi malo blaza prema njemu ipak je nas.

To mu je bila najsovinistickiji komentar do sada. Zaglaviti u demokratiju kod njega znaci dati sebi pravo na javno misljenje, a time sto je istakao da pise zeni je poseban osvrt na pravo zene da misli i kritikuje. I to na temi o muskom sovinizmu.
Iskrenost nije mudra, ali je ipak iskrenost, pa budi malo blaza prema njemu ipak je nas.

Али пази ти то: Ја сам само рекао да погледате филм да вам покажем везе у том филму кроз историју политичке филозофије, а добио сам ово: "ти ћеш мени да објашњаваш, нисам ја глупа, знам ја да мислим" - :fdlan:

А онда каже: ради свој посао :fdlan: (преведено: немој се бавити политичким наукама и политичком филозофијом-мрш у кућу, добронамерно). Мада мој посао јесте државни посао са 3,500 запослених, где су замршени и политички односи са стручним управним и регулаторним пословима у компликованој традиционалној, грађанској и цивилној структури + бесконачне транзиције + системска корупција

Тако да ја не "смем" да помажем у коментарима, и треба само да радим фах-идиотске послове пуке грађанштине. А зна да сам упетљан у разне преврате и пучеве и да пишем књиге које је сама рекла да не разуме.

Сад ћу да се самоубијем !
--
Е, Барбара, барбара ... да си мушко, невладине бабе би те оцениле као МШ² ... :D

Poslednja izmena:
Lepo priznaj da si muski sovinista, pa da te branimo.

Наравно да јесам, само у тој болесној структури у којој толико пријањате што кроз пропалу прекомерну демократију што кроз вашу декадентну цивилштину.

- -
Напишите још 16,000 зак. аката без морала и без Природног права, па ћу коначно постати монструм ...

тја, монструм,...:kafa:... какав криминалац, то је преблаго и одавно превазиђено !

Све је то суперједноставно и суперкомпликовано, зависи скоје стране и ракурса гледаш на стварност.

Ако хоћеш да јурцаш за прогресом, онда мораш генерисати конфликте.

Сва ова постмодерна друштва, расцепима и конфликтима више одавно не троше прошлост већ су кренули на садашњост (понестаје горива за лаж). Нама се Свет видно распада пред очима.

Традиционализам ништа не позајмљује из будућности само из прошлости, зато је он "затуцан", нпр. раст, развој и прогрес су банке, оне позајмљују твој новац из твоје будућности и за то узимају велику провизију будућности. Видиш ли апсурд Стварности Света ??

Докле ћемо позајмљивати из будућности, виде они који знају да гледају у "знаке времена", али за већину биће јасније тек када се лаж објави?

Svaki raspad je osnova za radjanje novog. Zato je budalastina svako opiranje promenama.
Tradicionalizam i jeste nazadovanje, jer to nije pozivanje na pozitivne osnove nego i na sve negativne, a one su definitivno ispod svesti sadasnjeg coveka.
Cak je i ova tema zastarela u vremenu i to za samo nekoliko godina.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back