MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne mora da bude anđeo ni pas. Samo dobar čovek.
A znala sam da nećete razumeti. 🙄
Ipak, zenski sovinizam. " Muskarci ne razumeju zene." " Tajna je zakljucana u visinama emocija"
Pa da zene imaju emocije bile bi njima vezane za muskarca i ne bi im trebao cuvar bolji od tog muskarca.
Sta je dobar muskarac? Onaj koji razume ili onaj koji ne pita ( jer ne moze da razume)....koliko ti razumes emocije zena? Koliko razumes svoje emocije? A kako i jos vaznije zasto bi muskarac trebalo da razume? Samo zato sto je dobar?
Predlazem da i dobar muskarac uzme neko ljubimce, nezno, nezasticeno i naivno. Pa svako ima ono sto mu treba i nece biti povredjen. :)

Andjeo cuvar....istina. Znaci razlaz....zenama u stvari treba ljubimac koji ce da je stiti.
Imam odmah predlog za pravog cuvara....uplata neke od security agencija ili neku od vecih vrsta pasa. :)

Ovo je komentar koji govori da ne razumeš.
Nije ženski šovinizam.

Predlazem da i dobar muskarac uzme neko ljubimce, nezno, nezasticeno i naivno. Pa svako ima ono sto mu treba i nece biti povredjen. :)

A ovo je nešto što i ja uvek rado savetujem.

• Podržavam
Reactions: DUH
Takve žene i ne traže druge čuvare niti išta dugo.

Којој жени данас требају чувари и они што брину о њој, деци, имовини, домаћинству, њивама, шумама, пословима...

У Шведској и Норвешкој, жене чим роде децу разводе се ако нећеш да је пустиш да ландара са својим друштвом по ноћним клубовима. Тамо не смеш ни да је питаш да ли је била те ноћи са неким. Знаш како те погледа, ево овако :"...па ниси ти мој затворски чувар" ...

Е, нека, то је та демократија, живеле све слободе и љуцка права... такво виртуелно друштво хоћете, па добићете га за 30так год !

А, сада пљујте даље по мени... :hahaha: ... и развијајте конфликтно и расцепљено друштво и породицу

Није у природи, али нема везе, то ви демократе из НВО , компликујете постмоденистички, када прерано устанете у 10ч, а нисте попили још 2. кафу...

:hahaha1:

Којој жени данас требају чувари и они што брину о њој, деци, имовини, домаћинству, њивама, шумама, пословима...

У Шведској и Норвешкој, жене чим роде децу разводе се ако нећеш да је пустиш да ландара са својим друштвом по ноћним клубовима. Тамо не смеш ни да је питаш да ли је била те ноћи са неким. Знаш како те погледа, ево овако :"...па ниси ти мој затворски чувар" ...

Е, нека, то је та демократија, живеле све слободе и љуцка права... такво виртуелно друштво хоћете, па добићете га за 30так год !

А, сада пљујте даље по мени... :hahaha: ... и развијајте конфликтно и расцепљено друштво и породицу
Cuj u Svedskoj...:) Ako bas biras primere onda si u Srbiji to mogao da cujes pre 100 godina. Nije to do naroda nego do zene. Ja recimo znam svedjanku lepu kao boginju, ali nigde ne landara, a i Srpkinju koja je rodila dvoje dece i imala vazne i bitne poslove posle zavrsenog DIF a u beogradu u 40 godina. Govedo je govedo...

Cuj u Svedskoj...:) Ako bas biras primere onda si u Srbiji to mogao da cujes pre 100 godina. Nije to do naroda nego do zene. Ja recimo znam svedjanku lepu kao boginju, ali nigde ne landara, a i Srpkinju koja je rodila dvoje dece i imala vazne i bitne poslove posle zavrsenog DIF a u beogradu u 40 godina. Govedo je govedo...

Није овде прича да је говедо говедо, овде говоримо о постмодерној декаденцији и лошој структури цивилног друштва, где особа која се двоуми ипак на крају постаје говедо.

Pa upravo sam to i mislila kada sam govorila o emotivnoj zaštiti..
Zašto bi landarala ako ima onog koji joj je dovoljan?
Kada je ispunjena emotivno, ne ide da landara sigurno. Tada ne postojo potreba za čuvanjem bilo koje vrste.

Pa upravo sam to i mislila kada sam govorila o emotivnoj zaštiti..
Zašto bi landarala ako ima onog koji joj je dovoljan?
Kada je ispunjena emotivno, ne ide da landara sigurno. Tada ne postojo potreba za čuvanjem bilo koje vrste.
Sto naravno nije specijalitet muskaraca vec vise zena, samo malo perfidnije nego sto rade muskarci. Zene lakse vade papir iz fijoke nego muskarci.
Da li se razumemo zasto zena dzvanjka?

Није овде прича да је говедо говедо, овде говоримо о постмодерној декаденцији и лошој структури цивилног друштва, где особа која се двоуми ипак на крају постаје говедо.
Eee Mistični.. Dekadencija.. U kom veku ti živiš
Ne znaš ništa o ženama, čoveče saberi se

Koja će dekadencija da odvuče ženu od muškarca koji je mentalno, emotivno i fizički zadovoljava?

Ako je dekadencija odvuče, nije ni bilo kompletnog odnosa.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back