- Poruka
- 99.462
Muskarci ne placu
Niti ima vise muskaraca niti zeMskihkuda vodi sve ovo...pitam se, pitam

U ne-androgeno, u ne-ontološko, u ne-konceptualno, u ne-mitsko u ne-istorijsko u ne-patrijahalno u ne-matrijahalno,...
Već u globalno hermafroditsko, bezlično, dosadno, nemaštovito, bezstrasno, ... neobljutavo, neoukusno, neopipljivo, neovirtuelno, neobezbojno, neobezosećajno ... neo-bla,bla,...

... pljuc...
 ... pljuc...

ali ti nije dano kao i nama da vas razumemo
 ali ti nije dano kao i nama da vas razumemo 

Stara kineska pričica... mnogo lepa i poučna... Kaže... ''Zamisli jedno veliko bure puno zmija i zamisli da su sve otrovne osim jedne i zamisli da moraš da zavučeš ruku u to bure i  pokušaš da iz gomile otrovnih izvučeš baš tu, jedinu koja to nije a da te ne ujede ni jedna otrovno ... i zamisli, zavučeš ruku... i zamisli imaš baš toliko sreće i izvučeš baš tu koja nije otrovna... ali i ona je zmija...''
 Stara kineska pričica... mnogo lepa i poučna... Kaže... ''Zamisli jedno veliko bure puno zmija i zamisli da su sve otrovne osim jedne i zamisli da moraš da zavučeš ruku u to bure i  pokušaš da iz gomile otrovnih izvučeš baš tu, jedinu koja to nije a da te ne ujede ni jedna otrovno ... i zamisli, zavučeš ruku... i zamisli imaš baš toliko sreće i izvučeš baš tu koja nije otrovna... ali i ona je zmija...''

, ja mislio da imam...kalauz
, ja mislio da imam...kalauz