MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
3838_523055741054453_1367316414_n.jpg

:mrgreen:

... Ne daj se ... Arhimede mudra glavo antike i celog sredozemlja, ... tvoja žena se čarobnjaštvom globalizma pretvorila u mačku...

čuj sad ovo i upamti što se feministkinje više pretvaraju da su mačke nego što jesu , to smo mi veći miševi, koji se povlače,...

da htedoh reći miš koji se uvuče nije potentno koristan ... khmmm.... ovaj sve znas :think:

... ne daj se... ili daj se... :mrgreen:

:mrgreen:

... Ne daj se ... Arhimede mudra glavo antike i celog sredozemlja, ... tvoja žena se čarobnjaštvom globalizma pretvorila u mačku...

čuj sad ovo i upamti što se feministkinje više pretvaraju da su mačke nego što jesu , to smo mi veći miševi, koji se povlače,...

da htedoh reći miš koji se uvuče nije potentno koristan ... khmmm.... ovaj sve znas :think:

... ne daj se... ili daj se... :mrgreen:

Miš koji se zavuče je najkorisniji a potentnost u tom slučaju je sasvim sporedna stvar.:lol::per:

P.S. Dajem se ja kad god stignem ali nikako da stignem. :lol:

Poslednja izmena:
Dzaba...

kada nema antipoda... ne mogu da se inspirisem u MS stilu
(ko sto rece Bora Corba o pesniku cvetnog maja...)

izgleda da smo pobedili... neprijatelja (ZS) nigde na vidiku ...

Pih !

(psssttt...moracemo da se pravimo malo mrtvi , da im privucemo paznju ... ;) )

Vi i dalje živite u pobedi koju ste sami iskontruisali, mi živomo život u kom imamo vas :heart:, našu decu :heart: i naše poslove od kojih vi kao većina ubirate dobit.
Snažnije smo i kad ćutimo jer i tada radimo. Vi kada zaćutite zakažete na svim poljima.

Vi i dalje živite u pobedi koju ste sami iskontruisali, mi živomo život u kom imamo vas :heart:, našu decu :heart: i naše poslove od kojih vi kao većina ubirate dobit.
Snažnije smo i kad ćutimo jer i tada radimo. Vi kada zaćutite zakažete na svim poljima.

Mmmm...Daa... :D

Vi ste nasa plodna stabla, a mi smo beraci plodova sa vasih stabala (steta sto nemamo vise ruku ) ...
Da mi cutimo, beremo i punimo gajbe ... slatko je to ... ;)

:D:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back