MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Muskarci ne placu:kafa:
Niti ima vise muskaraca niti zeMskih:eek: kuda vodi sve ovo...pitam se, pitam:think:

U ne-androgeno, u ne-ontološko, u ne-konceptualno, u ne-mitsko u ne-istorijsko u ne-patrijahalno u ne-matrijahalno,...

Već u globalno hermafroditsko, bezlično, dosadno, nemaštovito, bezstrasno, ... neobljutavo, neoukusno, neopipljivo, neovirtuelno, neobezbojno, neobezosećajno ... neo-bla,bla,...

:dosadno::zzzz: ... pljuc...:zzzz::kafa:

U ne-androgeno, u ne-ontološko, u ne-konceptualno, u ne-mitsko u ne-istorijsko u ne-patrijahalno u ne-matrijahalno,...

geminoid-f-female-robot.jpg

Hm, nekada davno na pdf. filozofija postavih jednu temu... i po ko zna koji put uletoh u fajt... kao i obično, sam protiv svih...:twisted: Stara kineska pričica... mnogo lepa i poučna... Kaže... ''Zamisli jedno veliko bure puno zmija i zamisli da su sve otrovne osim jedne i zamisli da moraš da zavučeš ruku u to bure i pokušaš da iz gomile otrovnih izvučeš baš tu, jedinu koja to nije a da te ne ujede ni jedna otrovno ... i zamisli, zavučeš ruku... i zamisli imaš baš toliko sreće i izvučeš baš tu koja nije otrovna... ali i ona je zmija...'':lol:
Slatka mala dzmijica...:mrgreen:
Ubaciš u bure par mungosa-da doručkuju ko svet!:hahaha:

Ne, ako kreatora idealizujes,

ili

Da ako je mastoviti sadista...

:think:

Nekako više miriše da je bio sadista ali ni sa te strane nije maštovit svejedno..
Svoju nemaštovitost pokušao je da zavara kreiranjem emocija i tako je oprao ruke od daljeg maltretiranja jer emocionalnost
sama na dalje kreira..:lol:..ma bio je genije..:mrgreen:..šteta što ga nema više..ccc..možda bi mu sledeći projekat bio uspešniji...

Kako ne bih pogodio kad znam da ženske (a naročito dobre noge) zaslužuju i muškace i cipele u bar približnom broju.:lol:

Pa zar baš 15 komata ...:eek:
..neka fala, više volim sandale, papuče, čizmice...:cool:

Ooo... kako to?

Jednom rece nas Sizif:
"... dobar kljuc otvara sve brave, losa brava prima sve kljuceve..." ... :mrgreen:

:eek:

Vidi se da je covek od znanja:aha:, ja mislio da imam...kalauz :per: a ono...samo dobar kljuc:D

Svi ste vi kradljivci opasni...:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back