MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta ti je Mystic...:lol:
..da nismo opet mi nešto skrivile..:mrgreen:

... Jeste... :evil:

procitaj par goidina unazad sta ste pisale o nasilju u porodici...sigurnim kucama, majke, deca,..ccc...cc.c

Eej, bre, to nije nista kako se danas devojcice (kamoli devojke) ponasaju, a kako majke (i to nozevima od pola metra) ubijaju stravicno, hororski svoje bebe...kakve su vam te nevladine organizacije za rasprodaju nacionalnog i tradicionalnog Y korpusa, sta ce Vas 30% (X-ova) u skupstini, kad ce ukinuti uskoro kuhinju, a cilime rasprodati i pisace masine baciti u staro gvozdje... Kakav Vi drustveni trosak umete da stvorite, samo da Vas covek malo pusti duhom sa neprijateljskim (Y-ima), Vi Z. odmah se fizicki svojim M. (Y-ima) penjete na glavu, modirate se u zamenu za nase ordenje, rasprodajete sve njive za par kvadrati stana, a uz sve to glumite nezadovoljstvo i holivudsku umetnicku velicinu... sve za izgled i emocije, pa makar svi da odemo u belo roblje tj. u Belu Afriku... (dovoljno)

Jaoo... gore ste od nas M.... uzeas...monstruozno... neshvatljivo...ccc...ccc..c ...
(Ajde, sada jedna po jedna Z. ovde lepo da prizna sve ove i slicne grehe... Mi M.cemo za uzvrat da priznamo sve sexualne i ljubavne grehe prema vama.Z. )

(Barbi ... :eek: ... sta imas da kazes ... :manikir: ... ko ce prvi da pocne sa svojim gresima i ispovescu... :super: )

Poslednja izmena:
... Jeste... :evil:

procitaj par goidina unazad sta ste pisale o nasilju u porodici...sigurnim kucama, majke, deca,..ccc...cc.c

Eej, bre, to nije nista kako se danas devojcice (kamoli devojke) ponasaju, kako majke (i to nozevima od pola metra) ubijaju stravicno, hororski svoje bebe...kakve su vam te nevladine organizacije za rasprodaju nacionalnog i tradicionalnog korpusa, sta ce Vas 30% u skupstini, kad ce ukinuti uskoro kuhinju, a cilime rasprodati, pisace masine u staro gvozdje... Kakav ste Vi drustveni trosak, samo da Vas covek malo pusti duhom, Vi Z. odmah se fizicki M.penjete na glavu, modirate se u zamenu za nase ordenje, rasprodajete sve njive za par kvadrati stana, a uz sve to glumite nezadovoljstvo i holivudsku umetnicku velicinu...

Jaoo... gore ste od nas M.... uzeas...monstruozno... neshvatljivo...ccc...ccc..c ...
(Ajde, sada jedna po jedna Z. ovde lepo da prizna sve ove i slicne grehe... Mi M.cemo za uzvrat da priznamo sve sexualne i ljubavne grehe prema vama.Z. )

(Barbi ... :eek: ... sta imas da kazes ... :manikir: ... ko ce prvi da pocne sa svojim gresima i ispovescu... :super: )

Dragi, dragi, najdraži prijatelju..
Živimo, ne zaboravi, u vašem muškom svetu, režiranom vašim umom, stvorenom vašim revolucijama i borbama za koje smo mi žene mislile
da su ispravne jer ste Vi muškarci, bože moj, jači, znate šta radite..mi po prirodi stvari sledimo, prilagodjavamo se, pratimo, podržavamo, volimo, patimo i gle, ispade da ne valja..
Razlog za sve te revolucije je morao da postoji i našli ste razlog koga tako ponosno predstavljate tj. razlog je udovoljiti vašoj lepšoj nezasitoj polovini
koja je užasno zahtevna i razmažena zlatom kojim je obasipate vraćajući se iz ratova..
..ah, da...Krivac mora da postoji. Ok, nek bude naša krivica i krivica postoji jer smo pogrbljeno ćutale, radjale, slušale i čekale vas da se vratite i donesete
malo svetlosti i sjaja ali ne tu svetlost i taj sjaj koji ste vi donosili, nego sjaj ljubavi, trunku božanskog ali avaj i to ste omalovažili jer vaše oči na tom putu
postaše gladne pa ste njima počeli predatorski tražiti za sebe nešto sjajnije, lepše, napirlitano, mirisno, novo. Ognjište vam je postalo nedovoljno i dosadno...

I treba da razbacamo sve čime ste nas zarobili...što pre to bolje..:lol:

Tu naravno ne treba mešati te tragične stvari koje su se uvek dešavale s tom razlikom što je danas sve javno..:(

Ahaa... :rtfm:

Ok!

Nego kako sad to ... kada Otac pobije sve slabije u kući to je nasilje u porodici, kada Majka to uradi to je stres, to nije nasilje... ? ! :dontunderstand:

što se ŽŠ.pecaaju i primaju na te globalističke nebuloze, Ko se kome tu udvara i šta prodaje za uzvrat ?

... nadolazi velika kriza, sada ćemo videti pojedinačnu snagu i slabost kako M tako i Ž.... od odnosa biznisa sve do snage familije...

...da vidimo ko je taj koji će da zbije redove M ili Ž ?

:think:

(tu će da popuca trula ideologija ... ako stane finansiranje, naravno )

:manikir:

Poslednja izmena:
Dragi, dragi, najdraži prijatelju..
Živimo, ne zaboravi, u vašem muškom svetu, režiranom vašim umom, stvorenom vašim revolucijama i borbama za koje smo mi žene mislile
da su ispravne jer ste Vi muškarci, bože moj, jači, znate šta radite..mi po prirodi stvari sledimo, prilagodjavamo se, pratimo, podržavamo, volimo, patimo i gle, ispade da ne valja..
Razlog za sve te revolucije je morao da postoji i našli ste razlog koga tako ponosno predstavljate tj. razlog je udovoljiti vašoj lepšoj nezasitoj polovini
koja je užasno zahtevna i razmažena zlatom kojim je obasipate vraćajući se iz ratova..
..ah, da...Krivac mora da postoji. Ok, nek bude naša krivica i krivica postoji jer smo pogrbljeno ćutale, radjale, slušale i čekale vas da se vratite i donesete
malo svetlosti i sjaja ali ne tu svetlost i taj sjaj koji ste vi donosili, nego sjaj ljubavi, trunku božanskog ali avaj i to ste omalovažili jer vaše oči na tom putu
postaše gladne pa ste njima počeli predatorski tražiti za sebe nešto sjajnije, lepše, napirlitano, mirisno, novo. Ognjište vam je postalo nedovoljno i dosadno...

I treba da razbacamo sve čime ste nas zarobili...što pre to bolje..:lol:

Ok!
Samo napred, sve vam je na dohvatu ;), tim Vašim ručicama, naravno dok ima M.infrastrukture i dok se ne potroši.... :D:D:D
A, draga Ž., strasti moja uznesena, ma ljubavi jedina.... Ko će Ti zidati novu infrastrukturu kada je pojedete?
Globalizam? .. jok!
Gejparada? ... Nein!
Robovi... ! ......Yes,

;)

Lepoto, ne brini se toliko, jer ne umeš, budi samo mekana, pokorna i ženstvena i naći će se dostojan ko će ti uzeti taj opterećujući posao iz tvojih nežnih ručica...:cool:

Ahaa... :rtfm:

Ok!

Nego kako sad to ... kada Otac pobije sve slabije u kući to je nasilje u porodici, kada Majka to uradi to je stres, to nije nasilje... ? ! :dontunderstand:

što se ŽŠ.pecaaju i primaju na te globalističke nebuloze, Ko se kome tu udvara i šta prodaje za uzvrat ?

... nadolazi velika kriza, sada ćemo videti pojedinačnu snagu i slabost kako M tako i Ž.... od odnosa biznisa sve do snage familije...

...da vidimo ko je taj koji će da zbije redove M ili Ž ?

:think:

(tu će da popuca trula ideologija ... ako stane finansiranje, naravno )

:manikir:

Ah najzad...tako je...:D
To je to, to se zove ravnopravnost. Niko nije zaštićen i povlašćen i nasilje treba da se zove nasilje pa ma ko ga izvršava..
Isti tretman i u dobru i u zlu, samo tako ćemo razbucati globalističke nebuloze..I niko se tu ne prodaje, nego se upravo
na taj način i zbijaju redovi..

Samo nam ostaje kao problem jedna mala sitnica...treba preživeti..:mrgreen:

Ah najzad...tako je...:D
To je to, to se zove ravnopravnost. Niko nije zaštićen i povlašćen i nasilje treba da se zove nasilje pa ma ko ga izvršava..
Isti tretman i u dobru i u zlu, samo tako ćemo razbucati globalističke nebuloze..I niko se tu ne prodaje, nego se upravo
na taj način i zbijaju redovi..

Samo nam ostaje kao problem jedna mala sitnica...treba preživeti..:mrgreen:

Zar, ...misliš da je to nasilje, ...ne, ne ... to je izgovor nesposobne vlade (sigurne kuće) , sve više narod luduje.
Lud ne proizvodi nasilje, ne zna on potpuno šta je to , već one globalističke vlade koje prave ludnice...

-----------
Ti ćeš preživeti ... ti si u zlatnom kavezu...

jedino što si nesretna.
u toj kombinaciji ne može se imati sve.
Sigurnost i radost života ne idu zajedno.
Za takvu kombinaciju treba biti glup.

Zar, ...misliš da je to nasilje, ...ne, ne ... to je izgovor nesposobne vlade (sigurne kuće) , sve više narod luduje.
Lud ne proizvodi nasilje, ne zna on potpuno šta je to , već one globalističke vlade koje prave ludnice...

-----------
Ti ćeš preživeti ... ti si u zlatnom kavezu...

jedino što si nesretna.
u toj kombinaciji ne može se imati sve.
Sigurnost i radost života ne idu zajedno.
Za takvu kombinaciju treba biti glup.

Onda je to ustvari pravi problem..:lol:
..što je čovek gluplji, bolje prolazi u životu dok pamet donosi samo nevolje...:mrgreen:

0002015b1-1.gif

Јован Дучић: ПЕСМА ЖЕНИ

Ти си мој тренутак, и мој сен, и сјајна
моја реч у шуму; мој корак и блудња;
само си лепота колико си тајна
и само истина колико си жудња.

Остај недостижна, нема и далека
јер је сан о срећи више него срећа.
Буди бесповратна, као младост, нека
твоја сен и ехо буду све што сећа.

Срце има повест у сузи што лева,
у великом болу љубав своју мету.
Истина је само што душа проснева.
Пољубац је сусрет најлепши на свету.

Од мог привиђења ти си цела ткана,
твој плашт сунчани од мог сна испреден.
Ти беше мисао моја очарана,
симбол свих таштина, поразан и леден.

А ти не постојиш, нит си постојала.
Рођена у мојој тишини и чами,
на Сунцу мог срца ти си само сјала
јер све што љубимо - створили смо сами.

Јован Дучић: ПЕСМА ЖЕНИ

Ти си мој тренутак, и мој сен, и сјајна
моја реч у шуму; мој корак и блудња;
само си лепота колико си тајна
и само истина колико си жудња.

Остај недостижна, нема и далека
јер је сан о срећи више него срећа.
Буди бесповратна, као младост, нека
твоја сен и ехо буду све што сећа.

Срце има повест у сузи што лева,
у великом болу љубав своју мету.
Истина је само што душа проснева.
Пољубац је сусрет најлепши на свету.

Од мог привиђења ти си цела ткана,
твој плашт сунчани од мог сна испреден.
Ти беше мисао моја очарана,
симбол свих таштина, поразан и леден.

А ти не постојиш, нит си постојала.
Рођена у мојој тишини и чами,
на Сунцу мог срца ти си само сјала
јер све што љубимо - створили смо сами.

van, pohvalno je sto si se setio ove pesme, sto si je ovde postavo, ili je mozda i na pamet znas, ali, evo sad jedne porazavajuce informacije, autor ovih tananih stihova, bla bla bla, je inace jedan od vodecih mizogenista, pa ako cete - i sovinista u nasoj knjizevnosti :O
sokirani?

Ajde sad iskreno pa recite da nismo pametniji, ili da ne budem tako grub pa da kazem sposobniji. Evo na primer uzmete bilo koju profesiju, sigurno da neke zene rade bolje nesto od nekih muskaraca, ali kada se uzmu najbolji i najbolja? Uzmite profesije koje su karakteristicnije za zene, evo kuvar na primer, najbolji je musko 100%, zatim sminker (siguran sam da je tamo neki pederko bolje sminka od svih zena :mrgreen:) itd. O tako nekim vaznijim oblastima i da ne govorim, tipa fizika, matematika i tako to. Ja vas ovim ne omalovazavam ja sam samo realan, nisam ja to tako podesio :) I zenske, nemojte da se uvredite kad vam neko to kaze, pa niste valjda toliko (da ne kazem sta) pa da mislite da je to najvaznija stvar na svetu? Uostalom, i ne treba vam to, i same znate da ce se za svakog muskog, pa makar on bio i najpametniji, naci neka koje ce da ga vrti oko malog prsta :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back